بهنوش صادقی کارگردان سینما با بیان اینکه قصد دارد فیلم سینمایی «پروتز» را با محوریت جراحی های زیبایی بسازد از جزییات این اثر گفت.
به گزارش سینما سینما، بهنوش صادقی کارگردان سینما درباره جدیدترین فعالیت های خود گفت: چندی پیش خواهرم مهنوش فیلمنامه ای با عنوان «پروتز» را نوشت و در حال حاضر کار نگارش و ثبت این اثر به پایان رسیده است و ما به دنبال سرمایه گذار برای ساخت آن هستیم. البته رایزنی هایی در این باره کرده ایم اما تاکنون به نتیجه قطعی نرسیده ایم.
وی با اشاره به زمان فیلمبرداری «پروتز» گفت: هرچند زمان فیلمبرداری این فیلم بستگی به فصل خاصی ندارد اما به نظرم فصل بهار و تابستان بهترین زمان ضبط آن است البته من تصمیم داشتم که تا مردادماه کارهای آن را به پایان برسانم ولی این موضوع هم بستگی به پیدا کردن سرمایه گذار دارد.
صادقی با بیان اینکه «پروتز» حرف امروز جامعه را بیان می کند و از همین رو دوست دارد که هرچه زودتر آن را بسازد، عنوان کرد: این فیلم درباره جراحی های زیبایی در بین دختران و پسران این نسل در قالب کمدی است البته طنز موجود در این فیلم یک طنز انتقادی است. این را هم باید بگویم که همه لوکیشن های این اثر در تهران است.
این کارگردان درباره عوامل این فیلم سینمایی اظهار کرد: بخشی از این عوامل همواره در آثار من ثابت هستند برای مثال یکی از خواهرانم منشی صحنه و برادرم طراح صحنه است و همسرم کار ساخت موسیقی آثار را به عهده دارد علاوه بر این دخترم و دیگر خواهرم نیز در آثار من حضور دارند از همین رو این افراد از زمان شکل گیری فیلمنامه با من هستند.
وی در پایان با اشاره به اثر پیشین خود با نام «خانه دیگری» بیان کرد: طبق رایزنی هایی که انجام شده قرار است این فیلم در نیمه دوم امسال یعنی در فصل پاییز به پخش کنندگی خانه فیلم به مدیریت سعید خانی اکران شود اما با این وجود باید دید که چه اتفاقی برای این فیلم می افتد.
منبع: مهر
لینک کوتاه
مطالب مرتبط
نظر شما
پربازدیدترین ها
آخرین ها
- نمایش و بررسی «جیببر» در سینماتوگراف اهواز؛ رستگاری یک دزد!
- درنگی در فرم، فرهنگ و زیباییشناسیِ سینمای ایرانی/ در باغِ شیداییِ علی حاتمی
- جشنواره لوکارنو ۲۰۲۶ در ایستگاه پایانی؛ پلنگ طلایی به فیلم فلورین شربان رسید
- دفاع امیریوسفی از سینمای زیرزمینی/ پاسخ نایب رییس خانه سینما به مدیرعامل
- «رُز» نماینده اتریش در اسکار شد
- مارک رایدل درگذشت
- بدرقه پهلوان آواز ایران به خانه ابدی؛ «ایرج» عاشق ایران بود
- تجربه زیسته و نقد فیلم: حق سخن گفتن یا معیار داوری؟
- نود و نهمین دوره جوایز اسکار؛ پنج کشور نمایندگان خود را به آکادمی معرفی کردند
- ایرج درگذشت
- برای شرکت در پنجاه و یکمین جشنواره تورنتو؛ «یک روز شیرین» راهی کانادا شد
- جادوی تدوین در «اودیسه» نولان
- نشانهشناسی «صد سال به این سالها»؛ از اندوه بیپایان ایران تا احیای حس نوستالژی
- شهاب حسینی؛ بازیگر مؤلف و قائم به اراده
- نمایش نسخه مرمتشده «دلشدگان» در موزه سینمای ایران
- پنجاه و یکمین جشنواره فیلم تورنتو؛ نمایش فیلم بهمن قبادی همراه با ۳ اثر ایرانی دیگر در کانادا
- ۲ رکورد مهم در گیشه؛ «اودیسه» پرفروشترین فیلم نولان و اکران آیمکس شد
- پروانه ساخت حذف میشود؟/ نامهنگاری برای تعویق جشنواره جهانی فجر
- «استاکر»؛ آستانهای بیپایان برای مواجهه با خویشتن
- «یخ بستگی»؛ برف روی کاجها
- نشست خبری رئیس سازمان سینمایی / گزارش تصویری
- نگرانی مدیر عامل خانه سینما/ اسعدیان: باید سینمای زیرزمینی را روی زمین بیاوریم تا قابل کنترل باشد
- در نشست خبری سیمافیلم مطرح شد؛ آخرین وضعیت تولید و پخش «پایتخت۸»، «مرد سه هزار چهره»، «سلمان فارسی» و…
- فیلم مهرداد اسکویی بهترین مستند جشنواره دوربان شد
- نمایش فیلم «پاتر پانچالی» در سینماتوگراف اهواز؛ تو با یک فیلم بومی روبرو هستی
- نگاهی به «اودیسه»/ کریستوفر نولان در دام نفرین کرونوس
- شاعرانگیِ فروغ؛ از تجربهی زیسته تا معماری تصویر
- مراسم افتتاحیه بیست و یکمین جشنواره بین المللی نمایش عروسکی تهران / گزارش تصویری
- پنجاه و یکمین جشنواره فیلم تورنتو؛ مستند افسانه سالاری به کانادا میرود
- مورگان فریمن: اگر دستمزد خوب باشد، از ضعفهای فیلمنامه میگذرم





