سینماسینما،علی پاکزاد- عباس نظامدوست کارگردان فیلم «گرگ بازی» گفت: «چرا آقا یا خانمی سالهاست در جشنواره حضور دارند و همیشه هم فیلم دارند؟ همواره یک سری فیلمساز هستند که جضور دارند. اکران هم داشته باشند ۱۵۰ سالن در اختیارشان خواهد بود. این افراد دیگر نیازی به دیده شدن ندارند. بیشترین ضربه را در این شرایط کسانی میخوردند که فیلم اولی بودند و مستقل عمل کرده بودند.»
به گزارش سینماسینما، عباس نظام دوست یکی از آن فیلم اولی هایی است که فیلمش به جشنواره راه نیافت. این فیلم درباره یک بازی وجمعی است که دور هم در حال انجام بازی هستند. نظام دوست نزدیک به دو سال مشغول ساخت «گرگ بازی» بود. این کارگردان فیلم اولی معتقد است که هیات انتخاب با یک انتخاب تمام داشتههای یک کارگردان را نابود میکند.
کارگردان فیلم «گرگ بازی» درباره انتخاب نشدن این فیلم در بخش مسابقه جشنواره فجر گفت: «به هر حال همه فیلم اولی ها امیدوار هستند که فیلمشان در بخش مسابقه جشنواره فجر نمایش داده شود. نمیتوانم اکنون بگویم که فیلم من خوب بوده یا بد بوده است. بلکه مخاطبان باید «گرگ بازی» را ببینند و بعد درباره آن نظر دهند. اما به شخصه فکر می کردم که فیلم ما در جشنواره حضور خواهد داشت. هم من و هم عوامل فیلم با توجه به داستان و محتوای فیلم معتقد بودیم که فیلم می تواند در بخش مسابقه حاضر شود.»
او ادامه داد: «ببینید فرق گیشه و اکران با جشنواره بسیار زیاد است. قرار نیست فیلم هایی که در اکران می فروشند در جشنواره هم حضور داشته باشند. جشنواره فیلم یعنی بالاترین و با کیفیت ترین فیلم ها باید در آن حضور پیدا کنند. تمام جشنواره های مهم دنیا هم همین است قرار نیست از همه ژانرها و گونه های سینما فیلم در جشنواره حضور داشته باشد. مهم کیفیت فیلم هاست مگر سبد است که همه فیلم ها را برزیم داخلش و بعد انتخاب کنیم. اگر فیلم کمدی می فروشد یا اگر فیلم دفاع مقدس مهم است الزاما نباید حتما در جشنواره حضور پیدا کنند. اینجا یک ویترین است که باید آثار مطلوب از هر ژانر داخل آن قرار بگیرد. فرقی نمی کند تفکر افراد چگونه است نیاز است که اثار با کیفیت حضور پیدا کنند. ماحصل یک سال سینمای ایران باید در جشنواره دیده شود.»
نظام دوست درباره شرایط این فیلم در آینده گفت: «اکنون درباره آینده فکری نکرده ام. «گرگ بازی» فیلم اول من است. آشنایی با زدوبندهای سینما ندارم. بخش تولید را به خوبی میشناسم به این دلیل که دستیار بوده ام. اما آشنایی زیادی با جشنواره ها و بحث اکران ندارم. البته به جشنواره های خارجی فکر میکنم. به هر حال جایگزینی برای داخل هستند. قطعا به اکران فکر می کنم. اما باید صبر کرد تا ببینیم چه اتفاقی رخ می دهد. بسیاری از دوستان فیلم «گرگ بازی » را دیده اند و اعتقاد داشتند که مدل این فیلم در سینمای ایران ساخته نشده است. یعنی از لحاظ پرداخت، ساخت و فضاسازی دارای ویژگیهای خاص خود است. فیلمنامه این فیلم را با مجید اسلامی نوشتم. فیلمنامه ما به هیچ وجه مبتذل نیست.»
کارگردان فیلم «گرگ بازی» درباره عدم حضور در جشنواره و تاثیر آن بر اکران فیلم گفت: «نمی توان درباره این موضوع قطعی نظر داد. فیلم هایی بوده اند که در جشنواره حضور پیدا نکردند اما فروش فوق العاده ای داشته اند. فیلم هایی هم بوده اند که جایزه دریافت کرده اند اما اکران موفقی را تجربه نکردند. اکنون اکران موفق معضل ما نیست. بلکه موضوع حضور همیشگی و پیاپی یک سری از فیلمسازان است. چرا آقا یا خانمی سالهاست فیلم می سازند باز هم در جشنواره حضور دارند و همیشه هم فیلم دارند؟ همواره یک سری فیلمساز هستند که حضور دارند. اکران هم داشته باشند ۱۵۰ سالن در اختیار آنها می گذارند. این افراد دیگر نیازی به دیده شدن ندارند. بیشترین ضربه را در این شرایط کسانی خوردند که فیلم اولی بودند و مستقل عمل کرده بودند. یکی از سخت ترین کارهای دنیا ساخت فیلم اول است. زیرا پروسه راضی کردن سرمایه گذار و بازیگر بسیار دشوار است. با یک تصمیم ساده از هیات انتخاب همه چیز برای یک فیلمساز اول نابود می شود. دوسال طول کشید تا این فیلم ساخته شود.»
نظام دوست در انتها درباره داستان «گرگ بازی » گفت:« روایت فیلم درباره یک گروه از دوستان است که سالیان سال با هم رفیق هستند. این افراد از زمان دانشجویی با هم ارتباط دارند و یک شب دور هم جمع می شوند و توسط یکی از مهمان ها مشغول انجام یک بازی می شوند که اسم بازی هم «گرگ بازی » است. قصه درباره آن شب و آن بازی است.»