سینماسینما، علی پاکزاد – جواد گلپایگانی تهیهکننده و بازیگر سینما گفت: «زمانی که زندان بودم، هیچکدام از همکاران و مسئولان با من دیدار نکردند. همه یادشان رفته بود که جواد گلپایگانی وجود دارد. اما به زودی کارهای جدید را در حوزه تئاتر و سینما انجام خواهم داد.»
به گزارش سینماسینما، جواد گلپایگانی هنرمند بازیگر پیشکسوت تلویزیون و سینما که با نقش آتقی در سریال «آینه عبرت» به شهرت رسید، مدتی به دلیل محکومیت و مشکلات مالی در زندان به سرمیبرد، با پیگیری و همکاری گروهی از نیکوکاران اکنون آزاد است و در حال ساخت سریال و تئاتر است.
گلپایگانی درباره فعالیتهای این روزهایش گفت: «قرار است به زودی یک نمایش را روی صحنه ببریم که اسم آن «آقا تقی و قمر خانم» است. پایان ماه صفر اجرا خواهد شد. همان شخصیت گذشته است و تغییری نداشته. امیدوارم بتوانم دوباره در سینما نیز فعالیت داشته باشم. اکنون در حال ساخت فیلمی با نام «آذرخش» هستم. کارگردان، تهیهکننده و نویسنده کار خودم هستم. به دنبال پروانه ساخت هستم. پنجاه سال است که در سینما هستم. نزدیک به دو سال است که دوباره کارم را شروع کردهام. سریالهایی پیشنهاد شده، اما معلوم نیست که چه اتفاقی رخ دهد.»
گلپایگانی درباره اتفاقات سالهای قبل که منجر به زندانی شدن او شد گفت: «سال ۸۰ به استقبال حجاج میرفتم که فردی از یک مکان به پایین پرید و با ماشین من برخورد کرد و بعد هم متاسفانه فوت کرد و ما سالها درگیر این موضوع شدیم. من هم مجبور شدم به زندان برم. چهارده سال زندان بودم. چهارصدو شصت میلیون نیز دیه دادم و زندگیم از بین رفت.»
او ادامه داد: «سال هفتاد و چهار سریال «آیینه عبرت »پخش می شد. سال هفتادو چهار «آقای شانس» را ساختم. البته در این مجموعه بازیگر و تهیهکننده بودم. آقای اکبر عبدی هم حضور داشتند. تا سال هشتاد هیچ مشکلی نداشتم بعد از آن اتفاق بود که همه چیز بهم ریخت. هیچ کسی در این مدتی که زندان بودم از من سراغی نگرفت. نه مسئولان نه همکاران هیچکدام حتی سراغ من هم نیامدند.»
گلپایگانی درباره فعالیتهای سینمایی گفت: «امیدوارم بتوانم دوباره فعالیت کنم. دلم می خواهد دل مردم را شاد کنم و آنها دوباره به برنامههایی که میسازم بخندند. من شخصیت آتقی را دوست دارم و همان را ادامه خواهم داد. بعضیها میگفتند من اعتیاد دارم، اما هیچ وقت به مواد مخدر نزدیک نشدهام و نمیشوم. فیلم «نقطه ضعف» و «شیلات» از کارهایی است که همواره در یاد من هستند و آنها را دوست دارم. تهیهکننده فیلم «نقطه ضعف» خودم بودم و حاضرم دوباره این فیلم را نمایش دهم. «نقطه ضعف» در سانفرانسیسکو و سن خوزه به نمایش گذاشته خواهد شد.»
گلپایگانی از خاطرات فیلم «نقطه ضعف» گفت: «آقای هاشمپور در این فیلم زحمات زیادی کشیدند. به آقای اعلامی که کارگردان اثر بود گفتم یک لیست تهیه بنویسید و تمام عواملی که مدنظر دارید و باید در این فیلم حضور داشته باشند را معرفی کنید. به اعلامی گفتم فیلم خوب بساز و به هزینههایی که به وجود می آید توجه نکن. روز قبل به من گفت قصه را بخوانید من هم یادم رفته بود این قصه را بخوانم روز بعد از من سئوال کرد که نظرتان راجع به قصه چه بود. من هم که نمی دانستم چگونه باید پاسخ دهم گفتم عالی عالی چه قصه خوبی نوشتید. اعلامی به من هاشم پور و آقای پرورش گفت که در این فیلم حضور داشته باشید و بازی کنید. علیرضا زریندست به دفتر ما آمد و اولین قرارداد را با او بستم. آقای پرویز نوری قصد داشت برای من فیلمی بسازد به نام «شبکه» نگاتیوهای فیلم را در یخچال نگه داشته بودم. اما آقای نوری هر روز امروز و فردا را وعده میداد، اما کار انجام نمیداد. به آقای نوری گفتم اگر تا فردا سر صحنه نباشید ما کلید خواهیم زد.»
