تاریخ انتشار:1404/02/03 - 23:40 تعداد نظرات: ۰ نظر کد خبر : 207863

حجازی طراحی نخستین جایزه ملی «پویانمایی آب و آتش» را زمینه‌ساز رقابت سالم بین فعالان فرهنگی و هنری و شناسایی استعدادهای جدید دانست و و بهرام عظیمی این رویداد را میدان حضور استعدادهای حرفه‌ای و نوجوان معرفی کرد.

به گزارش سینماسینما ، نشست خبری نخستین جایزه ملی «پویا نمایی آب و آتش» پیش از ظهر امروز چهارشنبه، سوم اردیبهشت با حضور محمد حسین حجازی، مدیر عامل منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد، بهرام عظیمی، رئیس هیات داوران ومدیر عامل انجمن آسیفا ایران و روانبخش صادقی دبیر این رویداد در شرکت نوسازی عباس آباد برگزار شد.

شناسایی استعدادهای پویانمایی؛ در جایزه ملی «پویانمایی آب و آتش» /رویداد خاص حوزه پویانمایی

در ابتدای این نشست «محمد حسین حجازی»، مدیر عامل منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد گفت: هدف از برگزاری این جشنواره برند جایزه ملی آب و اتش در منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد است که خاص پویانمایی است و با نگاه به شناسایی استعدادهای هنری در حوزه های مختلف طراحی شده است؛ این رویداد بستری را فراهم می کند تا نوآوران و متخصصان فرصتی برای دیده شدن داشته باشند.

مدیر عامل منطقه فرهنگی و گردشگری عباس اباد اظهار کرد: مجموعه اراضی عباس آباد نقش خود را به عنوان سمبل فضای گردشکری در شهر تهران و ایران ایفا می کند و سعی دارد رویدادهای ملی را در بستر فصای فرهنگی و هنری تعریف کند تا ارتباط معناداری را با متخصصان و نوآوران حوزه برقرار کند.

حجازی یادآور شد: نخستین جایزه ملی «پویا نمایی آب و آتش» را با یکی از مجموعه های تاثیرگذار پویانمایی برای ایجاد یک رقابت سالم بین فعالان فرهنگی و هنری و شناسایی استعدادهای جدید  طراحی شده است؛ امیدوارم در فضای فعلی این خلاقیت و نواوری به یک سطح کیفی بالایی برسد.

شناسایی استعدادهای پویانمایی؛ در جایزه ملی «پویانمایی آب و آتش» /رویداد خاص حوزه پویانمایی

هدف اشاعه فرهنگی – هنری تولیدات انیمیشن است

در ادامه این نشست «روانبخش صادقی»، دبیر نخستین جایزه ملی «پویا نمایی آب و آتش» گفت: جشنواره ملی پویانمایی با همکاری آسیفا قدیمی ترین انجمن هنری ایران  و منطقه فرهنگی و گردشگری عباس اباد برگزار می شود.

دبیر نخستین جایزه ملی «پویا نمایی آب و آتش» با بیان اینکه ما به عنوان یک انجمن هنری هدفمان اشاعه فرهنگی – هنری تولیدات انیمیشن است، اظهار کرد: یکی از اهداف ما در این جایزه ایجاد بستری مناسب برای این است که از انیمیشن به عنوان یک رسانه هنری برای جذب گردشگر استفاده کنیم.

روانبخش صادقی  با اشاره به بخش های مختلف نخستین جایزه ملی «پویا نمایی آب و آتش» گفت: در این رویداد پنج بخش داریم و بخش تهران دیدنی بخش مهم این رویداد است که در آن در اتفاق خوبی رخ داده است؛ در این بخش آثار را در بخش «استوری برد» و «استوری ریل» دریافت می‌کنیم؛ همچنین در بخش حرفه‌ای نیز ما تخصصی برخورد کردیم و فیلمنامه، طراحی کاراکتر و … را به صورت جدا داوری می‌کنیم.

دبیر نخستین جایزه ملی «پویا نمایی آب و آتش» افزود: در این جایزه بخش دانشجویی و بخش نوجوان  نیز داریم و بخش هوش مصنوعی را تازه به این جشنواره اضافه کردیم زیرا هوش مصنوعی این روزها در دنیا و در ایران مورد توجه بسیاری قرار گرفته است.

شناسایی استعدادهای پویانمایی؛ در جایزه ملی «پویانمایی آب و آتش» /رویداد خاص حوزه پویانمایی

رویداد خاص حوزه پویانمایی

 در ادامه این نشست «بهرام عظیمی» رئیس هیات داوران و مدیر عامل انجمن آسیفا ایران با اشاره به تفاوت نخستین جایزه ملی «پویا نمایی آب و آتش» با دیگر رویدادهای عرصه پویانمایی گفت: ما دوسالانه پویانمایی کانون را در کشور داریم که در سطح بین‌المللی  خوبی برگزار می‌شود. همچنین در جشنواره فیلم های کودک و نوجوان نیز بخش پویانمایی داریم؛ اما این جشنواره  یک رویداد خاص در حوزه پویانمایی است زیرا هم افراد حرفه‌ای و هم هنرجویان این حوزه در رویداد شرکت می‌کنند.

وی با اشاره به جوایز نخستین جایزه ملی «پویا نمایی آب و آتش»  اظهار کرد: مسلما جایزه گرفتن باعث می‌شود جوانان این حوزه تشویق شوند و در آینده به هنرمندان بزرگی تبدیل شوند؛ تندیس این رویداد  هنر دست یک هنرمند اصفهانی است و اعتبار بین‌المللی دارد؛ جوایز نقدی  این رویداد  از ۳۰ میلیون تومان به پایین است.

عظیمی درباره بخش پویانمایی نخستین جایزه ملی «پویا نمایی آب و آتش»  توضیح داد: پیش از شروع این جلسه با دوستان صحبت می‌کردیم که اگر کسی به صورت کامل با هوش مصنوعی یک انیمیشن بسازد و بفرستند این اثر را باید چگونه داوری کنیم؟ با توافقی که انجام شد ما یک بخش جدا اضافه کردیم که اگر کسی با هوش مصنوعی فیلم ساخت نیز در رویداد شرکت می‌کند و اثرش در آن بخش داوری شود.

عظیمی در پاسخ به سئوال خبرنگار شبستان مبنی بر استفاده از ظرفیت پویانمایی در معرفی منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد گفت: ما تمام ‌سعی خود را می کنیم که جشنواره ای حرفه ای و با کیفیت برگزار کنیم؛ هدفمان این است که خروجی این جشنواره برای مردم باشد چرا که ما فیلمسازها در اغلب جشنواره ها به عنوان داور یا فیلمساز حضور داریم.

وی درباره بین المللی شدن جایزه ملی «پویا نمایی آب و آتش» اظهار کرد: بین المللی شدن جشنواره قطعا اتفاق خواهد افتاد؛ اما زمانی که صحبت از بین المللی شدن جشنواره انیمیشن می کنیم باید درخور انیمیشن باشد و جشنواره ای با حضور چندین کشور باشد نه سه کشور که بگوییم جشنواره ای بین المللی برگزار کرده ایم.

منبع : شبستان

لینک کوتاه

مطالب مرتبط

 

آخرین ها