مرگ همواره برای همه نگرانکننده و غمانگیز است، اما مرگ ستارهها و افراد شهیر حکایت دیگری دارد.به گزارش سینما سینما، گاهی اوقات بیماری افرادی که در حال مرگ هستند میتواند اطرافیان را برای روز موعود و پایان زندگی آمادهتر کند. در این میان برخی مرگها ناگهانی، غیرقابل باور و شوکبرانگیز هستند. این در حالی است که افراد مشهور و سرشناس جامعه هنری در صدر فهرست چنین مرگهایی قرار دارند. در ادامه سرگذشت چند نفر از این افراد سرشناس را میخوانید:
مرگ تلخ هنرپیشه جوان در تصادف
«آنتون ویکتورویچ یلچین» هنرپیشه آمریکایی بود که در اوج شهرت و جوانی جان باخت. او از ۹ سالگی وارد عرصه هنر شده و در فیلم «پیشتازان فضا» و «دیوانهوار» بازی کرد. آنتون با مرگ نابهنگامش در ۲۷ سالگی همه را شوکه کرد. برخلاف اغلب هنرپیشههای مشهور او در یک تصادف جان سپرد. وی خودرواش را نزدیک خانهاش در ناحیه «استودیو سیتی»، لسآنجلس پارک کرده بود که ناگهان خودرو در شیب تند جاده به حرکت درآمده و او را از پشت سر زیر گرفت. جسد وی ساعتی بعد در حالی که میان خودرو و یک تیرک پستی گیر کرده بود پیدا شد.
قتل خواننده سرشناس در کنسرت
«کریستینا گریمی»، خواننده، ترانهسرا و نوازنده پیانو در آمریکا بود که از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۶ میلادی در اوج شهرت قرار داشت. وی در جریان حضور در مسابقه استعدادیابی تلویزیونی در شبکه انبیسی معروف شد. این خواننده در سال ۲۰۱۴ در فصل سوم این مسابقه به مقام سوم رسید. خواننده مشهور سعی داشت تا میزان شهرتش را روز به روز افزایش دهد به همین خاطر کنسرتهای زیادی برگزار کرد. او در یکی از این کنسرتها و در حالی که به طرفدارانش امضا میداد از سوی یکی از حاضران هدف اصابت گلوله قرار گرفت و کشته شد. ضارب نیز بلافاصله خودکشی کرد. انگیزه این جنایت تاکنون روشن نشده است.
صدای افسانهای قربانی اعتیاد
«ویتنی الیزابت هیوستون» خواننده پاپ، بازیگر، تهیهکننده و مدل آمریکایی بود که سال ۲۰۰۹ میلادی جایزه پرجایزهترین هنرمند زن تاریخ آمریکا را دریافت کرد. او در دوران فعالیت حرفهایاش ۴۱۵ جایزه برای صدای افسانهایاش دریافت کرد. این زن همواره قادر بود تا نتهای بلند موسیقی را به راحتی و با حنجره طلاییاش بخواند. اما شهرت روزافزون وی باعث بروز اختلافهای خانوادگی با همسرش و اعتیادش به مواد مخدر شد. «ویتنی» چندین بار به خاطر مصرف الکل و مواد مخدر در هنگام رانندگی از سوی پلیس بازداشت شد. وی در ۴۸ سالگی هنگامی که در یکی از اتاقهای هتل «بورلی هیلز» در حال مصرف مواد مخدر بود جان سپرد.
