جواد نوروزبیگی تهیه کننده فیلم برادران لیلا در گفتگو با امیرعباس صباغ مجری و سردبیر برنامه سینمامعیار در خصوص حواشی مجدد بوجود آمده پیرامون حضور این فیلم در جشنواره جهانی فیلم مونیخ به بیان دیدگاه های خود پرداخت.
به گزارش سینماسینما ،در این برنامه که علی رغم دعوت چندباره از مدیران سازمان سینمایی کسی حاضر به حضور نشده بود، نوروز بیگی با انتقاد از حواشی بوجود آمده پیرامون فیلم که بخشی از آن از طرف مدیران سازمان سینمایی و بخشی دیگر توسط گفتگوهای عوامل فیلم در جشنواره کن رخ داد و حالا کلیت فیلم تحت الشعاع این حواشی قرار گرفته گفت: برادران لیلا در یک شورای اولیه که با نظر رئیس سازمان سینمایی تشکیل شد قبل از حضور در جشنواره کن، ۲، ۳ مرتبه دیده شد و افراد حاضر در این شورا (محمدخزاعی، حبیب ایل بیگی، محمدحسین نیرومند، پژمان لشگری پور و هم میرزاخانی) ۸ اصلاحیه به فیلم دادند که ۳، ۴ مورد آن همان موقع اعمال شد و من و سعید روستایی تعهد دادیم بعد از نمایش فیلم در کن راجع به بقیه موارد به تعامل برسیم. وی ادامه داد: بر اساس سنوات گذشته که تا دولت قبل هم روال عادی بود، فیلم بعد از مونتاژ اولیه به خارج از کشور فرستاده شد و هم مورد توجه پخش کننده خارجی قرار گرفت و هم در جشنواره کن مورد پذیرفته شد. مدیریت جدید سینما البته معتقد است در گذشته قانون رعایت نشده و هر فیلمی برای نمایش در خارج از کشور حتما باید پروانه نمایش بگیرد و ما هم این نکته را قبول داریم ولی این فیلم در دولت قبل پروانه ساخت گرفت و نمایش اش به دولت جدید رسید و ما هم طبق همان روال مرسوم گذشته عمل کردیم و از مدیران سینمایی خواهش میکنم اجازه دهند فیلم مسیر خودش را برود. برادران لیلا چه در کن و چه در مونیخ یا هر جشنواره دیگری نام ایران را در جهان مطرح می کند و برای سینمای ایران افتخار می آفریند، اگر مشکلی هست یا خطایی از من نوروز بیگی سر زده اینها را سر فیلم خراب نکنیم. این روزها آنقدر که برادران لیلا را مورد هجمه قرار می دهند به نظر می رسد فیلمی مانند عنکبوت مقدس برای برخی فیلم محترم تری از برادران لیلا شده در حالیکه فیلم ما بابت حضور عنکبوت مقدس در کن که می دانیم به چه دلیلی به آن جایزه دادند!، آسیب دید!
نوروز بیگی با اشاره به تلاش هایی که برای حل مشکل فیلم و تعامل با سازمان سینمایی داشته گفت: بعد از جشنواره کن درخواست کتبی صدور پروانه نمایش دادم و چندین مرتبه از مسئولان وزارت ارشاد پیگیر تشکیل جلسه حضوری شدم و اس ام اس دادم اما هیچ پاسخی نگرفتم، ما فکر می کردیم این گروه پشتیبان سینما هستند اما حالا می بینیم که خودشان را از ما دور می کنند و ما نمی خواهیم این فاصله بوجود بیاید و همچنان منتظر اعلام موضع سازمان سینمایی هستیم. اینکه یک فردی چه رفتاری انجام داده و چه اظهار نظری کرده یک بحث دیگری ست که ارتباطی به خود فیلم ندارد و هر کس مسئول رفتار و گفتار خود است. ما می خواهیم فقط به خود فیلم نگاه کنند و دیگر نمی دانم من تهیه کننده باید چکار کنم؟ چرا با من جلسه نمی گذارید؟ چرا باید از گوشه و کنار بشنوم که همه ما ممنوع الکار شده ایم؟ درست است که رسما چیزی به ما اعلام نشده اما این همه بی اعتنایی به درخواست برگزاری یک جلسه حضوری این شایعه را تقویت می کند. اگر اشتباهی کرده ایم حاضریم مجازات شویم اما هیچ ارتباطی به فیلم ندارد برادران لیلا یک فیلم بسیار خوب و ارزشمند است که برای مردم ایران ساخته شده و هیچ مشکلی برای اکران ندارد، آیا فقط باید یک سری کمدی خاص بدون هیچ داشته فرهنگی اکران شوند و آن وقت مردم از تماشای چنین فیلمی محروم شوند؟ همه حرف من این است که با ما جلسه بگذارید! این طور نباشد که فیلم را بلاتکلیف رها کنید و دو سه سال بعد که گروه دیگری آمد مثل همه دوره قبل و دوره خودتان در اولین اقدام فیلم های آرشیو شده را اکران کند! بگذارید فیلم مسیر خودش را برود و به ما یاد بدهید از این به بعد فیلم اگر هر جایی خواست برود حتما باید پروانه نمایش بگیرد! من از مسئولان ارشاد خواهش میکنم تدبیری کنند تا مشکل فیلم برای نمایش حل شود یا رسما اعلام کنند فیلم توقیف است و عوامل آن هم ممنوع الکار هستند! اینکه ما را از برگزاری یک جلسه محروم می کنند خیلی بد است و من می ترسم چند وقت بعد من را از ورود به وزارت ارشاد هم محروم کنند.
