کیوان محسنی کارگردان جوان اهل گراش استان فارس، که پیش از این با جوایز متعدد فیلمسازی شناخته شده، سریال بومی «کاشوخین» را با حضور بازیگران داخلی و خارجی و با یک گروه بین المللی ساخته است.
به گزارش سینما سینما ،این سریال «کاشوخین» نام دارد که یک تریلر/اکشن ایرانی است و در چشم اندازی بومی و اگزوتیک تلاش یک خرده تبهکار شهرستانی را برای گرفتن انتقام خون رفیقانش نشان می دهد. او تک و تنها مسیری طولانی، شامل پنج خان، را طی می کند و پس از تعقیب و گریز، تیراندازی، تصادف و دردسرهای فراوان به نقطه ای برای گرفتن انتقام می رسد.
بازیگران اصلی این پروژه عبارتند ازصالح شهبازی و علی گراشی که در کنار بازیگرانی چون مرتضی خانجانی، سروش شاکر، فاضل فروتن، علی اکبر طاهریان، مجید راستی و علی کمیلی به ایفای نقش می پردازند.
«کاشوخین» یک ترکیب دو اسمی به زبان محلی گراشی و به معنای درگیری بین دو نفراست که احیانا به کشتن و خونریزی منجر می شود. کیوان محسنی که اصالتا اهل گراش است این نام را با هدف تناسب محتوایی و محلی بین عناصر فیلمنامه انتخاب کرده است.
همچنین یکی از بازیگران این سریال والریا سوتک (Valeriya Tsvietok) نام دارد که بانوی شایسته کشور مولداوی در سال ۲۰۱۶ و نماینده همان کشور در MISS ASIA است. او تاکنون در ده ها فیلم کوتاه، تئاتر و تیزر تبلیغاتی بازی کرده است.
این سریال در لوکیشن های متعدد داخلی و خارجی از جمله گراش، لار، کوره، خور، دبی (اسپرینگ، خیابان شیخ زاهد، الراس، الورقه، سافاری الورقا، سافاری الورسان) شارجه (دانشگاه امریکایی شارجه)، بیدشهر، کرمستج، بندر کنگ و… فیلمبرداری شده و مراحل تولید آن همچنان ادامه دارد.
قرار است این سریال از ابتدای نوروز در۱۱ اپیزود و به صورت هفتگی در قالب وب سری منتشر شود. این اولین تجربه کارگردانی کیوان محسنی برای یک سریال اپیزودیک است. او تا پیش از این با حضور در جشنواره های بین المللی فیلم و فیلم کوتاه شناخته شده و با اثاری از جمله مستند «کایه» و فیلم های «باگ» و «بیرون از این» جوایز متعدد داخلی و خارجی را کسب کرده است. همچنین شرکت کریتیو زون (creative zone ) وظیفه آماده سازی مراحل تولید در کشور امارات را بر عهده داشته است.
دیگر عوامل این سریال عبارتند از: تهیه کنندگان: پویان صدقی و محمد تیموری، کارگردان: کیوان محسنی، نویسنده: عطا مجابی، گروه نویسندگان: امید وحیدی، تارا رصافی، فرزانه قائمی زاده، با تشکر از : متین ایزدی، مدیر فیلمبرداری: احسان فرنام، صدابردار: ساسان کاوه، موسیقی: بامداد افشار، تدوین: عماد خدابخش، دستیار تدوین: علیرضا یاوری، صداگذاری و طراحی صدا: رامین ابوالصدق، تصحیح رنگ و جلوه های ویژه: علیرضا قادری، تهیه کننده اجرایی کشور امارات متحده عربی: سعید روانبخش، عکاس: عدنان دلخسته، دستیار تهیه: جواد رادمرد

لینک کوتاه
مطالب مرتبط
نظر شما
پربازدیدترین ها
آخرین ها
- درگذار از خشونت و تحقیر گذشته/ یادداشتی بر فیلم «زنی ناشناس»
- دو جایزه جشنواره فریبورگ برای «جنگ جهانی سوم»
- رونمایی از مستند «سبز بن دار»
- سمبلیک و مضمونگرا/ نگاهی به فیلم «برادران لیلا»
- «شهربانو» به رقابت آسیایی بنگلور راه یافت
- جایزه بزرگ جشنواره فرانسوی به «آکتور» رسید
- آناتومی نکبت/ نگاهی به فیلم «برادران لیلا»
- وقتی پول معیار همه چیز است
- «آقای کلاین»؛ تلاش برای زدودن یک اشتباه
- سرگذشت لیلا و برادرانش
- جایزه بزرگ جشنواره فرانسوی برای فیلمی به تهیهکنندگی نیکی کریمی
- عیدی اول نوروز ۱۴۰۲ با بستههای عیدانه همراه اول
- چند نفر در سال ۱۴۰۱ به تئاترشهر رفتند؟
- «قطع فوری» بهار به سینماها میآید/ آخرین فیلم علی انصاریان در راه اکران
- جایزه اصلی جشنواره ژنو به «شب، داخلی، دیوار» رسید
- «لامینور» مهرجویی در بنگلور
- واکنش تهیهکننده فیلم «هوک» به پخش تلویزیونی فیلمش
- نسخه ویژه نابینایان «بادکنک سفید» با صدای گلاره عباسی منتشر میشود
- فیلمهای نوروزی در روزهای اول اکران چقدر بلیت فروختند؟
- برای احمد دامود؛ راز آن نگاه و دستهای چلیپا شده
- ادعای وزیر ارشاد؛ هیچ فیلمی در دولت سیزدهم توقیف نشده است
- احمد دامود درگذشت
- در مسیر سقوط/ نگاهی به فیلم «نهنگ»
- رایزنی عباس کیارستمی برای رفع ممنوع از کاری یک هنرمند
- مردی دانا، خوش پوش و بلندبالا/ به مناسبت سالگرد درگذشت علی معلم
- موفقیت تجاری مستند برنده خرس طلای برلین
- داستانِ شیفتگی/ معرفی کتاب «افسون پردهی نقرهای»
- دنیای پارادوکسیکال و غمبار چارلی/ نگاهی به فیلم «نهنگ»
- در سینماتک خانه هنرمندان ایران مطرح شد: تئاتر مهمتر از همه منازعات سیاسی است
- ساترا به قرار منع تعقیب فیلیمو اعتراض کرد