روزنامه جام جم در بخشی از گزارش خود درباره فیلم گشت ارشاد نوشت :گشتارشاد ۳ از این بحران کرونا و احتیاج سینما به فیلمهای پرفروش و البته نیاز مردم غمگین و خسته از روزگار کرونایی، نهایت استفاده یا بهتر بگوییم سوءاستفاده را کرد و برای خنده گرفتن از تماشاگر، به چه خط قرمزهایی که متوسل نشد؛ از بهرهگیری از اسم و تصاویر کیم کارداشیان در شروع قصه و ماجرای مراسم ازدواج جنجالی اش با عباسآقا بزرگی و روبوسی جورج کلونی با کیم که موجبات فوران غیرت عباس و به هم خوردن مراسم عروسی و زندانرفتن عباس را فراهم میکند. البته همه این تاخت و تاز و قصهگویی پرزرق و برق و فانتزی اولیه، صرفا توجیهی برای حضور نداشتن حمید فرخنژاد در قسمت سوم گشتارشاد است و بس و ارزش کاربردی در قصه ندارد.
اما فکر نکنید که عبور گشتارشاد ۳ صرفا به خیالپردازی با کیم کارداشیان محدود میشود، نه. اینجا حتی صحبت از چهره سرشناس فیلمهای غیراخلاقی هم به میان میآید… بماند بقیهاش!
از حضور نقش فرشته بهشتی، همان زن بدنساز راننده تاکسی اینترنتی که بگذریم، بازی ریحانه پارسا جنجالیترین مورد گشتارشاد ۳ است؛ بازیگری پرحاشیه که چند وقتی است از ایران مهاجرت کرده و در این چند وقت بیشتر با پستها و عکسها و شرح نوشتها و ویدئوهای نامتعارف شناخته میشود.
به همین علت، انتظار میرفت فیلم به دلیل حضور این بازیگر برای اکران با مشکل مواجه شود اما با نرمش عجیب مسؤولان ارشاد و در کمال تعجب، گشتارشاد ۳ روی پرده رفت، آن هم با کرشمههای ریحانه پارسا به نقش مهوش که دل از پیکان (بهنام بانی) میرباید.
فیلم گشتارشاد ۳ درحالی بدون هیچ مشکلی با بازی ریحانه پارسا اکران شده و مثل باقلوا میفروشد که بهتازگی بازی او در فیلمی بهنام آخرین نگاه در ترکیه و با اسم دیوا پارسا رسانهای شدهاست که حتی پوستر آن هم که پارسا مردی سن و سال دار را در آغوش گرفته، اشاراتی به صحنههای نامتعارف و جنجالی احتمالی دارد.
به جز اینها، سهیلی در شوخی با نیروهای متعهد انقلابی هم سنگ تمام میگذارد؛ آن هم با نمایش چهرههایی مضحک و خندهدار و بیمنطق و بیکله و ترمزبریده که «میگن مستی گناهه» خواننده آنور آبی میخوانند.
شوخی با آیتا… جنتی، شوخی با «حجاب مصونیت است نه محدودیت»، شوخی با عطا که پیکان او را یکی از افراد کمتوان ذهنی خطاب میکند و همچنین آن صحنهای که عطا و حسن، ادای معلولیت را درمی آورند و… بعضی دیگر از چشمههای
گشتارشاد ۳ است.