سحر قریشی درخصوص استفاده از لوازم آرایش و لنز توضیحات جالبی داد.
به گزارش سینماسینما، امروزه میتوان با استفاده از لنزهای رنگی و آرایشی که پس از ورود به بازار در سالهای اخیر به سرعت به یک وسیله رایج برای زیبایی تبدیل شد، چشمها را به هر رنگی درآورد، اما متخصصان چشم پزشکی ایرانی تاکید کردهاند افراد باید از مراکز بهداشتی و معتبر لنزهای خود را خریداری کنند. همچنین افرادی که تمایل به استفاده از لنزهای رنگی دارند، میتوانند حداکثر یک یا دو ساعت از این لنزها استفاده کنند بنابراین استفاده طولانی مدت از لنزهای زیبایی یا طبی به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
در ادامه حرفهای سحر قریشی را بخوانید که درباره استفاده از لنز حرفهای جالبی زده است.
آقایان ایرانی اعتقاد دارند که خانمها بدون آرایش جذاب نیستند و خانمها به این دلیل آرایش میکنند که اعتماد بنفسشان بالا برود.
فکر میکنم آن دسته از آقایان که این حرف را میزنند، خودشان اهل آرایش هستند چون میدانید که دقیقا این اتفاق زیاد شده، الان در فضای مجازی شاهد اتفاقات عجیب و غریبی هستیم. پیش از این ما تنها به خانمها میگفتیم جراحی زیبایی انجام ندهند اما امروز باید به آقایان هم بگوییم که جراحی زیبایی نکنید و چهره خود را از حالت مردانه و ایرانی خارج نکنید. به نظر من وقتی ما خودمان و سنمان را باور داشته باشیم نیازی به آرایش نداریم. شما دقت کنید به عزیزانی که خارج از کشور هستند، به هیچ وجه آرایش زیادی روی صورتشان نیست. به خصوص برای دختر خانمها آرایش غلیظ اصلا کار شیک و پسندیدهای نیست. مادر من برایم تعریف میکند که در زمانهای گذشته برای اینکه بتوانند یک خانم متاهل را از یک خانم مجرد تشخیص بدهند، از روی آرایش صورت و رنگ موها این کار را انجام میدادند اما امروز دقیقا برعکس شده است. دختر خانمهای مجرد آرایش زیاد و غلیظ دارند و خانمهای متاهل بدون آرایش هستند. احساس میکنم، من سحر قریشی و یا سایر همکارانم در این حرفه باید تلاش کنیم و این فرهنگ را دوباره زنده کنیم و به مردم اعتماد به نفس و حال خوب رو برگردانیم، البته نه با زور، بلکه با آرامش.
از یک چالشی مثل چالش بدون آرایش خیلی استقبال نشد.
من خودم چالش بدون آرایش را دوست نداشتم. چون از سلبریتیها شروع شد، وقتی شما هنرمندی، وقتی شغلت متفاوت است و به اقتضای شغلت مجبوری شو اجرا کنی. شوی من(سحر قریشی) همین عکسهایی هست که از من منتشر میشود. همین جاهایی هست که میروم و همین لباسهایی هست که میپوشم. مثلا من جز بازیگرانی هستم که ساده لباس میپوشم. چون معتقدم لباسهای من باید طوری باشد که طرفدارهای من بتوانند به راحتی آن لباسها را تهیه کنند. البته ممکن است در شرایطی هزینه بیشتری برای لباس صرف کنم اما به نظر من بهتر است که این اتفاق پیش نیاید. من هنرمندم و موظف هستم که مرتب و منظم در جامعه حضور پیدا کنم، با یک آرایش ساده و پوششی که مناسب با عرف جامعه است. الان شرایط به گونهای شده که سلبریتیها سادهتر از مردم عامه لباس میپوشند.
بعد از اینکه در جشنواره فیلم فجر، لنز به چشمتان گذاشتید. جریانی آغاز شد که سایر خانمهای بازیگر هم به سراغ لنز رفتند. نظرتان در این مورد چیست؟
آدم از هر چیز خوبی تقلید میکند و یاد میگیرد، من خودم، جز آن دسته از آدمهایی هستم که وقتی میبینم فلان هنرمند از چیز خوب و مناسبی چه در لباس، چه در آرایش استفاده کرده، من هم استفاده خواهم کرد. ولی در مورد لنز، ما بازیگران آنقدر در موقعیتهای متفاوت قرار داشتهایم که من بعید میدانم استفاده سایر خانمها از لنز به خاطر من بوده باشد. ولی شاید یک ساختار شکنی در ظاهر سحر قریشی وجود داشت که برایشان جالب بوده … به هر حال من همیشه با موهای مشکی و چشم و ابروی تیره دیده شده بودم اما این بار کاملا متفاوت ظاهر شدم.
