هادی عسگری در جوان نوشت :
با وجود بالاگرفتن نارضایتیهای صنفی و موج نارضایتی اجتماعی به دلیل مشکلات معیشتی، حجتالله ایوبی، رئیس معزول سازمان سینمایی و رئیس فعلی ستاد موسوم به هنرمندان حسن روحانی دو روز پیش در گفتوگو با روزنامه شرق و در پاسخ به این سؤال که چقدر از این ستاد استقبال شده است، گفته بود: «هنرمندان و سینماگران رفیق نیمه راه نیستند.»!
ایوبی روز گذشته برای یک نشست خبری فراخوان داد که قرار است در آن به عنوان رئیس ستاد هنرمندان روحانی سخن بگوید. این در حالی است که تاکنون و برخلاف سال ۹۲ هنرمندان و سینماگران معدودی حاضر به حمایت مجدد از حسن روحانی شدهاند. سعید روستایی، کارگردان سینما از معدود سینماگرانی است که تا به حال و به طور مشخص از ریاست جمهوری روحانی حمایت کرده است. البته تنی چند از هنرمندان هستند که در هر صورت و با هر کارنامه غیرقابل دفاعی به طور سنتی بر طبل حمایت از نامزد یک طیف سیاسی میکوبند. بهانه اصلی این طیف هم معمولاً لولو درست کردن از رقیب است، اما به نظر میرسد که حداقل در این دوره سیاست لولوسازی دیگر جواب نخواهد داد.
باران کوثری، نوید محمدزاده و حسین پاکدل جزو این طیف از سینماگران هستند که در هر شرایطی پای کار فعالیت در ستاد انتخاباتی یکی از نامزدها هستند. پیش از این و در چند روز گذشته پرویز پرستویی و حمید فرخنژاد هر کدام بهطور جداگانه اعلام کردهاند که از هیچ نامزدی در انتخابات ۹۶ حمایت نخواهند کرد. فرخنژاد همواره جزو سینماگرانی محسوب میشود که در انتخاباتهای مختلف به حمایت از نامزد اصلاحطلبان مبادرت کرده است. او در پستی که البته مدتی بعد آن را حذف کرد نوشت که دیگر در زمین لولوسازان انتخاباتی بازی نخواهد کرد. تا به حال که تقریباً ۲۰ روز تا برگزاری انتخابات زمان باقی است از سکوت هنرمندان میتوان این تحلیل را داشت که در این دوره حامیان حسن روحانی باید قید حمایت سنتی و بیقید و شرط از سوی سلبریتیها را بزنند و به حمایت عدهای قلیل از آنها رضایت بدهند. کارنامه ضعیف و نارضایتی عمومی از دولت روحانی اساساً عقلای عرصه سینما و برخی سلبریتیهای همیشه پای کار یک جبهه سیاسی را مردد نگه داشته است، چراکه ریسک این دوره از انتخابات را بسیار بالا ارزیابی کرده و به اصطلاح تا اینجای کار به این نتیجه رسیدهاند که حمایت علنی از دولتی تا این اندازه ضعیف ارزشش را ندارد.