این تهیهکننده سینما درباره آثاری که تا به امرزو ساخته است گفت: «تا به امروز فیلمهای زیادی را تهیه کردهام میتوان از «شیلات»، «مزدوران»، «عصیانگر»، «مردان ایستاده میمیرند» اکنون که آزاد هستم نزد همکاران قدیم رفتم و امیدوارم با آنها بتوانم همکاری کنم. اوضاع درآمدی مناسب نیست امیدوارم اوضاع مطلوب شود.»
لینک کوتاه
مطالب مرتبط
نظرات شما
پربازدیدترین ها
- وقتی زن تبدیل به «ناموس» میشود/ نگاهی به فیلم «خورشید آن ماه»
- چهره تلخ عشق یک سویه/ نگاهی به فیلم «در دنیای تو ساعت چند است؟»
- اختصاص سینماسینما/ سه فیلم ایرانی در جشنواره فیلمهای برتر سال ۲۰۲۴ مجله تله راما
- گفتوگو با محمد مقدم درباره سینمای مستند/ فیلم مستند، جهانی است ساختگی؟
- تاریخچه سریالهای ماه رمضان از ابتدا تاکنون/ در دهه هشتاد ۴۰ سریال روی آنتن رفت
آخرین ها
- چهاردهمین حضور بینالمللی «آخرین حرکت»؛ فیلم شهاب حسینی در بخش اصلی فستیوال بزرگ سالرنو ایتالیا
- انتخاب هیات رییسه جدید انجمن تهیهکنندگان مستقل سینما
- رقابت ۲۸۵ فیلم در ۳ بخش انیمیشن، مستند و بینالمللی اسکار نود و هفتم
- حضورهای بین المللی فیلم کوتاه تامینا
- گلدن گلوب اعلام کرد؛ وایولا دیویس جایزه سیسیل بی دمیل ۲۰۲۵ را میگیرد
- درباره «قهوه پدری»؛ قهوه بیمزه پدری
- «کارون – اهواز» در راه مصر
- اختتامیه جشنواره «دیدار» ۱۷ دی برگزار خواهد شد
- اختصاص سینماسینما/ سه فیلم ایرانی در جشنواره فیلمهای برتر سال ۲۰۲۴ مجله تله راما
- ترجمه اختصاصی سینماسینما/ «مجمع کاردینالها»؛ موفقیت غیرمنتظره در گیشه و جذب مخاطبان مسنتر
- مدیر شبکه نسیم توضیح داد؛ مهران مدیری، جنابخان، فرزاد حسنی و چند برنامه دیگر
- تاکید بر سمزدایی از سینما و جشنواره فجر/ علیرضا شجاع نوری: ادغام جشنوارهی ملی و جهانی فجر سیاسیکاری بود
- ترجمه اختصاصی سینماسینما/ جادوی «شرور»؛ داستانی از دوستی، تفاوتها و مبارزه با تبعیض
- برای پخش در سال ۲۰۲۵؛ پسر شاهرخ خان برای نتفلیکس سریال میسازد
- ترجمه اختصاصی سینماسینما/ «گلادیاتور ۲»؛ بازگشتی باشکوه به کُلُسیوم و سنت حماسههای سینمایی
- اعلام نامزدهای چهلمین دوره جوایز انجمن بینالمللی مستند/ محصول مشترک ایران و انگلیس در شاخه بهترین مستند کوتاه
- اصغر افضلی و انیمیشن «رابینهود» در تازهترین قسمت «صداهای ابریشمی»
- جایزه جشنواره آمریکایی به پگاه آهنگرانی رسید
- چهل و سومین جشنواره فیلم فجر؛ از فرصت ثبت نام فیلمها تا داوری عوامل بخش نگاه نو
- نمایش بچه / گزارش تصویری
- اهمیت «باغ کیانوش» در سینمای کمدی زدهی این روزها
- برای بازی در فیلم «ماریا»؛ نخل صحرای پالم اسپرینگز به آنجلینا جولی اهدا میشود
- اکران فیلم علی زرنگار از اواخر آذر؛ «علت مرگ: نامعلوم» رفع توقیف شد
- مانور آمادگی همراه اول برای رویارویی با بحران؛ تمرینی برای پایداری ارتباطات
- بررسی هزینه و درآمد تولیدات ۳ سال اخیر؛ حساب کتاب فارابی جور است؟
- در اولین روزهای اکران بینالمللی؛ «گلادیاتور۲»، ۸۷ میلیون دلار فروخت
- اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم فجر معرفی شدند
- نامزدی ۲ جایزه آمریکایی برای «دوربین فرانسوی»
- «شهر خاموش» بهترین فیلم جشنواره نوستالژیا شد
- فروغ قجابگلی بهترین بازیگر جشنواره ریچموند شد
فیلم “نقطهضعف” برخلاف عنوانش نقطه عطفی در سینمای بعد از انقلاب بود که با ساختار حرفهای و نزدیک به استاندارد سینمای آنروز دنیا ، مفهوم فیلم ایرانی را در ذهن بسیاری از مخاطبان ایرانی عوض کرد و تعالی داد.
ولی گویا با سلیقه مسئولین و متولیان وقت سینما جور نبود و با کم محلی شان مواجه شد و سازندگانش برای ادامه کار در همان لِول ، دچار محدودیت شدند.