خیلی از متخصصان و و پزشکان استفاده از لنز را خیلی توصیه نمیکنند، شما چه توصیهای به هواداران و اشخاصی که لنز استفاده میکنند دارید؟
لنز در واقع چیزی جز یک قطعه پلاستیکی نیست که بشر آن را ساخته تا با کمک آن اشکالهای موجود در دید را اصلاح کند بنابراین از آنجا که این عامل خارجی جز ساختمان طبیعی و خدادادی چشم ما نیست، باید تا میتوانیم استفاده از آن را محدود کنیم تا این بار اضافی که روی چشمها قرار میگیرد، به آنها صدمه نزند. دور و بر ما پر است از عوامل محیطی تحریککننده چشم، از آفتاب گرفته تا هوای آلوده و بخارهای ناشی از موادشیمیایی پس نباید خودمان هم یک عامل محرک را به صورت بار اضافی تحمیل کنیم. چشمها در هوای آلوده که خشکی هوا بیشتر میشود، با پلک زدنهای مکرر سعی میکنند رطوبت مورد نیاز خود را به دست بیاورند اما وقتی لنز روی سطح چشم باشد، گاهی این کار کافی نیست و چشمها تحریک میشوند. لنز بد نیست اما مدت استفادهاش باید محدود شود. بهتر است کسی که هر روز سر کار میرود و هشت ساعت لنز در چشمش میگذارد، روز تعطیل که در خانه است، عینک بزند تا هم چشمش یک روز استراحت کند و هم عادت به عینکش از دست نرود. سراغ لنزی بروند که از کیفیت و استاندارد واقعی برخوردار باشد.
قبلا هم از محصولات این برند استفاده کرده بودید؟
ما بازیگران به دلیل شغلمان باید در جایگاه آدمهای مختلف قرار بگیریم و برای اینکه در جایگاههای مختلف با کاراکترهای متفاوت تعریف شویم معمولا با لنزهایی که در چشمهایمان میگذارند تغییراتی در چهره و کاراکتری که در فیلمنامه آمده است، ایجاد میشود. در نتیجه همیشه استفاده از بهترین لنز را برای بازی در نقش استفاده کردم تا چشم من دچار آسیب نشود، گاهی بعضی لنزها که کیفیت مطلبوبی ندارند پاره میشوند و هیچ پزشک کارشناسی سر صحنهها حضور ندارد و البته از آنجایی که دوست دارم همیشه متفاوت ظاهر شوم سال گذشته حضور من برای اولین بار در فرش قرمز جشنواره فیلم فجر با لنز بسیار خبرساز شد. اما وقتی این برند رو استفاده کردم خیلی برام جذاب و جالب بود و خیلی هم آرامش داشتم. چون چشمهای من آستیک مات هست و برای مطالعه باید از لنز استفاده کنم اما هیچ وقت نمیتونستم بیشتر از دو یا سه ساعت لنز رو داخل چشم خود تحمل کنم تا اینکه با این برند آشنا شدم و زمانیکه برای اولین مرتبه امتحان کردم بعد از گذشت مدتی به کلی فراموش کردم که لنز به چشم دارم.
