منیژه حکمت کارگردان «جاده قدیم» یکی از آثار سی و ششمین جشنواره فیلم فجر درباره شباهت یا تفاوت فضای فیلمش با دو فیلم قبلی خود، میگوید: «همیشه دغدغههایم را درخصوص معضلات اجتماعی به تصویر کشیدهام و «جاده قدیم» هم همان تداوم همان دیدگاه، تفکر و اندیشه است اما در یک بستر اجتماعی متفاوت».
به گزارش سینماسینما، منیژه حکمت تهیهکننده و کارگردان سینمای ایران پس از یازده سال بار دیگر در مسند کارگردانی یک فیلم نشسته و «جاده قدیم» را در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر به نمایش خواهد گذاشت. حکمت که پیش از این «زندان و زنان» و «سه زن» را در کارنامه کارگردانی خود داشته، «جاده قدیم» را با حضور مهتاب کرامتی و فرهاد اصلانی در سکوت کامل خبری جلوی دوربین برد و آن را در جشنواره فیلم به معرض قضاوت داوران و مردم خواهد گذاشت.
حکمت درباره شباهت یا تفاوت فضای فیلمش با دو فیلم قبلی خود، به ستاد خبری جشنواره فیلم فجر، میگوید: «همانطور که قبلا گفتم خیلی کارگردان حرفهای نیستم و دغدغههایم را در خصوص معضلات اجتماعی و با هدف ایجاد یک جریان فکری، به تصویر میکشم. «جاده قدیم» هم تداوم همان دیدگاه، تفکر و اندیشه است اما در یک بستر اجتماعی متفاوت».
دو فیلم قبلی منیژه حکمت فضایی زنانه داشتند و مشکلات جامعه زنان را مورد بررسی قرار میدادند. این کارگردان درباره این که آیا این فیلم هم فضای زنانه دارد، میگوید: «بله این فیلم هم فضای زنانه دارد. یکی دیگر از معضلات بزرگی که جامعه ما و البته جامعه جهانی باید تکلیفش را با آن روشن کند، در این فیلم مطرح کردهام. در حقیقت یکی از مشکلات عدیدهای که خانمها به خصوص در ایران دارند و با آن درگیر هستند، در این فیلم بازگو میشود».
تهیه کننده شهر موشها۲ و ورود آقایان ممنوع، البته تمایلی به توضیح بیشتر درباره موضوع فیلمش ندارد و میگوید: «اجازه بدهید فیلم دیده شود.» او در پاسخ به این سوال که چرا فیلم را در سکوت خبری ساخته است میگوید: «مردم به موقع از فیلم مطلع خواهند شد و فیلم اثر خودش را خواهد گذاشت. من فکر میکنم این فیلم با استقبال مردم روبه رو شود».
منیژه حکمت درباره پیشبینیاش از اتفاقی که در جشنواره سی و ششم برای فیلمش رخ خواهد داد می گوید: «من همه چیز را رصد میکنم؛ امسال فیلمسازانی که معمولا مورد تایید جشنواره هستند، در این رقابت حضور دارند اما من هم نمیخواهم نقش سیاهی لشکر جشنواره فیلم فجر را بازی کنم و به موفقیت فیلمام امیدوارم و امید دارم داوریها بر اساس عدالت و بر مبنای شاخصههای سینمایی و منافع ملی باشد».