امیر حسین علم الهدی مدیر گروه هنر و تجربه به اظهارات سیدضیا هاشمی پاسخ داد.
به گزارش سینماسینما، امیرحسین علم الهدی گفت: این تفکر همان تفکری است که با همدستی شمقدری خانه سینما را تعطیل کرد، ۵۰ میلیارد تومان فیلم های فاخر را تولید کردند و تماشاگران سینما را به ۷ میلیون نفر رسانددند و جلوی نمایش فیلم های عباس کیارستمی راگرفتتد و حال مدافع خانه سینما شدند و دنبال صنعتی کردن سینما می باشند و پس از مرگ کیارستمی بزرگ اشک تمساح ریختند.
سیدضیا هاشمی در تازه ترین مصاحبه خود گفته است: سینما، صنعت سرگرمی است. چیزی به نام سینمای اندیشه، یک ایدۀ مبهم است. اگر کسی به دنبال اندیشه و تغذیۀ فکر باشد که فیلم نگاه نمیکند، کتاب میخواند. اکثر مخاطبان سینما در جهان به سینما به عنوان تفریح و سرگرمی نگاه میکنند. کافی است فیلمهای پرفروش گیشه در کشورهای مختلف دنیا را در نظر بگیرید تا به این واقعیت پی ببرید. متأسفانه «سینمای اندیشه» هم مثل «سینمای هنری» و «سینمای معناگرا» و مواردی از این قبیل تنها پوششی است تا یک عده از برخی جاها به اسم تولید فیلم رقمهای قابل توجه دریافت کنند. بنیاد سینمایی فارابی و گروه هنروتجربه هم متأسفانه با حمایتهای غیرکارشناسی خود باعث شدهاند که تولید انبوه فیلمهای رئالیستی مثل سرطان به جان سینمای ایران بیفتد. البته نشریات و محافل خاصی هم اینها را حمایت میکنند. وضع به گونهای شده که امروزه حتی بسیاری از فیلمهایی هم که در گروه هنروتجربه اکران نمیشوند، سروشکل هنری و تجربی دارند و دست بر قضا با حمایت این گروه یا فارابی پروانه ساخت گرفتهاند. این کاملاً به ضرر سینمای حرفهای و مانعی اساسی در مسیر صنعتی شدن سینمای ایران است.
او در ادامه گفته بود :با انحلال گروه هنروتجربه موافق نیستم. به نظرم اشکال کار در نحوۀ مدیریت این گروه و سیاستهای اجرایی آن است. این گروه باید مکانی برای فیلمسازان جوان باشد تا در آن به کسب تجربه بپردازند. جای نمایش این آثار نیز پردیسها و سالنهای سینمایی کشور نیست. پردیسهایی مثل کورش، آزادی، هویزه و چارسو یا سینماهایی مثل فرهنگ و موزه سینما جای نمایش فیلمهای سینمایی است و نه فیلمهای تجربی. این فیلمها را باید در خانۀ هنرمندان، فرهنگسراها و دانشگاهها نمایش داد. ما در شورای عالی تهیهکنندگان به شدت پیگیر این مسئله هستیم که این فیلمهای تجربی از این پس در مکانی که مناسب آنهاست به نمایش درآیند.