حسین انتظامی نماینده مدیران مسئول نشریات در هیات نظارت شد

دبیر هیات نظارت بر مطبوعات گفت: همزمان با برگزاری دور دوم هفدهمین انتخابات نماینده مدیران مسئول نشریات در هیات نظارت بر مطبوعات حسین انتظامی باکسب ۹۵۹رای به عنوان نماینده مدیران مسئول در این هیات انتخاب و معرفی شد.

به گزارش سینماسینما، علاء ظهوریان عصر یکشنبه با اعلام این خبر، افزود: هفدهمین دوره انتخابات نماینده مدیران مسئول در هیات نظارت بر مطبوعات به‌صورت الکترونیکی از ساعت ۱۰ صبح آغاز و راس ساعت ۱۸ امشب با شرکت ۱۷۱۹ مدیر مسوول در انتخابات پایان یافت.
وی یادآور شد: مطابق تبصره ۴ ماده ۳۳ آیین نامه اجرایی قانون مطبوعات بر مطبوعات، تعداد ۳۴۱۵نفر از مدیران مسئول واجد شرایط رای‌دهی در این دوره از انتخابات شناخته شدند.
ظهوریان گفت: این انتخابات بین ۹۰ نفر از مدیران مسئول متقاضی حضور در هیات نظارت بر مطبوعات برگزار و نتایج آن بلافاصله پس از اتمام زمان رای‌ گیری و تایید کمیته متشکل از نمایندگان قوای سه گانه منتشر ‌شد.
به گفته وی با توجه به انصراف ۳۲ نفر از نامزدها تا ساعت ۹ صبح امروز، این انتخابات الکترونیکی بین افراد واجد الشرایط از مدیران مسئول متقاضی حضور در هفدهمین دوره هیات نظارت بر مطبوعات برگزار ‌شد.
وی استقبال از این دور انتخابات را چشمگیر و خوب توصیف کرد و افزود: سه هزار و ۴۱۵ نفر از مدیران مسئول واجد شرایط رای‌دهی در این دوره از انتخابات حائز ارائه رای بودند که از این تعداد تا ساعت ۱۸ امروز۱۷۱۹ نفر با مراجعه به سامانه جامع رسانه‌های کشور نامزد مورد نظر خود را برای حضور در هیات نظارت بر مطبوعات انتخاب کردند.
ظهوریان در تشریح تمهیدات امنیتی این دوره از انتخابات هم خاطرنشان کرد: نمایندگان مرکز «ماهر» وزارت ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات، نماینده بازرسی کل کشور همچنین پلیس «فتا» در ستاد انتخابات برای افزایش ضریب امنیت انتخابات حضور داشتند.
وی افزود: این کار با هدف نظارت بر حسن انجام انتخابات هیات ویژه‌ای از سوی سازمان بازرسی کل کشور با حضور در ستاد انتخابات هیات نظارت بر مطبوعات بر روند برگزاری انتخابات نظارت کردند.
ظهوریان ضمن اشاره به تعدد نامزدها و حضور مدیران مسئول رسانه‌هایی با گرایش‌ها و نحله‌های متنوع فکری و سیاسی و همچنین کمپین‌های مختلف رسانه‌ای، فضای حاکم بر این دوره از انتخابات را بسیار رقابتی‌تر از دوره‌های گذشته ارزیابی کرد.

هفدهمین دوره انتخابات نماینده مدیران مسئول

هیات نظارت بر مطبوعات در کشور براساس ماده ۱۰ و ۱۱ قانون مطبوعات شکل گرفته و این هیات یک نهاد فرا قوه ای است که در ترکیب آن، نمایندگانی از سه قوه نیز حضور دارند.
این هیات نقش مهمی در نظارت بر رسانه دارد چرا که در همان ابتدای حیات رسانه با مجوز و تائید صلاحیت هیات نظارت به وجود می آید و در طول حیات نیز بر بقای شرایط تبصره ماده ۱۱ و عدم تحقق یکی از موارد مندرج در مواد ۶ و ۷ نظارت دارد و در صورت لزوم می تواند رسانه ها را از ادامه کار خود منع کند.
دبیرخانه هیأت نظارت با امکانات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل می‌شود و زیر نظر آن هیأت انجام وظیفه می‌کند و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز ریاست هیأت نظارت بر مطبوعات را بر عهده دارد و پاسخگوی عملکرد هیأت مذکور در مجلس و ‌دیگر مراجع ذی صلاح است.
بر اساس ماده ۱۱ این قانون مطبوعات، رسیدگی به درخواست صدور پروانه و تشخیص صلاحیت متقاضی و مدیر مسئول به عهده هیأت نظارت بر مطبوعات است.
طبق ماده ۱۰قانون مطبوعات، اعضای هیأت نظارت بر مطبوعات شامل یک قاضی به انتخاب رئیس قوه قضائیه، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یا نماینده تام‌الاختیار وی، یک نماینده مجلس شورای اسلامی به انتخاب مجلس، یک استاد دانشگاه به انتخاب وزیر فرهنگ و آموزش عالی، یک مدیر مسئول مطبوعات به انتخاب آنان، یک استاد حوزه علمیه به انتخاب شورای عالی حوزه علمیه قم و یک عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی به انتخاب آن شورا هستند.

منبع: ایرنا

ثبت شده در سایت پایگاه خبری تحلیلی سینما سینما کد خبر 100968 و در روز یکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۸:۴۷:۲۴
2024 copyright.