برنامه «هفت» جمعه شب، با حضور سیدابراهیم عامریان تهیهکننده فیلم هفتاد سی و حمزه صالحی یکی از نویسندگانِ این فیلم، روی آنتن رفت.
به گزارش سینماسینما، در میز نقد سینمای ایران، امیر قادری از فسیل یکی از محصولاتِ قبلی «عامریان فیلم» صحبت بهمیان آورد و نکاتی درباره این فیلم بسیار پرفروش و مورد استقبال مخاطبان، از سوی دو مهمان برنامه، گفته شد.
پس از پخش این برنامه، دو تن از نویسندگانِ فیلمِ «فسیل» که نامشان در عنوانبندی فیلم هم آمده، در یادداشتی دراینباره واکنش نشان دادند:
«لطفا از نردبان فسیل بالا نروید چرا که غصبی است!
سینمای کوچک و نحیف ما که برخی در آن ادعای بزرگی می کنند حالا نجابتش را نیز گم کرده.
متاسفانه در برنامهی سینمایی هفت به تاریخ ۷ دی ماه ۱۴۰۳، نویسندهای به نام آقای حمزه صالحی در رابطه با فیلمنامهی فیلم سینمایی فسیل و در حضور عوامل و کارشناسان برنامه به نحوی صحبت کرده و توضیحاتی ارائه داده است که گویی این فیلمنامه محصول نگارش شخص ایشان بوده است!
کلاه رفعت و تاج سلیمان به هر کل کی رسد حاشا و کلا (مولانا)
تعجب بیشتر جایی رقم میخورد که تهیهکنندهی فیلم فسیل نیز با آقای نویسنده در یک قاب بوده اما از خالقین اصلیاش هیچ نامی به زبان نیاورده است!
چنانکه در اسناد و مدارکِ موجود، فسیل در تاریخ ۲۴ آبان سال ۹۹ از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به نویسندگی آرمین طهماسبی، علی باطنی و کریم امینی (کارگردان فیلم) پروانهی ساختی به شمارهی ۴۰۰۰۶۲۳۹ دریافت کرده است.
اگر آقایان مدعی هستند که فسیل مال آنهاست پس وزارت ارشاد کلاهش را بالاتر بگذارد چرا که انگار فیلم دیگری ساخته شده است و مجوز برای فیلمنامهی دیگری صادر شده!
اما هم ما میدانیم و هم مدعیان، که اینطور نیست و تنها دستگاه پروپاگاندای دوستان قدرت بیشتری دارد و حتی در ویکیپدیا برای خود نوشابه باز کردهاند. فقط کافی است متن نهایی فسیل که پروانهی ساخت گرفته با فیلم ساخته شده را روبروی هم قرار داده تا ببینیم آقای صالحی درست میگوید یا که خیر.
خمش کردم سخن کوتاه خوشتر که این ساعت نمیگنجد علالا (مولانا)
در نهایت اینجانبان علی باطنی و آرمین طهماسبی به عنوان خالقین اثر (فیلم سینمایی فسیل) از تمامی اهالی دلسوز سینما خواستاریم که با اینگونه بیاخلاقیها برخورد کنند و نگذارند چنین تبرهایی، به جان اندک نفسهای باقیماندهی سینمای ایران بیفتد.»
منبع: کافه سینما