تاریخ انتشار:1400/09/01 - 15:14 تعداد نظرات: ۰ نظر کد خبر : 164682

فیلم سینمایی «مهاجر کوچولو» به کارگردانی بتین قبادی و به تهیه‌کنندگی محمد احمدی در بخش رقابتی «سینمای کُردی» در هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم «دهوک» روی پرده رفت و مورد استقبال تماشاگران قرار گرفت.

به گزارش سینماسینما، فیلم سینمایی «مهاجر کوچولو» The Little Refugee به کارگردانی بتین قبادی، به تهیه‌کنندگی محمد احمدی و‌ محصول کشورهای ایران و ترکیه در سال ۲۰۱۹؛ در جدیدترین و سومین حضور بین‌المللی خود، با حضور محمد احمدی تهیه‌کننده، فرشید گویلی و پریا وزیری بازیگران اصلی این اثر سینما‌یی در بخش رقابتی «سینمای کُردی» در هشتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «دهوک» Duhok، در دو سانس مختلف از جمله؛ در ساعت ۱۷ روز شنبه ۲۹ آبان ماه (۲۰ نوامبر ۲۰۲۱) در سالن «کنگره» دانشگاه دهوک و همچنین در ساعت ۲۱ روز یکشنبه ۳۰ آبان ماه (۲۱ نوامبر ۲۰۲۱) در سالن سینمایی «دهوک مول» در شهر دهوک در اقلیم کردستان به نمایش در آمد و مورد استقبال تماشاگران حاضر در این رویداد سینمایی و علاقمندان به سینما قرار گرفت.
محمد احمدی تهیه‌کننده «مهاجر کوچولو» بعد از نمایش و در جلسه پرسش و پاسخ با تماشاگران حاضر در سالن گفت: خیلی خوشحالم که این فیلم در جشنواره بین‌المللی فیلم «دهوک» و برای مردم هنردوست و مشتاق شهر دهوک اکران شد، که انتظار آن را نداشتم. جای بتین قبادی نویسنده و کارگردان «مهاجر کوچولو» در اینجا بسیار خالی است. دوست داشتم از نزدیک، این اشتیاق و استقبال شما را برای دیدن فیلم در اینجا مشاهده می‌کردند و مثل ما لذت می‌بردند.
وی همچنین گفت: «مهاجر کوچولو» خیلی فیلم سختی بود؛ از فضاهای آن هم به خوبی مشخص است، از لحاظ فیلمبرداری هم خیلی زمان آن طول کشید. بازیگران این فیلم از جمله؛ فرشید گویلی و پریا وزیری با خلاقیتی که داشتند؛ توانستند راکورد فاصله بین فیلمبرداری این اثر سینمایی را حفظ کنند و به خوبی در این فیلم به ایفای نقش بپردازند.
پس از پایان نمایش «مهاجر کوچولو»، کنفرانس خبری این اثر فیلم در سالن «کنگره» شهر دهوک برگزار شد و محمد احمدی، فرشید گویلی و پریا وزیری، به سوالات خبرنگاران، روزنامه‌نگاران و منتقدان حاضر در این نشست، پاسخ دادند.
در «مهاجر کوچولو» ترکیبی از بازیگران کشورهای ایران و ترکیه از جمله؛ نادر فلاح، فرشید گویلی، پریا وزیری، عزیز چاپکورت، سوات اوستا، محمدرضا عقدایی، در کنار یوسف محمود عبدالقادر و محمد محمود عبدالقادر بازیگران خردسال به ایفای نقش پرداخته‌اند.
«مهاجر کوچولو» دومین اثر بلند بتین قبادی در نخستین حضور بین‌المللی خود در بخش رقابتی «کارگردان‌های جدید» در چهل‌و‌چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم «سائو پائولو» São Pauloدر کشور برزیل و در ادامه، در نخستین دوره جشنواره فیلم کُردی «مسکو» MKFF در شهر مسکو در کشور فدراسیون روسیه به نمایش در آمد.
جشنواره بین‌‌‌المللی فیلم «دهوک» به ریاست «امیرعلی محمدطاهر» و با مدیریت هنری «شوکت امین کورکی» با یاد «یولماز گونای» Yılmaz Güney کارگردان برنده جایزه نخل طلای جشنواره بین‌‌المللی فیلم «کن» فرانسه (۱۹۸۲) و با هدف پل ارتباطی میان کارگردان کُرد و کارگردانان سراسر جهان و ایجاد تبادل فرهنگی میان ملت‌های دنیا تأسیس شده است.
از طرف اعضای هیئت داوران بخش‌ رقابتی «سینمای کُردی» این جشنواره، تندیس، لوح تقدیر و جایزه ۱۰ هزار دلاری بهترین فیلم سینمایی، جایزه ۵ هزار دلاری ویژه اعضای هیئت داوران برای بهترین کارگردانی فیلم‌ سینمایی، جایزه ۴ هزار دلاری به بهترین فیلمنامه بلند سینمایی، جایزه ۳ هزار دلاری برای بهترین بازیگر مرد، جایزه ۳ هزار دلاری برای بهترین بازیگر زن، جایزه ۵ هزار دلاری به بهترین فیلم مستند، جایزه ۸۵۰۰ دلاری اداره کل هنر سینمای شهر دهوک برای بهترین فیلم کوتاه جهت ساخت پروژه جدید کارگردان آن، جایزه ۱۰ هزار دلاری ویژه اعضای هیئت داوران به بهترین فیلم کوتاه که در منطقه «بادینان» ساخته شده باشد، جایزه ۱۰ هزار دلاری استانداری دهوک برای بهترین فیلم بلند سینمایی که در منطقه «بادینان» ساخته شده باشد، جایزه ۴ هزار دلاری اتحادیه نویسندگان کُرد برای بهترین فیلم کُردی که در خارج از مرزها ساخته شده است و همچنین جایزه ۳ هزار دلاری مؤسسه گوته آلمانی برای بهترین فیلم کوتاه مستند اهدا خواهد شد.
هشتمین دوره این جشنواره در روز ۲۴ آبان (۱۵ نوامبر ۲۰۲۱) با برگزاری مراسم فرش قرمز و با نمایش فیلم سینمایی «ئه‌زموون» (امتحان) The Exam به کارگردانی «شوکت امین کورکی» در سالن «کنگره» دانشگاه دهوک افتتاح شد و با نمایش ۹۳ اثر دیگر، در قالب فیلم‌های بلند سینمایی، کوتاه و مستند در بخش‌های رقابتی و غیررقابتی از جمله؛ بخش رقابتی «سینمای جهان» شامل؛ ۹ فیلم بلند سینمایی، ۵ فیلم مستند و ۹ فیلم کوتاه، بخش رقابتی «سینمای کُردی» شامل؛ ۶ فیلم سینمایی، ۶ فیلم مستند و ۱۲ فیلم کوتاه، بخش «چشم‌انداز سینمای جهان» شامل؛ ۸ فیلم سینمایی، ۳ فیلم مستند و ۷ فیلم کوتاه، بخش «پانورامای سینمای کردستان» ۱۷ فیلم کوتاه، بخش «نمایش ویژه سینمای افغانستان» ۸ فیلم بلند و نیز در بخش «نمایش ویژه سینمای کردستان» ۲ فیلم بلند؛ در ساعت ۱۸ امروز دوشنبه یکم آذر ماه جاری (۲۲ نوامبر ۲۰۲۱) با اهدای جوایز به برندگان به پایان می‌رسد.

لینک کوتاه

نظر شما


آخرین ها