خودکشی بامزهترین هنرپیشه دنیا
«رابین ویلیامز» بازیگر و کمدین مشهور و پرآوازه آمریکایی بود که چندین جایزه اسکار نیز برده بود. نام او در فهرست صد ستاره برتر تاریخ سینما قرار داشت. شهرت وی به خاطر لقب بامزهترین مرد دنیا، او را به شکل عجیبی محبوب کرده بود. رابین برای چند فیلم نیز صحبت کرده و در چند انیمیشن کودکان نیز صداپیشه بود اما هنر او در بازیگری و شادابیاش نتوانست مانع اعتیادش به الکل شود تا اینکه اعتیاد شدیدش به الکل و مواد مخدر رفته رفته او را به مردی افسرده مبدل کرد. در نهایت نیز در ۶۳ سالگی دست به خودکشی زد و همگان را شوکه کرد. هیچکس تصور نمیکرد بازیگر فیلمهای کمدی دست از زندگی بشوید و به زندگیاش خاتمه دهد. وی در سالهای آخر عمرش بشدت افسرده شده و بارها نیز به صراحت از اعتیادش سخن گفته بود.
پایان غمانگیز زندگی برنده «اسکار»
«فیلیپ سیمور هافمن» یکی دیگر از بازیگران آمریکایی و برنده جایزه اسکار و گلدنگلوب بود که در ۴۷ سالگی و در کمال ناباوری با تزریق کوکائین، امفتامین و هروئین دست به خودکشی زد. مأموران پلیس نیویورک جسد وی را در حمام آپارتمانش در حالی یافتند که سوزن آمپولی در دست داشت. وی در زمان مرگش مشغول بازی به عنوان بازیگر نقشهای اصلی در مجموعه فیلمهای «مسابقات عطش» بود. اما شهرتاش سبب نشد فیلیپ دست از اعتیاد به مواد مخدر برندارد.
مرگ مرموز هنرپیشه جوان و شوهرش
«بریتانی مورفی» بازیگر زن و خواننده مشهوری بود که با مرگش طرفداران خود را در شوک عمیق فروبرد. وی با کمک مادرش در عرصه هنر پیشرفت کرد و با خوانندگی و بازیگری شهرت جهانی یافت. برخلاف دیگر هنرپیشگان، «بریتانی» مرگی مرموز و غمانگیز داشت. وی در زمان مرگ ۳۲ سال داشت. او در سال ۲۰۰۰ میلادی بشدت وزن کم کرد و این موضوع به شایعاتی درباره اعتیادش دامن زد. وی سال ۲۰۰۹ میلادی در حمام خانهاش در لسآنجلس غش کرد. زمانی که او را به بیمارستان منتقل کردند به علت ایست قلبی جان سپرد. اما نتایج کالبدشکافی نشان داد علت اصلی مرگ وی، بیماری ذاتالریه بوده است. یک سال بعد نیز شوهر وی به همین شکل جان خود را از دست داد. اداره بهداشت لسآنجلس وجود نوعی قارچ را در خانه آنها دلیل اصلی مرگ آنها اعلام کرد که این خبر موردانتقاد برخی کارشناسان قرار گرفت. اما کشف این موضوع نیز نتوانست زندگی را به بریتانی و شوهرش بازگرداند.
هنرپیشهای که زنده زنده سوخت
مرگ پل واکر هنرپیشه مشهور سینما و تلویزیون با چهرهای به یاد ماندنی و جذاب یکی دیگر از وقایع تلخ تاریخ سینما به شمار میرود. «پل» به شکل فجیعی در تصادف رانندگی جان سپرد. وی چند ماه قبل از مرگش به خاطر بازی در سریال «سریع و خشمگین» بشدت مورد توجه مردم قرار گرفته بود. روز حادثه «پل» به همراه دوست خود «راجر» از مراسم خیریه برای کمک به آسیبدیدگان توفان «هایان» خارج شده و سوار بر پورشه قرمز رنگ دوستش در حال حرکت بودند که خودروی آنها با تیر چراغ برق و درخت برخورد کرد. در این حادثه پورشه آنها آتش گرفته و هر دو نفر زنده زنده سوختند. مرگ پل بسیار شوک برانگیز بود. همسر و دخترش مرگ وی را باور نداشتند. اما حقیقت بسیار تلخ رخ داده بود.
