تاریخ انتشار:۱۳۹۷/۰۱/۲۹ - ۲۱:۲۴ تعداد نظرات: ۰ نظر کد خبر : 84774
سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر از امشب با نمایش «آن سوی ابرها» مجید مجیدی کار خود را آغاز می‌کند.

به گزارش سینماسینما، سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم، امشب (۲۹ فروردین) به صورت رسمی در پردیس سینمایی چارسو آغاز به کار می‌کند.

این جشنواره از ۱۹ تا ۲۷ آوریل (۳۰ فروردین تا ۷ اردیبهشت) به دبیری سیدرضا میرکریمی میزبان سینماگران و علاقه‌مندان سینمای جهان است. در ادامه مروری بر چند خبر این رویداد فرهنگی و هنری خواهیم داشت.

رقابت آثار ایرانی و خارجی برای کسب جایزه فیلم اول

پنج فیلم ایرانی و شش فیلم خارجی از کارگردانان فیلم اولی در سی‌و‌ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر برای دریافت جایزه بهترین فیلم اول رقابت می کنند.

پنج فیلم ایرانی «گرگ بازی» به کارگردانی عباس نظام دوست، «درساژ» به کارگردانی پویا بادکوبه، «چهل و هفت» به کارگردانی احمد اطراقچی و علی‌رضا عطاالله تبریزی، «پاسیو» به کارگردانی مریم بحرالعلومی و «دایان» به کارگردانی بهروز نورانی پور از جمله فیلم های بلند داستانی ایرانی است که امکان رقابت برای دریافت جایزه بهترین فیلم اول در سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر را دارند.

همچنین فیلم‌های «دروغ کوچک مصلحتی» به کارگردانی توماس آلزامورا محصول مشترک شیلی و اسپانیا، «پدر و پسر» به کارگردانی دونگ دین لونگ از ویتنام، «جاده رالنگ» به کارگردانی کارماتاکاپا محصول مشترک هند و نپال، «معجزه» به کارگردانی اگله ورتلیت محصول مشترک بلغارستان و لیتوانی، «شهاب سنگ‌ها» به کارگردانی گورکان کِلتِک محصول مشترک لهستان و ترکیه و«جایی که سایه ها فرو می افتند» به کارگردانی والنتینا پدیچینی از ایتالیا کارگردان‌های خارجی فیلم اولی‌ هستند که در این دوره از جشنواره جهانی فیلم فجر حضور دارند.

امسال در جشنواره جهانی فیلم فجر از میان همه آثاری که فیلم اول محسوب می‌شوند اعم از فیلم‌هایی که در بخش مسابقه و غیررقابتی هستند، یک جایزه فیلم اول اهدا می‌شود و یک گروه داوری شامل ۲ داور خارجی و یک داور ایرانی این جایزه را برای توجه به فیلم‌های اول اهدا می‌کنند.

داوران این بخش محمدعلی باشه آهنگر نویسنده و کارگردان از ایران، ویرا لانگروفا مدرس از جمهوری چک و بَرمک اکرم کارگردان از افغانستان هستند.

آغاز نمایش آثار با «آن سوی ابرها» مجید مجیدی

برنامه نمایش فیلم های سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر به صورت رسمی از امشب چهارشنبه ۲۹ فروردین ماه با اکران فیلم «آن سوی ابرها» به کارگردانی مجید مجیدی آغاز می شود.

فیلم مجید مجیدی محصول کشور هندوستان است که برای نخستین بار در ایران در سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر رونمایی می شود.

«آن سوی ابرها» امشب ساعت ۲۱ در پردیس چارسو کاخ جشنواره جهانی فیلم فجر نمایش دارد و همچنین سینما فلسطین در سالن های ۱ و ۲ ساعت ۲۱ این فیلم ۱۲۰ دقیقه ای را به نمایش می گذارد.

«آن سوی ابرها» داستان برادر (ایشان خاطر) و خواهری (مالاویکا موهانان) را روایت می‌کند که در منطقه زاغه‌نشین هند بزرگ شده‌اند. زمانی که تارا به اتهام قتل دستگیر می‌شود، رابطه‌ او با برادرش امیر به بوته آزمایش گذاشته می‌شود. ای. آر. رحمان آهنگساز و آنیل مهتا مدیر فیلمبرداری فیلم هر دو جزو چهره‌های مطرح سینمای هند هستند که در فیلم جدید مجیدی با او همکاری کرده‌اند.این فیلم محصول مشترک کمپانی‌های «زی استودیو» و «ناماه پیکچرز» است.

این فیلم اولین بار در دنیا اکتبر سال گذشته در بخش مسابقه رسمی شصت و یکمین جشنواره فیلم لندن به نمایش در آمد و فیلم افتتاحیه چهل‌ و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم هند (گوا) نیز بود.

اکران بین‌المللی فیلم «آن سوی ابرها» از ۲۰ آوریل مصادف با ۳۱ فروردین، یک روز پس از نمایش در افتتاحیه جشنواره جهانی فیلم فجر در ۳۴ منطقه از جمله هند آغاز خواهد شد.