خیلی از مردم، خاصه دختر خانمها به حرف شما گوش میدهند، بفرمایید که یک لنز، چه طبی، چه رنگی، چه تاثیری در ظاهر افراد میگذارد و آیا این درست است که استفاده از لنز باعث بالا رفتن اعتماد بنفس افراد میشود؟
زیبایی اعتماد به نفس میدهد، من خودم عاشق تنوع در زیبایی هستم اما اینکه کسی بخواهد رنگ چشم خود را تغییر دهد در حقیقت کاراکترش را عوض میکند. ما در کارهای سینمایی وقتی بخواهیم کاراکتری متفاوت از سایر نقشهایی که ایفا کردهایم، بازی کنیم، رنگ چشم را تغییر میدهیم. من در جشنواره سال گذشته به دلیل لطافت آرایش صورت و رنگ لباسم، تصمیم گرفتم رنگ چشم خودم را کمی روشنتر کنم که مقداری لطافتم را بیشتر کند. استفاده از لنز، پیشنهاد آرایشگر من بود و من هم بعد از استفاده از این لنز خیلی راضی بودم به حدی که فراموش کردم که لنز به چشم دارم در صورتیکه پیش از این بیشتر از دو یا سه ساعت، نمیتوانستم لنز را تحمل کنم و چشم من اذیت میشد. این برند لنز خیلی لطیفی است. بنابراین به نظر من رنگ چشم کاراکتر ما را از نظر دیگران تغییر خواهد داد اما با حرفتان در مورد اعتماد بنفس موافق نیستم. چون اعتماد بنفس باید در منش، رفتار و قلب آدم باشد و از وجود خود به این خاطر که اشرف مخلوقات هستی لذت ببری فارغ از اینکه چهرهات چه شکلی هست. من به خانمها پیشنهاد میکنم به جای استفاده از جراحیهای زیبایی به سمت راهکارهایی حرکت کنند که قابل برگشت باشد، مثل استفاده از لنز که بنابر شرایط خاصی تصمیم میگیریم امروز رنگ چشم خودمان را روشن کنیم. حتی علاوه بر این، خیلی از عزیزان مثل من، چشم ضعیفی دارند و استفاده از عینک براشون راحت و ساده نیست. به عنوان مثال من طاقت استفاده از عینک را ندارم پس میتوانم به جای عینک از لنز استفاده کنم.
چه قدر برایتان جذاب است که به عنوان بازیگر زن وارد بازار تجاری و تبلیغاتی شوید؟
امیدوارم این اتفاق هر چه زودتر پیش بیاید که استفاده از سلبریتیها روی بیلبوردهای شهری آزاد شود. چون در تمام دنیا از طریق سلبریتیها پول سازی میکنند و این یکی از بزرگترین و اصلیترین بیزینسها شده که نه تنها از بازیگران بلکه از تمام افراد مشهور در تبلیغات استفاده میشود. خب ما هم احتیاج داریم. ما تلاش میکنیم از یک مسیر سخت عبور کنیم تا یک جایگاهی را به دست بیاوریم، خب چه ایرادی دارد که از جایگاهمان استفاده کنیم و بتوانیم برای خودمان یا یک برندی پول ساز باشیم. البته فکر میکنم این اتفاق برای تولیدات داخل افتاده باشد اما مخصوص آقایان هست.
رضاگلزار، بهرام رادان، سام درخشانی و حمید گودرزی بیلبورد دارند اما میان بازیگران خانم هنوز بیلبوردی وجود ندارد.
اگر تعریفی وجود داشته باشد برای ممیزیهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، درست مثل سینما و تلوزیون، در تبلغات هم تفاوتی بین خانمها و آقایان وجود ندارد. یعنی من خانم بازیگر، چه فرقی با آقای بازیگر دارم ؟ حتی شاید طرفدارهایم هم بیشتر باشد یا شاید بتوانم بیشتر پول سازی کنم.
موضوع اینه که نباید عکس خانم ها در سطح شهر دیده شود.
اما امیدوارم این اتفاق بیفتد چون من روی بیلبوردها دیدم که از خانمها برای برند لباس استفاده شده اما با حجاب کامل بوده ولی این تبلیغات مستلزم این است که آن آدم بازیگر نباشد.