خواننده معروف قربانی مواد افیونی
«پرینس راجرز نلسون» خواننده، ترانهسرا، پاپ آیکون و بازیگر آمریکایی بود. این اسطوره موسیقی سابقهای طولانی در حرفهاش داشت. ظاهر پر زرق و برقش و نیز اجراهای پرشکوه در کنسرتهایش او را حسابی مشهور کرده بود. فروش بیش از صد میلیون نسخه از کارهای «پرینس» در سراسر جهان، وی را در فهرست پرفروشترین هنرمندان موسیقی جهان قرار داده بود. او در سایه این شهرت، ثروت هنگفتی نیز به دست آورده بود. با این وجود اعتیادش به موادمخدر روز به روز افزایش یافته و رفته رفته «پرینس» را بیشتر درگیر میکرد. وی در ۵۸ سالگی و در جریان مصرف موادمخدر جان سپرد.
اسرار مرگ مایکل جکسون
دیگر کسی در دنیا نیست که با نام «مایکل جکسون» آشنا نبوده و این اسطوره موزیک پاپ را نشناسد. او خواننده تهیه کننده موسیقی، طراح و بازیگری بود که فعالیتهای هنریاش را از ۵ سالگی آغاز کرده و آثارش، پرفروشترین آثار موسیقی جهان شد. او سازنده ۱۰ آلبوم جنجالی بود. در سال ۲۰۰۶ کتاب رکوردهای جهان «گینس» رکورد موفقترین سرگرمیساز و صحنه گردان تاریخ را به نام «جکسون» ثبت کرد. اما وی بشدت تحت تأثیر الکل و موادمخدر بود. استفاده از موادرمخدر روی اخلاق این خواننده مشهور تأثیر گذاشته و به همین خاطر او رفتارهای ناهنجاری از خود نشان میداد. وی در چند پرونده به کودکآزاری نیز متهم شد. اما در نهایت در سال ۲۰۰۹ بر اثر تزریق بیش از حد داروی قوی بیهوشی «پرویوفول» توسط دکترش، در ۵۰ سالگی به طور مرموزی درگذشت. این درحالی بود که برخی مرگ وی را یک توطئه، بعضی خودکشی و گروهی دیگر آن را به خاطر تزریق بیش از حد موادمخدر دانستند. / برای دیدن عکس ها رو آنها کلیک کنید
روزنامه ایران
- آنتون ویکتورویچ یلچین
- کریستینا گریمی
- ویتنی هیوستون
- رابین ویلیامز
- فیلیپ سیمور هافمن
- بریتانی مورفی
- پل واکر
- پرینس راجرز نلسون
- مایکل جکسون

لینک کوتاه
مطالب مرتبط
- با ۶ ماه تاخیر؛ فیلم زندگینامه «مایکل جکسون» اکتبر ۲۰۲۵ اکران میشود
- نبوغ کارگردان پروسواس و جاهطلب در هدایت بازیگران/ درباره بازیگران فیلمهای کریستوفر نولان
- برشهای کوتاه/ کلیپی از فیلم «چه رویاهایی که میآیند»
- داستان زندگی مایکل جکسون ساخته میشود
- مستندی که تصویر سلطان پاپ جهان را از هم پاشید/ جنجالهای «ترک ناکجاآباد» ادامه دارد
- فروش مستند جنجالی «مایکل جکسون» به ۱۳۰ کشور
- سکوت کارگردان مستند جنجالی «مایکل جکسون» شکست
- مجموعه «رابین ویلیامز» حراج میشود
- مستند زندگی پل واکر در پارامونت نمایش داده میشود
- پست اینستاگرامی تهمینه میلانی به مناسبت سالگرد درگذشت مایکل جکسون
- نخستین تریلر مستند زندگی رابین ویلیامز منتشر شد
