تفاهمنامه همکاری وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت با هدف تکریم و انعکاس فداکاری و ایثار مدافعان سلامت در شانزدهین دوره این رویداد سینمایی به امضاء رسید.
به گزارش سینماسینما به نقل از ستاد اطلاعرسانی شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، با توجه به فراگیری بیماری کووید ۱۹ در کشور و نقش بینظیر و بیبدیل فعالان حوزه سلامت کشور در نجات هموطنان گرفتار در گرداب این بیماری نوپدید و پیرو مطالبه جدی مقاممعظمرهبری در خصوص ثبت و انعکاس افتخارات اقشار مختلف جامعه در مقابله با ویروس منحوس کرونا و لزوم ثبت و بازنشر تلاش شبانهروزی سربازان خط مقدم سلامت و توامان خانوادههای آنها بالاخص شهدای مدافع سلامت، آیین امضاء تفاهمنامه همکاری وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت با حضور کیانوش جهانپور؛ رییس مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت و مهدی عظیمیمیرآبادی؛ دبیر جشنواره برگزار شد، تا با همکاری و تعامل دونهاد گامی موثر در راستای تکریم، تقدیر و انعکاس ایثار مدافعان سلامت برداشته شود.
در این آیین، کیانوش جهانپور؛ رییس مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت با بیان اینکه عنصر مقاومت یک مفهوم عام و بالادستی است، گفت: مفهوم مقاومت باید در همه بخشهای جامعه وجود داشته باشد تا پیشرفت، تعالی و ترقی در جامعه امکانپذیر شود.
وی افزود: همه بخشهای کشور در همه حوزههای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، نظامی و حتی حوزه دانشوفناوری برای رسیدن به تعالی و پیشرفت نیازمند نگاه مقاومتی هستند؛ بنابراین میتوان مقاومت را یک مفهوم بالادستی دانست.
جهانپور بسیج مقابله با کرونا را یکی از بارزههای مقاومت در جامعه توصیف کرد و سپهر سلامت را به عنوان یکی از شاخههای حوزه مقاومت، همانند دفاعمقدس، انقلاباسلامی و رشادتهای مدافعان حرم متاثر از فرهنگ عاشورایی دانست که سالها در جامعه ایرانی نهادینه شده است.
رییس مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت با اشاره به همکاری و مشارکت این وزارتخانه در برگزاری شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، اظهار داشت: برای حضور فعال در جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت با ۶۵ دانشگاه علومپزشکی کشور تعامل شد تا فراخوان و جمعآوری آثار با سرعت و کیفیت بهتری انجام شود. تلاش برای جلب حمایت دیگر سازمانهای ذیربط مانند جمعیت هلالاحمر، سازمان اورژانش کشور و شهرداری تهران از دیگر فعالیتهایی بود که برای مشارکت بهتر در این جشنواره انجام شده است زیرا این جشنواره با حضور نهادها و سازمانهای ذیربط با کیفیت بهتری انجام خواهد شد.
جهانپور گفت: موضوع مقابله با کرونا یک مفهوم بینالمللی است، از اینرو با انتشار فراخوان بینالمللی جشنواره، بستر استفاده از ظرفیتهای دیگر سازمانهای مرتبط با حوزه سلامت و بهداشت مانند سازمان جهانی بهداشت نیز فراهم شده است.
وی یادآور شد: از برکت روح شهدا و حاکم بودن روح پاک آنان بر جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، امید است این جشنواره با بهترین کیفیت خاصه در بخش مدافعان سلامت برگزار شود.
مهدی عظیمیمیرآبادی؛ دبیر شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت نیز برگزاری این جشنواره را مقدمهای برای گسترش بیشتر فعالیتهای فرهنگی، سینمایی و نمایشی در حوزه انقلاب اسلامی، دفاعمقدس و مقاومت دانست و گفت: برگزاری این جشنواره زمینهساز رشد چشمگیر فرهنگ و سینمای مقاومت خواهد بود.
وی یادآور شد: بروز و شیوع ویروس منحوس کرونا و حرکت جهادگرانه کادر درمانی کشور در مواجه با این بیماری و کمکهای مؤمنانه مردم و سازمانهای مردمنهاد به عنوان پشتیبان کادر پزشکی و درمانی کشور، سبب شد در شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، موضوع کرونا به عنوان بخش ویژه مطرح شود.
عظیمی با بیان اینکه برگزاری جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت زنده نگهداشتن یاد شهدا است، خاطرنشان کرد: از آنجاکه زنده نگه داشتن یاد شهداء کمتر از شهادت نیست و به همین دلیل باید برای تکریم و الگوسازی از جهادگران حوزههای مختلف خاصه سلامت، به ویژه برای بزرگداشت شهدای آن گام برداشت.
