تاریخ انتشار:1404/02/08 - 18:57 تعداد نظرات: ۰ نظر کد خبر : 207961

همراه اول با حضور در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۵، ضمن حمایت از نوآوری و فناوری‌های دیجیتال، به ارائه دستاوردهای مرکز تحقیق و توسعه خود و همچنین استارتاپ‌های شرکت حرکت اول به‌عنوان بازوی سرمایه‌گذاری این اپراتور می‌پردازد.

به گزارش سینماسینما، مرکز تحقیق و توسعه همراه اول با ارائه سرویس‌های نوآوری، سامانه واقعیت مجازی و مانیتورینگ تعاملی عملیات شبکه نقش فعالی در این رویداد ایفا می‌کند.

شرکت حرکت اول نیز با تخصیص فضایی اختصاصی به استارتاپ‌های تحت حمایت هاب‌های شیراز، اصفهان و بهشتی در غرفه همراه اول، به معرفی حوزه سرمایه‌گذاری‌های گروه همراه اول می‌پردازد.

همراه اول سعی دارد با حضور خود در این رویداد، تعهدش به پیشرفت فناوری، حمایت از نوآوری و تعامل با فعالان این حوزه را نشان دهد و فرصت‌های جدیدی را برای رشد استارتاپ‌ها، سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان به فناوری فراهم کند.

برچسب‌ها:

لینک کوتاه

مطالب مرتبط

 

آخرین ها