ابراهیم داروغه زاده معاون پیشین اداره نظارت و ارزشیابی در بخشهایی از گفت وگوی خود با ایسنا حرفهای جالبی زده است .
به گزارش سینماسینما ،داروغه زاده گفته :به نظرم نکته مهم در این مسئله این است که ما نباید فیلمها را صرفاً بر اساس سلیقه خودمان غربال کنیم. سینما رنگین کمانی از سلایق مختلف است که برای مردم با سلیقههای مختلف و سطح دانش متفاوت ساخته میشود. همان طور که یک فیلمساز یک اثر کاملاً روشنفکرانه و هنرمندانه میسازد و مخاطب خودش را دارد، سینمای عامه پسند هم مخاطب خود را دارد و اتفاقاً همین سینمای عامه پسند بخش مهمی از گردش مالی سینما را بر عهده دارد. پس نباید آن را نادیده گرفت. تمام سینما باید در مسیر رشد باشند یعنی همان سینمای عامه پسند هم باید نسبت به سالهای گذشته بهتر شود که البته بهتر هم شده است، بسیاری از منتقدان به دلیل دسترسی بیشتر به فیلمهای روز دنیا هر فیلمی را نمیپسندند. در حالی که بخشی از مردم اوقات فراغت خود را با همین فیلمهای عامه پسند امروزه سپری میکنند.
در این شرایط مسئولیت رسانهها و منتقدین این است که آدرس درست به مخاطب بدهند تا فیلمها طوری معرفی شوند که کسانی که آن را دوست دارند ببینند. کار منتقدان و رسانهها این است تا آدرسی از این فیلمها بدهند که مشخص شود چه بخشی از مخاطبان را میتواند اقناع کند.
درباره انتقادات هم عدهای فکر میکنند سینما باید باب میل و سلیقه آنها باشد. فرض ما بر این است که سینماگر اندازه خودش و به اندازه هنر، دانش و خلاقیتی که دارد بخشی از مخاطب سینما را پوشش میدهد. ما در حوزه ممیزی “نبایدها” و خط قرمزها را مشخص میکنیم اما اینکه یک فیلم چقدر میتواند با کیفیت خوب باشد بیشتر به توان خود فیلمساز، هنر و سلیقه و اهدافی که برای خودش متصور است برمیگردد. ما نمیتوانیم به کسی بگوییم تو فیلم نساز چون با سلیقه ما همخوان نیست یا منتقدان و رسانهها ممکن است فیلمهایت را دوست نداشته باشند.