تهیه کننده مستندِ سرگذشت دختران تیم هاکی ایران، در جمع خبرنگاران، درباره علت انتخاب «هایده صفی یاری» و «حبیب خزاییفر» به عنوان آهنگساز و تدوینگر فیلم گفت.
چهارشنبه و پنجشنبه گذشته، سالن نمایش «جایی برای فرشتهها نیست» در پردیس سینمایی چارسو و سینماموزه باغ فردوس، غرق جمعیت مشتاقی شد که همگی کنجکاو بودند، سرگذشت جالب دختران تیم اسکیتهاکی ایران را ببینند که نام شان پیش از این با کمپین «مبارزه از من حمایت از تو» بر سرزبانها افتاده بود. سالن پردیس چارسو در نمایش اول به حدی غرق جمعیت بود که عدهای جا برای نشستن نداشتند و به همین دلیل سانس اضافه برای ۱۰:۳۰ صبح روز بعد تدارک دیده شد.
«محمد شکیبانیا»، تهیه کننده مستند«جایی برای فرشتهها نیست» پس از اکران دوم این فیلم در جشنواره حقیقت در جمع خبرنگاران درباره تیم حرفهای که برای ساخت این مستند دور هم جمع شدهاند، گفت:«بعد از تصویب طرح «سام کلانتری» در مرکز گسترش همه عوامل را با مشورت هم انتخاب کردیم. چون نگاه ما از اول این بود کاری بسازیم که برای اکران عمومی در سینما ارائه شود، بنا شد از عوامل سینمای ایران که در حوزه مستند کار کردهاند استفاده کنیم.»
او در ادامه توضیح داد:«این کار با توجه به بودجههای کار مستند شاید تصمیم عاقلانهای نبود اما به نظرم در این که خروجی کار مورد پسند مخاطب واقع بشود تصمیم درستی بود. رضا تیموری به دلیل سابقه طولانی کار با کارگردان و هماهنگی کامل با او برای فیلمبرداری کار انتخاب شد و با پیشرفت کار سه نفر از عوامل سرشناس سینمای ایران هم در ترکیب نهایی انتخاب شدند. «هایده صفییاری»، تدوینگر فعال و خوشآوازه سینما تدوین این کار را پذیرفت، «حبیب خزاییفر»آهنگسازی و «انسیه ملکی» هم طراحی و ترکیب صدا را عهده دار شد و به نظرم هر سه یکی از بهترین کارهای حرفهای شان را ارائه دادند.»
شکیبانیا در پاسخ به این سوال که چطور با بودجه کم مستندسازی از عوامل حرفهای استفاده کردید، گفت:«ما موضوع جذابی در اختیار داشتیم که به نظرمان ارزشش را داشت که برای ارائه آن در سینما تلاش کنیم. از طرفی عوامل به دلیل علاقهای که به موضوع فیلم داشتند کمتر از دستمزد متعارف خود گرفتند و چون هنوز آن هزینه هم برای بودجههای سینمای مستند بسیار گزاف بود توانستیم «محسن شاه محمدمیراب»، سرمایهگذار علاقهمند به کار را دعوت کنیم که علاوه بر سرمایهگذاری در پروژه در بخشی از کارهای تهیه فیلم هم کمکمان کند.»
تهیه کننده«جایی برای فرشتهها نیست» به تجربه لذت بخش همکاری با افراد حرفهای در این مستند اشاره کرد و گفت:«اساسا وقتی با عوامل حرفهای کار میکنی مطمئنی که بعد از توافقات اولیه، کار با بهترین کیفیت انجام میشود.»
او ادامه داد:«حقیقت این است که به دلیل مقتضیات ناگوار بودجهای در سینمای مستند دستمزدی که عوامل کار دریافت کردند از آنچه معمولا در سینما دریافت میکنند کمتر بود و از طرف دیگر کار برای یک فیلم مستند بسیار پر دردسرتر از یک کار شسته رفته سینمایی است اما واقعا عوامل این کار همه با عشق و علاقه کار را پیش بردند و مسائل مالی همیشه در اولویت بعدی قرار داشت و کاستیها و کمبودها تاثیری در کیفیت خروجی عوامل مستند نگذاشت.»
شکیبانیا توضیح داد:«من این را از حرفهای گری عوامل میدانم که پس از توافق و عقد قرارداد، تمام توان خود را برای ارائه یک کار کم نقص انجام دادند. از طرفی جریان گفتگوی حرفهای، سازنده و بدون تعارفات معمول هم بین کارگردان سختگیر و عوامل این کار برقرار بود که به فضای حرفهای کار مربوط میشد.»
