تاریخ انتشار:۱۴۰۰/۰۳/۰۴ - ۲۰:۳۷ تعداد نظرات: ۰ نظر کد خبر : 156330

عبدالله علیخانیعبدالله علیخانی عضو هیات مدیره صنف سینماداران بیان کرد که هرچند قطعی برق تأثیری بر خاموشی چراغ سینماها نگذاشته اما روند بلیت‌فروشی آنلاین را دچار اختلال کرده است.

به گزارش سینماسینما، عبدالله علیخانی عضو هیأت مدیره صنف سینماداران درباره تأثیر قطعی گسترده و بی‌برنامه برق، طی روزهای اخیر بر فعالیت سالن‌های سینمایی در شهرهای مختلف کشور گفت: واقعیت این است که در شرایط کرونا، هنوز سینماها به آن صورت فعال نشده‌اند و میزبان مخاطبان نیستند که قطعی برق بخواهد آسیبی به آن وارد کند. تعداد معدود سالن‌های سینمایی که این روزها فعالیت خود را از سر گرفته‌اند، به‌خصوص پردیس‌های بزرگ سینمایی غالباً مجهز به موتور برق هستند.

وی ادامه داد: واقعیت این است که در این شرایط هنوز عده زیادی از مردم باور ندارند که سالن‌های سینما فعال هستند. تلویزیون که یک رسانه ملی است، در این مورد هیچ اطلاع‌رسانی‌ نمی‌کند و به همین دلیل است که به رغم باز بودن، سینماها فروش چندانی ندارند. به تعبیری می‌توان گفت فعالیت سالن‌های سینمایی در این روزها رسمیت ندارد.

علیخانی تأکید کرد: هرگاه تلویزیون حاضر به همکاری با صاحبان فیلم‌های سینمایی شد و در زمینه تبلیغات همکاری کرد، آن وقت فیلم‌های گردن‌کلفت هم حاضر به ورود به عرصه اکران می‌شوند.
وی ادامه داد: در بخش عمده‌ای از شهرهای کشور، هنوز وضعیت کرونایی قرمز است. هیچکس هم به فکر کمک به سالن‌های سینمایی در این شرایط نیست. سینما نیاز به فیلم خوب دارد.

این سینمادار و تهیه‌کننده سینما درباره تأثیر نوسانات اخیر برق بر فرآیند فروش و عرضه آنلاین بلیت سینماها هم گفت: از این منظر، رفتن برق در تمامی حوزه‌ها تأثیرگذار است. حتی یک ساندویچی هم بروید، وقتی برق نیست، نمی‌توانید کار بکشید. در سینما هم فروش آنلاین بلیت از این زاویه آسیب دیده است و شاهد اخلال در برخی سایت‌ها هستیم‌.

وی تأکید کرد: هرچند قطعی برق در روزهای اخیر پیش آمده، اما سینما مدت‌های بسیار زیادی است که دچار بحران شده است. اصلی‌ترین بحران هم نبود اطلاع‌رسانی مناسب برای معرفی فیلم‌های در حال اکران است.

علیخانی درباره فراخوان شورای صنفی نمایش برای ورود فیلم‌های جدی‌تر به چرخه اکران هم گفت: هیچ تهیه‌کننده‌ای در این شرایط حاضر به اکران فیلمش نمی‌شود. اگر هم برفرض صاحب فیلمی رضایت دهد، از طرف وزارت ارشاد کدام حمایت‌ها و تسهیلات را دریافت خواهد کرد؟ با نذر روغن ریخته برای امامزاده که سینما رونق نمی‌گیرد! فیلمی که تهیه‌کننده میلیاردی برای آن خرج کرده، حمایت ۲۰۰ میلیون تومانی و ۵۰۰ میلیون تومانی چه دردی می‌تواند از آن دوا کند؟

این سینمادار با اشاره به بحران دستمزد پرسنل فعال در سالن‌های سینمایی افزود: وضع کلی مردم نامناسب است و در این وضعیت، سینما رفتن در حال فراموشی است. حتماً سینمادار در این شرایط برای تأمین اقتصادی پرسنل خود با مشکلات بسیاری مواجه است.

علیخانی در پایان درباره تغییر کاربری سالن‌های سینمایی در بحران کرونا هم تأکید کرد: در این دوره ما شاهد تعطیلی برخی سالن‌های سینمایی بوده‌ایم اما تا آنجا که بنده اطلاع دارم، هیچ تغییر کاربری نداشتیم. آمار دقیقی هم از سینماهای تعطیل‌شده در تهران و شهرستان در دست نیست.

منبع: مهر

لینک کوتاه

مطالب مرتبط

نظر شما


آخرین ها