فیلم مجیدی در مناطق حوزه خلیج فارس از جمله کویت، عمان، بحرین، قطر، دوبی و… در بیش از ۷۰ سالن سینما به نمایش عمومی درخواهد آمد و همچنین در آمریکا، کانادا، پاکستان، سنگاپور، آفریقای جنوبی و… نیز اکران خواهد داشت.

مجید مجیدی کارگردان فیلم‌هایی چون «بچه‌های آسمان»، «رنگ‌خدا»، «باران»، «آواز گنجشک‌ها» و «محمد رسول الله» است. «بچه‌های آسمان» در سال ۱۹۹۸ اولین نامزدی ایران در بخش اسکار بهترین فیلم خارجی‌زبان را به همراه داشت.

اعلام سانس‌ها و فیلم‌های نمایش مطبوعات در سینما فلسطین

امروز همچنین سانس‌های ویژه مطبوعات در سینما فلسطین برای نمایش تعدادی از فیلم های سینمایی ایرانی سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر اعلام شد.

فیلم‌های سینمایی ایرانی «راه رفتن روی سیم» به کارگردانی احمدرضا معتمدی، «درساژ» به کارگردانی پویا بادکوبه،«مارموز» به کارگردانی کمال تبریزی، «هندی و هرمز» به کارگردانی عباس امینی، «چهل و هفت» به کارگردانی احمد اطراقچی و علیرضا عطاءالله تبریزی، «گرگ بازی» به کارگردانی عباس نظام دوست و «هت تریک» به کارگردانی رامتین لوافی برای نمایش ویژه در سینما فلسطین برای اهالی رسانه در نظر گرفته شده است.

سانس‌های ویژه مطبوعات این فیلم‌ها به شرح زیر اعلام شد:

فیلم سینمایی «راه رفتن روی سیم» به کارگردانی احمدرضا معتمدی به مدت زمان ۸۵ دقیقه، پنچشنبه ۳۰ فروردین ماه ساعت ۱۴ در سالن شماره دو سینما فلسطین روی پرده می رود.

فیلم سینمایی «درساژ» به کارگردانی پویا بادکوبه به مدت زمان ۹۵ دقیقه شنبه اول اردیبهشت ساعت ۱۷ در سالن شماره دو سینما فلسطین اکران می شود.

فیلم سینمایی «مارموز» به کارگردانی کمال تبریزی به مدت زمان ۹۰ دقیقه یکشنبه ۲ اردیبهشت ماه ساعت ۱۷ در سالن شماره دو سینما فلسطین روی پرده می رود.

فیلم سینمایی «هندی و هرمز» به کارگردانی عباس امینی به مدت ۸۸ دقیقه سه شنبه ۴ اردیبهشت ساعت ۱۷ در سالن شماره دو سینما فلسطین اکران می شود.

فیلم سینمایی «چهل و هفت» به کارگردانی احمد اطراقچی و علیرضا عطالله تبریزی به مدت ۸۳ دقیقه چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه ساعت ۱۷ در سالن شماره دو سینما فلسطین اکران می شود.

فیلم سینمایی «گرگ بازی» به کارگردانی عباس نظام دوست به مدت ۹۴ دقیقه پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه ساعت ۱۷ در سالن شماره سه سینما فلسطین برای اهالی مطبوعات روی پرده می رود.

فیلم سینمایی «هت تریک» به کارگردانی رامتین لوافی به مدت ۹۲ دقیقه جمعه ۷ اردیبهشت ساعت ساعت ۱۷ در سالن شماره دو سینما فلسطین روی پرده می رود.

فعالان عرصه رسانه ها می‌توانند با کارت Press جشنواره بدون رزرو بلیت از برنامه نمایش فیلم های ویژه مطبوعات در سینما فلسطین استفاده کنند.

کارگاه نادر طالب‌زاده در بخش دارالفنون جشنواره

تازه ترین خبر امروز جشنواره جهانی هم به برنامه کارگاه‌های بخش «دارالفنون» اختصاص داشت، نخستین کارگاه روز سوم فعالیت بخش «دارالفنون» سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر به روبرتو پرپینانی تدوینگر سینما اختصاص دارد که درباره تدوین فیلم صحبت می‌کند. این کارگاه از ساعت ۹:۳۰ الی ۱۱ در سالن شماره چهار چارسو برگزار خواهد شد.

همچنین ساعت ۱۱:۳۰ نادر طالب‌زاده نویسنده، پژوهشگر و منتقد ایرانی کارگاهی درباره سینمای جهان در سالن شماره چهار چارسو خواهد داشت.

کارگاه سوم ساعت ۱۶:۲۰ برگزار می شود که در این کارگاه یورن دونر منتقد، تهیه کننده، کارگردان و بازیگر فنلاندی در سالن شماره سه چارسو درباره مساله کارگردانی و تولید فیلم در سینما مطالبی را مطرح می کند.

بخش «دارالفنون» جشنواره از روز ۲۸ فروردین با کارگاه های نغمه ثمینی و مهران کاشانی شروع شده است. مدیریت این بخش را مازیار میری برعهده دارد.

لینک کوتاه

مطالب مرتبط

نظر شما


آخرین ها