سید مویدعلویان، رئیس نظام پزشکی استان تهران صبح امروز در برنامه به زندگی سلام کن رادیو سلامت با اشاره به حذف وزیر بهداشت و دیگر وزرا و نمایندگان مجلس از شورای عالی انقلاب فرهنگی، به تصمیمات این شورا اعتراض کرد.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، سید موید علویان در گفتوگو با رادیو سلامت پیرامون دلایل حذف وزیر بهداشت از شورای عالی انقلاب فرهنگی میگوید: دلایل حذف وزیر بهداشت را باید از کسانی پرسید که ایشان را از شورای عالی انقلاب فرهنگی حذف کردهاند. البته فقط وزیر بهداشت از این شورا حذف نشده و وزیر ورزش و جوانان، رییس دانشگاه آزاد، رییس کمیسسیون آموزش، رییس کمیسیون بهداشت و رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و. . هم توسط این افراد از شورای عالی انقلاب فرهنگی حذف شده اند.
وی میافزاید: سوالی که اکنون وجود دارد این است که ستاد انقلاب فرهنگی که بعدها بر اساس قوانین و مقررات به شورای عالی انقلاب فرهنگی تبدیل شده است، به چه دلیل تاسیس شده و در تشکیل این شورا چه لزومی وجود داشته است که باید به شورا تبدیل شود. این شورا در حوزه فرهنگی در جامعه و دانشگاهها تاثیر گذار است و در زمانی از انقلاب که ساختارهای موازی نداشتیم مجبور به تاسیس شورای عالی انقلاب فرهنگی شدیم.
علویان ادامه میدهد: یکی از ایراداتی جدی که اکنون به شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد است بحث قانونگذاری این شورا است. بحث قانونگذاری در ساختار شورای انقلاب فرهنگی نمیگنجد و وظیفه این شورا نیست. اما وقتی ایراداتی به این شورا گرفته وارد کی شود شروع به حذف منتقدان میکنند.
وی با اشاره به دلیل حذف وزیر بهداشت از این شورا میگوید: در بحث افزایش ظرفیت پزشکی و مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزیر بهداشت همراه با ۳ نفر از بخشهای حاکمیتی مخالفت خود را با این مصوبه اعلام کرده و طرحی را به تصویب رساندهاند که به مداق دوستان در شورای انقلاب فرهنگی خوش نیامده و در عکس العمل به تصویب این مصوبه تصمیم به حذف وزیر بهداشت از شورای عالی انقلاب فرهنگی گرفت.
علویان در شرح وظایف شورای عالی انقلاب فرهنگی میگوید: شورای عالی انقلاب فرهنگی اگر قانونی را میخواهد وضع کند وظیفه شورای نگهبان در وتو این قانون چگونه است، تطبق قوانین وضع شده با قانون اساسی و شرع را چه ارگانی انجام میدهد. مجلس شورای اسلامی باید با یک لایحه فوری برای تعیین تکلیف شورای انقلاب فرهنگی اقدام کند. با توجه به عزل وزیر بهداشت و دیگر وزرا و نمایندگان مجلس وجود این شورا زیر سوال میرود و اصلا برای چه باید این شورا ادامه داشته باشد.
وی ادامه میدهد: در ارتباط با تعیین روسای دانشگاهها ما یک مجلس داریم و یک وزیر بهداشت که رییس دانشگاه تعیین میکند. بعد از تایید مجلس و انتخاب رئیس دانشگاه توسط وزیر، به چه دلیل باید شورای عالی انقلاب فرهنگی صلاحیت این رییس دانشگاه را تایید کند و اصلا این تایید برای چیست.
علویان میافزاید: آموزههایی درباره ارتباطات بین الملل و ترویج فرهنگ ایرانی، اسلامی و انقلابی وظیفه همه وزرا و وزارت خانه هاست. تداخل وظایف شورای انقلاب فرهنگی با وزارت علوم و وزارت بهداشت و کمیسیونهای تصمیم گیرنده در مجلس باعث ایجاد این مشکل شده و برخی افراد که نمیدانیم چه کسانی هستند تصمیم به کوچکسازی شورای عالی انقلاب فرهنگی گرفته اند. به زبان ساده گعدهای درست کردهاند که درباره مسائل کشور تصمیم بگیرند و وزرا و نمایندگان مجلس هم که برای این دوستان ایجاد مزاحمت میکردهاند عزل شده تا این تصمیمات راحتتر گرفته شود.