منبع: ۲۴ آنلاین
لینک کوتاه
مطالب مرتبط
- آیا سحر قریشی ممنوع الکار شده است ؟
- حمله عجیب طرفداران گروه موسیقی بی تی اس در فضای مجازی به یک فیلم اکران نشده
- رمزگشایی روزنامه فرهیختگان از جنجالهای اخیر سحر قریشی
- فرح بخش : سحر قریشی برای ازدواج به ترکیه رفته و مهاجرتی در کار نیست / او برخواهد گشت
- «بانکزدهها» با موسیقی گروه مشهور کرهای «بیتیاس» آماده نمایش شد
- مراحل فنی «بانکزدهها» تکمیل میشود/ رونمایی از لوگوی فیلم
- پاسخ سحر قریشی به انتقاداتی که از او شد/ پوشیدن لباس پاکبانی تنبیه نیست، افتخار است
- واکنش تند پرویز پرستویی به برخورد غیر متعارف سحر قریشی با یک پاکبان
- دلجویی شهرداری از پاکبان ویدئوی خانم بازیگر
- شکایت مدیریت شهری از «سحرقریشی»/ لزوم عذرخواهی رسمی بازیگر از پاکبانان
- هشدار! این سندروم از کرونا خطرناکتر است
- اعتراض کارگردان «نیوکاسل» به حذف تصاویر سحر قریشی در تیزرهای فیلم
- گزارش فروش هفتگی سینمای ایران/ افت یک میلیاردی فروش برای سینما
- از تارانتینو چه خبر خانم قریشی؟
- اکران خصوصی فیلم سینمایی “ایکس لارج” / گزارش تصویری
نظر شما
پربازدیدترین ها
- با موافقت شورای پروانه فیلمسازی؛ ۶ فیلمنامه پروانه ساخت سینمایی گرفتند
- درباره یک خبر بی نهایت وحشتناک و غم انگیز
- یادداشتی بر فلسفه دوستی بر پایه «چشمانت را ببند»/ در جستوجوی دوست
- گفتوگو با محمد مقدم درباره سینمای مستند/ فیلم مستند، جهانی است ساختگی؟
- پس از جنجال حرفهای مدیر جشنواره کمرایمیج؛ استیو مک کوئین رفت/ کیت بلانشت ماند
آخرین ها
- «تگزاس ۳»؛ کمدی از نفس افتاده یا موفقیت تکراری؟
- روایتی از سه نمایشنامه از محمد مساوات روی صحنه میرود
- «کارون – اهواز» در مراکش
- رونمایی از پوستر انیمیشن «شنگول و منگول» در آستانه اکران
- درباره «اتاق بغلی» اثر پدرو آلمودووار/ مرز باریک دوستی و مرگ زیر جهانی از زندگی و رنگ
- استادان و کارگاههای «سینماحقیقت۱۸» را بشناسید
- بر مبنای آمار سمفا؛ روند صعودی فروش سینماها در هفته گذشته نزولی شد
- محمد شکیبانیا رئیس سیزدهمین جشن مستقل سینمای مستند شد
- گفتوگو با محمد مقدم درباره سینمای مستند/ فیلم مستند، جهانی است ساختگی؟
- با احکامی جداگانه از سوی رائد فریدزاده؛ حسینی و شفیعی معاون شدند/ ایلبیگی به موسسه سینماشهر رفت
- کارگردان «سه جلد»: اقتصاد سینمای ایران را چند سکانس رقص میگرداند
- نمایش دو مستند از ناصر تقوایی در موزه سینما
- ترجمه اختصاصی سینماسینما/ کونان اوبراین، میزبان اسکار ۹۷ام خواهد بود
- «کارمند جماعت» رونمایی میشود
- یادداشتی بر فلسفه دوستی بر پایه «چشمانت را ببند»/ در جستوجوی دوست
- دنزل واشینگتن از دنیای بازیگری خداحافظی میکند
- تاد هینز رئیس هیئت داوران جشنواره فیلم برلین شد
- پس از جنجال حرفهای مدیر جشنواره کمرایمیج؛ استیو مک کوئین رفت/ کیت بلانشت ماند
- ابوالفضل جلیلی مطرح کرد؛ حضور در کلاس بازیگری عامل موفقیت نیست
- نمایش بلندترین سکانس پلان سینمای مستند ایران در آمریکا
- کدام سینما واقعی تر است ؟
- پیدا شدن جسد یک بازیگر در خانهاش
- دیدار اصغر فرهادی با علاقهمندان فیلمهایش در استانبول
- فیلمی که اطلاعاتش مخفی نگه داشته شده؛ لوپیتا نیونگو به فیلم کریستوفر نولان پیوست
- «کتابخانه نیمهشب» روی صحنه میرود
- سه نمایش برای مستند «۹۹-۱۹» در یک هفته
- با موافقت شورای پروانه فیلمسازی؛ ۶ فیلمنامه پروانه ساخت سینمایی گرفتند
- درباره فیلم جدید رابرت زمکیس/ «اینجا»؛ یک قرن را طی می کند، اما بدون حرکت دوربین
- سوینا منتشر میکند؛ نسخه ویژه نابینایان «مورد عجیب بنجامین باتن» با صدای مهدی پاکدل
- «پینگو» بعد از ۱۸ سال بازمیگردد