برنامه مخاطب خاص با حضور پزشکان و کارشناسان در رادیو به بررسی وضعیت او میکرون در جهان و ایران پرداخت و ضمن شفاف سازی موضوع برای مردم، هشدارهای لازم را ارائه کرد.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، برنامه مخاطب خاص با اجرا و کارشناسی دکتر جواد نوفرستی شب گذشته هجدهم دی ماه ساعت ۲۰ به صورت زنده از رادیو سلامت پخش شد. در این برنامه به بررسی وضعیت او میکرون در جهان و ایران پرداخت شد و ضمن شفاف سازی و حساس سازی نسبت به این موضوع، مطالبه گری نیز داشت.
در این برنامه موضوعاتی همچون روند سه هفته شیوع او میکرون در ایران، آخرین یافته ها از تفاوت های اصلی سویه او میکرون با سویه دلتا، راهکارهای مراقبت و پیشگیری از طغیان سویه او میکرون صحبت شد. در برنامه مخاطب خاص به تهیه کنندگی سهیلا باقری دکتر حمید سوری اپیدمی لوژیست و رئیس کارگروه بهداشت و پیشگیری قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا، دکتر علیرضا شبستری مشاور کارگروه بهداشت کمیته علمی ستاد کرونای خراسان و نماینده نظام پزشکی در کمیته استانداردسازی درمان کووید ۱۹ در کمیته علمی، دکتر مسعود یونسیان عضو کمیته علمی کشوری کرونا، دکتر آمیتیس رمضانی متخصص بیماری های عفونی، دکتر محمد کریمی نیا، دکتر هلاکویی اپیدمی لوژیست دانشگاه علوم پزشکی ایران حضور داشتند و در این باره صحبت کردند.
دکتر یونسیان در بخشی از این برنامه تاکید کرد که اگر کرونا را مدیریت نکنیم کرونا ما را مدیریت می کند. همچنین دکتر هلاکویی هم گفت: مردم باید مراقب سویه جدید کووید ۱۹ در قالب او میکرون باشند. اگر در دنیا موارد این سویه جدید کشف شده به این دلیل است که شرایط رشد ویروس فراهم شده است. این اتفاق هم در ایران رخ می دهد. بنابراین راهکار مقابله با این سویه جدید، زدن ماسک و حضور نداشتن در فضاهای پر جمعیت است.
وی ادامه داد: وقتی ما به پیک های اپیدمی نزدیک می شویم که ویروس قوی تر از قبل ظاهر می شود. بنابراین نباید از این مساله غفلت کنیم، چرا که غافل شدن مردم از این موضوع منجر به عواقب منفی در جامعه خواهد شد.

لینک کوتاه
مطالب مرتبط
نظر شما
پربازدیدترین ها
آخرین ها
- دیزنی، مالکیت انحصاری «میکی ماوس» را از دست میدهد
- سینماسینما/ پسر هالیوود/ برترین بازیهای تام کروز به مناسبت تولد شصت سالگیاش
- خبرهایی از جشنواره لوکارنو/ شهرام مکری داور بخش عملکرد اول شد
- «نان مقدس» برنده جایزه دومین جشنواره فیلم کُردی مسکو شد
- ماجرای خدیجه خانم تجریشی/ مروری بر نقاط قوت و ضعف مجموعه «جیران»
- اطلاعیه ادارهکل هنرهای نمایشی؛ تئاتریها بدون پروانه نمایش تمرین و هزینه نکنند!
- واکنش رضا کیانیان به اظهارات توهین آمیز حسن عباسی درباره فوتبالیست ها
- مدیر جشنواره فیلمهای ایرانی پراگ، جایزه جشنواره کارلووی واری را گرفت
- برای مجوز کارگردانی باید ۱۰۰ امتیاز گرفت/ تغییر در فرمول امتیازدهی
- “گل یا پوچ” در رادیو نگاه تازه ای به اعتیاد دارد
- مردی که خودِ زندگی بود و دیگر هیچ/ به بهانه سالروز درگذشت عباس کیارستمی
- کنسرت نمایش سی صد / گزارش تصویری
- نشست هماندیشی دبیر جشنواره فیلم کودک با سینماگران / گزارش تصویری
- روایتهایی از زندگی معاصر/ نگاهی به سه فیلم «جویلند»، «تصمیم به ترک کردن» و «ایئو» در جشنواره فیلم کارلووی واری
- نشست خبری جشنواره عروسکی / گزارش تصویری
- همراهاول، ارزانترین اپراتور آسیا برای حجاج
- وزیر ارشاد: نقض قانون، خط قرمز ماست/ هنرمندان از مجوزها تخطی نکنند
- آثار راهیافته به بخش داستانی کوتاه و نیمه بلند جشنواره فیلم شهر معرفی شد
- با حضور رئیس سازمان سینمایی؛ هیات امنای جدید مرکز گسترش معرفی شدند
- پروانه نمایش برای دو فیلم صادر شد
- نخستین آکادمی آنلاین استعدادیابی و مهارتآموزی ایران افتتاح شد
- سید جواد هاشمی مطرح کرد؛ سوءتفاهم با رقص یک گربه/ با گیشه ۵۰ میلیارد تومانی هم ضرر میکنیم!
- در سینماتک خانه هنرمندان ایران مطرح شد؛ چرا کسی «کریمر علیه کریمر» را جدی نگرفت؟/ فیلمی که در یادها ماند
- یک مسابقه طلایی برای شنوندگان رادیو
- اکران خصوصی فیلم روز ششم / گزارش تصویری
- هرج و مرج خانوادگی/ نگاهی به «بورنهلم لعنتی»، «پیهتا» و «احمقها» از بخشهای مسابقه جشنواره کارلووی واری ۲۰۲۲
- موج جدید کرونا در رادیو بررسی شد
- اثر مشترک آلبانو و فریمن منتشر شد
- فوت نویسنده «خشم اژدها»/ نی کوانگ درگذشت
- معرفی آثار راهیافته به بخش اقلام تبلیغات سینما در جشنواره فیلم شهر