موید علویان در پایان با اشاره به ورود هر چه سریعتر مجلس به این عزلها تشریح میکند: مجلس شورای اسلامی باید ۳پس از حذف ۳ رییس کمیسون مجلس وظیفه خود بداند که به این مسئله ورود کرده و نسبت به تعیین تکلیف شورای انقلاب فرهنگی اقدام کند. به واقع با این عزلها به مجلس گفتهاند تو کارهای نیستی و ما خودمان قانونگذار هستیم. یکی از مواردی که این دوستان قانونگذاری کردهاند این است که محمدودیت استفاده مردم از اینترنت خانگی را به تصویب رساندهاند اما واقعیت این است که شورای عالی انقلاب فرهنگی اجازه قانونگذاری ندارد.

لینک کوتاه
مطالب مرتبط
نظر شما
پربازدیدترین ها
- جایزه اول جشنواره فرانسوی برای «آیههای زمینی»
- مهسا قریشی: پیکر بیتا فرهی سهشنبه بدرقه میشود/ دوست داشت در خاک ایران آرام بگیرد
- مجمع منتقدین نیویورک بهترینها را برگزیدند/ «آناتومی یک سقوط» بهترین فیلم بینالمللی
- پناهیان: مسئله حجاب با ساخت ۲ سریال قابل حل است / احدی در جمهوری اسلامی عرضه ساخت این سریال را ندارد
- پروانه معصومی درگذشت
آخرین ها
- دومین جشنواره ملی چندرسانهای میراث فرهنگی به ایستگاه پایانی رسید
- یک نوع سینمای غیرمتعارف/ نگاهی به ۳ فیلم یک کارگردان
- اهمیت جزئیات کلیدی/ نگاهی به سریال «هفت»
- جدیدترین آمار فروش فیلمها با ۱۸ میلیون تماشاگر
- «کشتی روسی» در سینماتک خانه هنرمندان ایران
- مجمع منتقدین نیویورک بهترینها را برگزیدند/ «آناتومی یک سقوط» بهترین فیلم بینالمللی
- «پایان دنیا» در شیراز به صحنه رفت
- راهیابی مستند «تنها» به جشنواره گوانجو
- حسین مهری با «شیرجه» به جشنوارههای داخلی و خارجی میرود
- کامران شیردل؛ فیلمسازی به دنبال حقیقت
- بازخوانی یادداشت خواندنی کریم امامی در سال ۷۶ ، پس از دریافت جایزه نخل طلای کن توسط کیارستمی
- نشست تخصصی همراه اول با شرکتهای دانشبنیان برای حل مسائل فناورانه بخش رادیویی ۵G
- چگونه ورود فرزندتان به صنعت بازیسازی را آسان کنید
- ثبت نام ۱۷ فیلم فارابی برای رقابت در جشنواره فجر
- جایزه بهترین فیلم و بازیگر جشنواره هند برای «مرز بی پایان»
- اکران آنلاین آخرین ساخته کیومرث پوراحمد
- نقشی بر آب/ مروری بر کارنامه بازیگری بیتا فرهی
- رکوردزنی در شبکه نمایش خانگی
- «خالق» فراخوانی برای زندگی با هوش مصنوعی نیست!
- تولید «گلادیاتور ۲» از هفته آینده از سر گرفته میشود
- فصل دوم «بگو بخند» تولید میشود/ معرفی داوران
- در نمایش و تحلیل «دوربین فرانسوی» مطرح شد؛ کثیریان: یک مستند «راشومون»وار/ ضرابینسب: فیلمی بازیگوش و سرخوشانه
- بررسی مسائل مبرم سینما در نشست مشترک شورایعالی تهیهکنندگان و کانون کارگردانان
- عاید نباء در پنل «غزه» سینماحقیقت
- «نفس» بهترین فیلم جشنواره پالرمو شد
- بیتا فرهی به خانه ابدی بدرقه شد
- صدور ۳۶ پروانه ساخت غیرسینمایی
- گاتهام ۲۰۲۳ برندگانش را شناخت/ «زندگیهای گذشته» بهترین فیلم شد
- رونمایی از اولین عکس «آنیتا، گمشده در اخبار»/ مستند-انیمیشن ایرانی به هند رفت
- نمایش «مشق امشب» در سینماتک موزه هنرهای معاصر تهران