فیلم بلند #جایی_برای_فرشته_ها_نیست، آخرین ساخته #سام_کلانترى، مستندساز ایرانى است که داستانى دیدنی را از مسیر سخت زندگی حرفهای اعضای تیم ملی اسکیت هاکی دختران #ایران به تصویر مى کشد. تهیهکنندگی این اثر را محمد شکیبانیا و محسنشاهمحمدمیراب به عهده داشته اند.
این فیلم، در رقابتی نفس گیر به بخش مسابقه بین الملل #جشنواره_حقیقت رسیده و از بین ٨٣ فیلم بلند، براى بخش ملى و سپس از میان ٢٠ مستند بلند براى شرکت در مسابقه بین الملل جشنواره فیلم مستند امسال انتخاب شده است.
آخرین نمایش فیلم در جشنواره حقیقت، جمعه در سالن شماره یک پردیس چارسو، ساعت ۲۰ است.
پایان پیام|
لینک کوتاه
مطالب مرتبط
نظر شما
پربازدیدترین ها
آخرین ها
- «صورتگر» از جشنواره شیکاگو ۲جایزه گرفت
- کارگردان «مفتبر»: مردم با «سلطان قلبها» خاطره دارند/ مردم مهمترین دستاورد فیلمسازیام هستند
- یک جایزه افتخاری برای پدرو آلمودوار؛ پنجاهمین جایزه چاپلین به برنده شیر طلایی ونیز اعطا میشود
- سه جایزه اصلی جشنواره ریچموند آمریکا به «آه سرد» رسید
- راهیابی فیلم کوتاه «گوسفند» به جشنواره کوکی آلمان
- فوت تهیهکننده با سابقه سینما؛ جلیل شعبانی درگذشت
- برای رقابت در اسکار نود و هفتم؛ «کشتیگیر» نماینده بنگلادش و «ایر» نماینده دومینیکن شد
- معرفی هیئت داوران فیلمهای سینمایی بلند سی و ششمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان
- در شاخه بهترین فیلم بینالمللی؛ «نفس من را بگیر» نماینده تونس در اسکار شد
- فیلمهای بلند داستانی بخش ملی جشنواره کودک و نوجوان اعلام شد
- جشنواره آلمانی به «پر» جایزه داد
- راهیابی «شباهت» به ۳ جشنواره بینالمللی/ انتشار تیزر
- سوینا (سینمای نابینایان) منتشر میکند؛ ۲ داستان کوتاه با صدای باران کوثری
- در پنجاهمین دوره اسکار فرانسه؛ جولیا رابرتز سزار افتخاری میگیرد
- اکران «زودپز» رامبد جوان به تعویق افتاد
- انتشار نخستین تصویر از «پیکی بلایندرز»
- چند فیلم مجوزدار در صف اکران سینما هستند؟
- در نخستین رویداد اقتصاد دیجیتال همراه اول مطرح شد؛ توسعه اقتصاد دیجیتال و نقش محوری اپراتورهای تلفن همراه
- جشنواره اسپانیایی به «دوربین فرانسوی» جایزه طلایی داد
- فیلمهای مستند راهیافته به چهل و یکمین جشنواره فیلمکوتاه تهران اعلام شد/ معرفی هیات انتخاب و داوری
- ۴۹ فیلم در سه بخش جشنواره کودک اعلام شد
- فیلمساز ایرانی از ۲ جشنواره جایزه گرفت
- فوت هنرمند آمریکایی؛ کریس کریستوفرسون درگذشت
- برای رقابت در دوره نودوهفتم؛ انیمیشن «شیشهگر» نماینده پاکستان در اسکار شد
- «شهسوار»؛ شیرین اما تلخ…
- «آنها مرا دوست داشتند» از ۱۸ مهر اکران میشود
- ۳ فیلم کوتاه ایرانی در جشنواره فیلم باکو
- «هایفست» با شعار «فستیوال رویاها» در ارمنستان برگزار میشود/ معرفی آثار ایرانی
- پیامهایی که در پی شهادت سیدحسن نصرالله منتشر شد
- در پی شهادت دبیرکل حزبالله لبنان؛ فعالیتهای فرهنگی و هنری در سراسر کشور لغو شد