لینک کوتاه
مطالب مرتبط
نظر شما
پربازدیدترین ها
- وقتی زن تبدیل به «ناموس» میشود/ نگاهی به فیلم «خورشید آن ماه»
- چهره تلخ عشق یک سویه/ نگاهی به فیلم «در دنیای تو ساعت چند است؟»
- اختصاص سینماسینما/ سه فیلم ایرانی در جشنواره فیلمهای برتر سال ۲۰۲۴ مجله تله راما
- بخش رسمی جشنواره کن شروع به کار کرد
- درباره آثار ایرج رامینفر/ تکیه بر پشتوانه نظری، برای رسیدن به نقاط قوت
آخرین ها
- رونمایی از فیلم آذر هفت صبح / گزارش تصویری
- همکاری همراه اول و بانک پارسیان برای پیادهسازی سامانه تعاملی سهبعدی هوش مصنوعی
- آغاز دور جدید حراج شمارههای رند همراه اول
- میزبانی جشنواره تورین از سه فیلم ایرانی
- روایتی عاشقانه از زهره ومنوچهر
- فروش «گلادیاتور» به ۲۲۰ میلیون دلار رسید/ «شرور» در هفته اول اکران صدرنشین گیشه جهانی سینما شد
- «جسدهای جاندار» در گالری ثالث؛ آثار مسعود کیمیایی تماشایی میشود
- «سلام آنا» به جشنواره داکا میرود
- جایزه فرانسویها برای «در سرزمین برادر»
- دومین جایزه بینالمللی یک بازیگر در یک هفته؛ فروغ قجابگلی، بهترین بازیگر جشنواره آمریکایی شد
- درخواست هواداران: هنگام تماشای فیلم «شرور» فعلاً همخوانی نکنید
- داستان کوتاه/ بومرنگ
- دعوت دبیر جشنواره جاده سبز از مستند سازان
- گزارشی از فیلمهای پرمخاطب جهانی؛ ۱۰ فیلم پرفروش سال ۲۰۲۴ همه دنباله هستند!
- فصل سوم «آقای قاضی» ساخته میشود/ تولید سیتکام در دستور کار سیمرغ
- گزارشی از گیشه سینماها؛ ۳ فیلم کودک و نوجوان در میانِ ۵ فیلم صدرنشین گیشه در هفته گذشته
- بیست و سومین جشن حافظ برگزیدگانش را شناخت/ تقدیر از یک عمر فعالیت هنری مرتضی عقیلی
- «انسان سالم»؛ زنِ سالم
- «لیلی و مجنون»؛ داستانی که در هر عصر روایان خویش را میطلبد
- جشنواره فیلم جهانی آسیایی به «در آغوش درخت» جایزه داد
- انتشار اولین تصویر سعید آقاخانی و آناهیتا افشار در «خاتی»
- نمایش مستند «کارون – اهواز» در جشنواره نیجریهای
- مراسم رونمایی از کتاب «بیتا؛ درختها ایستاده میمیرند» / گزارش تصویری
- درباره آثار ایرج رامینفر/ تکیه بر پشتوانه نظری، برای رسیدن به نقاط قوت
- در آستانه سالگرد درگذشت بیتا فرهی؛ «بیتا؛ درختها ایستاده میمیرند» رونمایی شد
- پایان کار مجید زینالعابدین؛ سرپرست بنیاد سینمایی فارابی منصوب شد
- موتمن: سردر سینماهای کشور شبیه تئاتر بولینگ عبدو شده است/ فارابی را تعطیل کنید
- مستند لهستانی از جشنواره هلندی جایزه گرفت/ ایدفا برندگان خود را شناخت
- بخش رسمی جشنواره کن شروع به کار کرد
- نکوداشت مقام فرهنگی و هنری علی اکبر صادقی؛ هنرمندی که هنر و اندیشه اش رنگ کهنگی نمی گیرد