اسامی نامزدهای جوایز تونی که به معرفی بهترینهای برادوی در آمریکا میپردازد، اعلام شد.
به گزارش سینماسینما به نقل از ورایتی، جوایز تونی نامزدهای خود برای سال ۲۰۲۰ را اعلام کرد و در میان آنها نامهای آشنایی دیده میشوند که در سینما و تلویزیون هم حضور دارند.
نمایش «قرص کوچک دندانهدار» که مشکلات یک خانواده به ظاهر ایدهآل حومه شهری را به تصویر میکشد و پیش از اتمام فصل برادوی به خاطر کروناویروس محبوب منتقدان و مخاطبان بود، توانست به راحتی با کسب ۱۵ نامزدی تونی در صدر نمایشهای امسال قرار بگیرد.
برای دریافت جایزه بهترین نمایش موزیکال، این نمایش با «مولن روژ: موزیکال» و «تینا: موزیکال تینا ترنر» رقابت میکند. در بخش بهترین نمایشها هم «افقهای بزرگ»، «ارثیه»، «دیوار دریایی: یک زندگی» و «برده بازی» نامزد شدهاند.
«برده بازی» ساخته جرمی او. هریس که به مسائل نژادی و جنسیتی نگاه میاندازد ۱۲ نامزدی کسب کرد و رکورد بیشترین نامزدیها برای یک نمایشنامه جدید را شکست. بعد از آن «ارثیه» ساخته متیو لوپز که درباره میراث بحران ایدز است، ۱۱ نامزدی کسب کرد.
در بخش بازیگری امسال، تعدادی از بازیگران درجه یک هالیوودی از جمله جیک جیلنهال در «دیوار دریایی»، تام هیدلستون در «خیانت» و لارا لینی در «نام من لوسی بارتون است» نامزد دریافت جوایز شدهاند.
همچنین مری لوییز پارکر برای نمایش «صدای داخل» نامزد دریافت جایزه بهترین بازیگر زن نقش اول شده و لارن پتن، باب کراولی و دنی برنستین از جمله نامزدهای بازیگری بخشهای مختلف هستند.
فصل برادوی امسال به خاطر پاندمی کووید -۱۹ کوتاه شد و باعث شد تعداد نمایشهایی که صلاحیت شرکت در جوایز تونی امسال را دارند، کمتر از حد معمول شود. با این حال، جرمی او. هریس که با «برده بازی» خود پدیده امسال بوده، میگوید چنین چیزی به این معنی نیست که نامزدها صلاحیت کمتری برای شناخته شدن دارند.
هریس در این باره گفت: «مسلما نه گویانی خواهند بود که میگویند امسال نباید به حساب آید. نه. نمایشنامههایی که نامزد شدهاند بسیار عظیم هستند. علاوه بر این، بیشتر سالهایی که نباید حساب شوند آنهایی هستند که در آنها فقط مردان سفیدپوست دیده میشوند».
جیک جیلنهال هم در صحبتهایش بعد از کسب نامزدی تونی مشکلات برادوی در دوران پاندمی را به رسمیت شناخت و همچنین همه را تشویق کرد در انتخابات ریاستجمهوری نوامبر رای بدهند.
او به صورت آنلاین درباره انتخابش گفت: «در حال حاضر بدون تئاتر بودن یک جای خالی بزرگ در زندگی هر کسی ایجاد کرده است. برای کسانی که از تجربه محلی گرد هم آمدن هنرمندان برای بیان کردن داستانی در برابر مخاطب زنده لذت میبرند، این یک فقدان است».
سالنهای تئاتر از ماه مارس تا به حال بسته بودهاند و اخیراً اعلام شد این وضعیت تا میانه ۲۰۲۱ هم ادامه خواهد داشت. این طولانیترین بازه بسته بودن تئاترها است.
منبع: مهر