مدیر پژوهش مدرسه ملی سینمای ایران از پایان مهلت ثبت نام متقاضیان برای حضور در دوره آموزش عالی «مطالعات فیلم: نظریه، نقد و تحلیل» خبر داد و زمان آزمون را اعلام کرد.
به گزارش سینماسینما، مجید کیانیان مدیر پژوهش مدرسه ملی سینمای ایران در توضیح جزییات برگزاری دوره آموزش عالی «مطالعات فیلم: نظریه، نقد و تحلیل» گفت: مدرسه ملی سینمای ایران به منظورارتقای فضای نظریه، تحلیل و نقد در سینما در نظر دارد به مدت ۹ ماه، با حضور مدرسانی از میان برجستهترین منتقدان و صاحبنظران ملی و بینالمللی دوره آموزش عالی «مطالعات فیلم: نظریه، نقد و تحلیل» را از تیرماه برگزار کند.
وی درباره ثبت نام متقاضیان در این دوره آموزش عالی عنوان کرد: یک ماه از انتشار فراخوان برگزاری دوره «مطالعات فیلم: نظریه، نقد و تحلیل» میگذرد و تا پایان مهلت ثبت نام استقبال برای حضور در این دوره خوب بود و فراتر از تصور اولیه، چندین مرتبه با تقاضای افزایش ظرفیت حضور هنرجویان در این دوره آموزش ۹ ماهه مواجه بودیم.
مدیر پژوهش مدرسه ملی سینمای ایران با اشاره به آزمون ورودی متقاضایان حضور در این دوره آموزش عالی گفت: طبق برنامه ریزی انجام شده آزمون ورودی برای حضور در این دوره آموزشی روز چهارشنبه ۱۳ تیرماه از ساعت ۱۰ صبح در مدرسه ملی سینمای ایران برگزار میشود. این آزمون به صورت کتبی بوده و هریک از متقاضیان به سوالاتی بر مبنای پیشنیازهای اعلام شده در متن فراخوان پاسخ خواهند گفت.
وی ادامه داد: پس از آزمون ورودی متقاضیان مجاز به حضور در این کارگاهها، میتوانند از تاریخ ۲۳ تیرماه در کلاسها حاضر شده و از حضور استادان ایرانی و بینالمللی در دوره آموزش عالی «مطالعات فیلم: نظریه، نقد و تحلیل» بهره ببرند. طبق طراحی انجام شده در مجموع ۲۷۰ ساعت و در هر ماه ۳۰ ساعت آموزش در طول دوره در نظر گرفته شده است.
مدیر پژوهش مدرسه ملی سینمای ایران در پایان با اشاره به ساختار آموزشی این دوره گفت: هدف این دوره فراتر از آموزش مبانی و اصول اولیه نقد در سینما و بیشتر گفتگو در باب چگونگی ایجاد رویکردها و جریانهای فکری است و بر همین مبنا سرفصلها و موضوعات دوره عموماً در قالب سمینار و به شکلی گفتگو محور ارایه خواهند شد. «اصول نقد: مفاهیم و روششناسی»، «نظریه در سینما»، «آسیبشناسی نقد در سینمای ایران»، «زیباییشناسی سینمای معاصر ایران و جهان»، «روایت و روایتشناسی»، «قصهگویی در سنت ایرانی»، «مفهوم ژانر»، «ژانر در تاریخ سینما»، «ژانر در تاریخ سینمای ایران» و موضوعات میانرشتهای نظیر «سینما و روانشناسی»، «سینما، سیاست و جامعه» و «سینما و فلسفه» از جمله مباحثی هستند که در این دوره طرح خواهند شد.