شایان ذکر است، در پایان این آیین، تفاهمنامه همکاری وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت به امضاء رسید که بر این اساس مقرر شد بخش مدافعان سلامت در زمان ۳۱ شهریور تا ۶ مهرماه مقارن با هفته دفاع مقدس برگزار شود و طرفین متعهد شدند با استفاده از پتانسیل و ظرفیتهای مادی و معنوی موجود در راستای برگزاری هرچه بهتر این رویداد تلاش کنند.
شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت در دو زمان ۳۱ شهریور تا ۶ مهرماه مقارن با هفته دفاع مقدس در بخشهای «مدافعان سلامت»، «جشنواره جشنوارهها» و انتخاب استانیِ بخش «فیلمسازان بسیجی» و یکم تا هفتم آذرماه همزمان با هفته بسیج در بخشهای «سینمای ایران و جهان»، «سیدالشهدای مقاومت»، «روایت قلم»، «نقد و پژوهش تحلیل» و انتخاب برگزیدگان ملی «فیلمسازان بسیجی» به دبیری مهدی عظیمیمیرآبادی برگزار میشود.

لینک کوتاه
نظر شما
پربازدیدترین ها
- معضل پایان باز/ نگاهی به فیلم «شب طلایی»
- تاریخچه سریالهای ماه رمضان از ابتدا تاکنون/ در دهه هشتاد ۴۰ سریال روی آنتن رفت
- «در سرزمین برادران» در فرانسه اکران میشود
- چهره تلخ عشق یک سویه/ نگاهی به فیلم «در دنیای تو ساعت چند است؟»
- نگاهی به فیلم «دختر، پدر، دختر» ساخته پناهبرخدا رضایی/ آنچه میبینید، همان است که میبینید!
آخرین ها
- ۲ میلیون تماشاگر طی ۵ هفته؛ آیا گیشه سینماها در اکران نوروزی ناکام ماند؟
- الهه نوبخت آثار جشنواره سوئیسی را داوری میکند
- موفقیت پویش «۱۰۰۱ امید» در آزادی ۱۲۵۴ زندانی جرایم غیرعمد
- انتشار فراخوان پانزدهمین دوره جوایز ایسفا
- مونا فرجاد با «کتابخانه نیمهشب» روی صحنه میرود
- اکران یک فیلم اقتباسی؛ «هنری جانسونِ» دیوید ممت روی پرده میرود
- نقدی علمی بر عملکرد صدا و سیما
- درنگی بر خارج از متنِ «هامون»/ مهم است این چیزها را بدانیم؟
- تازهترین خبرها از جشنواره/ کدام فیلم جشنواره کن را افتتاح میکند؟
- دیدار و گردهمایی بزرگ پخشکنندگان آثار هنر و تجربه در جشنواره کن
- به کارگردانی گرتا گرویگ؛ مذاکره مریل استریپ برای نقش اصلانِ «نارنیا»
- مرگ بازیگر سرشناس هالیوود؛ وال کیلمر درگذشت
- خبرهایی از «جزیره آزاد» و «ذرات آشوب»
- «موسی کلیمالله»؛ دومین فیلم پرفروش اکران نوروزی
- «در سرزمین برادران» در فرانسه اکران میشود
- رکوردشکنی «پایتخت ۷» در تلوبیون؛ ۳۳۰ میلیون دقیقه تماشا و ۶۶۰ هزار کاربر همزمان
- فوت بازیگر آمریکایی؛ ریچارد چمبرلین درگذشت
- بزرگداشت رخشان بنیاعتماد برگزار شد
- نگاهی به فیلم عزیز؛ فیلمی قابل احترام
- عیدی ویژه همراه اول بهمناسبت عید فطر
- پرفروشهای سینما در هفته اول نوروز/ هیچ کدام از فیلمهای نوروزی، یک میلیون تماشاگر نداشتند
- آکادمی اسکار عذرخواهی کرد
- «میراث» در جشنواره هاتداکس رقابت میکند
- تازهترین ساخته هادی محقق به چین میرود/ اولین حضور جهانی «دِرنو» در جشنواره پکن
- یک جایزه برای آیدا پناهنده؛ جشنواره فرانسوی به «در انتهای شب» جایزه داد
- یک واکنش دیرهنگام؛ بیانیه آکادمی داوری در پی خشونت علیه برنده اسکار
- پس از ۴ دهه برگزاری در یوتا؛ جشنواره ساندنس به کلرادو میرود
- فرشته سقوط کرده/ نگاهی به فیلمنامه «هیات منصفه شماره ۲» با بررسی عناصر مشترک درامهای دادگاهی
- «داستان سلیمان»؛ یک داستان واقعی از هزاران پناهجوی جهان
- «یک نبرد پس از دیگریِ» دیکاپریو کوتاهتر شد!