- انتقاد تند باشگاه خبرنگاران از فیلمهای تگزاس ،سلام بمبئی و…/با رقص مایکل جکسون می خواهند پول در بیاورند
- ماجرای کمک رابین ویلیامز به اسپیلبرگ در ساخت «فهرست شیندلر»
- ساخت مستندی درباره پل واکر
- پخش سه بعدی «تریلر» مایکل جکسون در ونیز
نظر شما
پربازدیدترین ها
- تاریخچه سریالهای ماه رمضان از ابتدا تاکنون/ در دهه هشتاد ۴۰ سریال روی آنتن رفت
- نگاهی به «عروج» به بهانه زادروز لاریسا شپیتکو/ لحظه روبرو شدن با «خود»
- چهره تلخ عشق یک سویه/ نگاهی به فیلم «در دنیای تو ساعت چند است؟»
- یک جایزه برای آیدا پناهنده؛ جشنواره فرانسوی به «در انتهای شب» جایزه داد
- نگاهی به سریال «جانسخت»؛ منتظر غافلگیری بمانیم یا نه؟
آخرین ها
- رکوردشکنی «پایتخت ۷» در تلوبیون؛ ۳۳۰ میلیون دقیقه تماشا و ۶۶۰ هزار کاربر همزمان
- فوت بازیگر آمریکایی؛ ریچارد چمبرلین درگذشت
- بزرگداشت رخشان بنیاعتماد برگزار شد
- نگاهی به فیلم عزیز؛ فیلمی قابل احترام
- عیدی ویژه همراه اول بهمناسبت عید فطر
- پرفروشهای سینما در هفته اول نوروز/ هیچ کدام از فیلمهای نوروزی، یک میلیون تماشاگر نداشتند
- آکادمی اسکار عذرخواهی کرد
- «میراث» در جشنواره هاتداکس رقابت میکند
- تازهترین ساخته هادی محقق به چین میرود/ اولین حضور جهانی «دِرنو» در جشنواره پکن
- یک جایزه برای آیدا پناهنده؛ جشنواره فرانسوی به «در انتهای شب» جایزه داد
- یک واکنش دیرهنگام؛ بیانیه آکادمی داوری در پی خشونت علیه برنده اسکار
- پس از ۴ دهه برگزاری در یوتا؛ جشنواره ساندنس به کلرادو میرود
- فرشته سقوط کرده/ نگاهی به فیلمنامه «هیات منصفه شماره ۲» با بررسی عناصر مشترک درامهای دادگاهی
- «داستان سلیمان»؛ یک داستان واقعی از هزاران پناهجوی جهان
- «یک نبرد پس از دیگریِ» دیکاپریو کوتاهتر شد!
- یک عشق بی رحم،مجازات اعدام را در بریتانیا لغو کرد
- اکران آنلاین «زودپز» در شبکه نمایش خانگی
- نتفلیکس با «صد سال تنهایی» به یک رمان کلاسیک «غیرقابلاقتباس» جان میبخشد
- «ذهن زیبا»؛ اتفاقی زیبا در تلویزیون
- اسرائیل، کارگردان برنده اسکار را بازداشت کرد
- یک جایزه برای مجری اسکار؛ کونان اوبراین، جایزه مارک تواین را گرفت
- برای دستاوردهای یک دهه فعالیت حرفهای؛ بالاترین تجلیل سینمایی بریتانیا از تام کروز
- داوری فیلمساز ایرانی در جشنواره مورد تایید اسکار
- نگاهی به «اکنون»/ هنرِ شنیدن
- «بیگانه» کامو مقابل دوربین کارگردان فرانسوی میرود
- «روایت ناتمام سیما» قاچاق شد/ علیرضا صمدی: خواهش میکنم نسخه غیرقانونی را نبینید
- نقدچیست؟ منتقدکیست؟
- نوروز موسیقایی با فیدیبو؛ برنامه فستیوال موسیقی «گوشه» اعلام شد
- دارن آرونوفسکی میسازد؛ اقتباس سینمایی از رمان «کوجو»
- «بیصدا حلزون»؛ تلخی میان تصمیم و تسلیم