به گزارش سینماسینما، فرزاد حسنی که به تازگی از ممنوعالتصویری درآمده، در برنامه اکسیر، سؤالی از یکی از مهمانان میپرسد و بعد از آن که او جواب نادرست میدهد، با تمسخر او چنین وانمود میکند که جواب درست است و ۵۰ میلیون تومان هم جایزه دارد و در اثنای اجرای خود، مهمان بیچاره را ملعبه حرفهایش میکند تا مردم به او بخندند.
او مهمان برنامه را سر کار میگذارد و با گفتن کلماتی مانند خیلی باهوشیها (با لحن تمسخرآمیز)، نخالگی در ما دیدهای؟ پخمهایم؟ (باز هم با لحن تمسخرآمیز)، فکر کردی در مقابل اطلاعات کم شما به شما ۵۰ میلیون تومان جایزه میدهیم؟ زرشک! زرشک دوست داری؟! (و دعوت از سایر شرکتکنندگان برای تکرار کلمه زرشک) او را رسماً تحقیر میکند.
آیا صداوسیما با این برنامه قصد داشته است نحوه صحبت کردن با بزرگترها را یاد دهد یا میخواسته نحوه مسخره کردن افراد را آموزش دهد یا ترویج تحقیر مردم و به ویژه مهمانان را هدفگذاری کرده است؟
کفگیر صداوسیما به ته دیگ خورده و نهتنها در برابر شبکههای ماهوارهای که در مقابل شبکه ویدئوی خانگی و اینترنت نیز شکست خورده است. از این رو، مانند غریقی که به هر چیزی چنگ میزند تا فرو نرود، رفتار میکند. حتی حاضر میشود یک شهروند کشور را روی آنتن تلویزیون، ملعبه و مضحکه یک مجری کند تا بلکه ملت بخندند و دلشان به رحم آید و تلویزیون ببینند!
واقعاً این چه رسانهای است که وقتی یک منتقد، آن هم روحانی، به سریال معمای شاه ایراد میگیرد، زمین و زمان را به هم میدوزد و از برنامه تلویزیونیاش گرفته تا روزنامه «جامجم»ش، علیه او مطلبنگاری میکند ولی به خودش اجازه میدهد یک شهروند را به تمسخر بگیرد و در جهت ترویج بیاخلاقی و لودگی، برنامهاش را روی آنتن بفرستد؟!
شاید گفته شود که آنچه رخ داده، اشتباه فرزاد حسنی بوده است اما واقعیت این است که تصمیم درباره پخش حتی یک ثانیه از هر برنامه، با صداوسیما و ممیزان آن است که این سؤال را به طور جدی پیش میکشد که آیا صداوسیما، قصد دارد همچنان مروج بیادبی و بیاخلاقی باشد؟
دریغ و صد دریغ که صداوسیمایی که قرار بود دانشگاه عمومی باشد، اینک به باشگاه ترویج بیاخلاقی تبدیل شده است و روز به روز نیز به انحطاط بیشتری دچار میشود.
صداوسیما بداند که دوران تحقیر دیرزمانی است که گذشته و اگر مهمان برنامه اکسیر، نجابت به خرج داد و واکنشی نشان نداد، دلیل نمیشود که مردم ایران که شاهد زنده این بیاخلاقی بودند، سکوت کنند کما این که در شبکههای اجتماعی این اعتراضات آغاز شده است.
عذرخواهی صداوسیما و عزم جدی برای اخلاقگرایی، کمترین انتظاری است که از مدیران رسانهای میرود که عنوان «ملی» را یدک میکشد.
منبع: عصر ایران