مهرانه مهینترابی در سالروز تولد ۶۰ سالگیاش گفت: من همیشه دوست داشتم تا خیلی بیشتر هوای یکدیگر را داشته باشیم چون همه ما به هم وابستهایم و سرنوشت ما به هم گره خورده است.
به گزارش سینماسینما، بیست و پنجمین «تولد ماه» به مناسبت سالروز تولد مهرانه مهینترابی، بازیگر سینما و تلویزیون،(جمعه ۲۰ مردادماه) با حضور جمعی از هنرمندان در موزه هنرهای دینی برگزار شد.
در این مراسم، مهرانه مهین ترابی گفت: از اینکه اینجا هستم خیلی غافلگیر شدم و علیرغم اینکه خیلی وقتها به خیلی جاها نمیروم اما نمیدانم چرا این بار قبول کردم و از اینکه قبول کردم خیلی خوشحالم. همچنین از افسر اسدی که بعد از مدتها ایشان را دیدم تشکر میکنم.
او با تشکر از حاضران در این مراسم اظهار کرد: از بهروز نازنین (بهروز بقایی) که به عنوان یک انسان لطیف و شریف همیشه در کنار من بود، تشکر میکنم. از اکرم محمدی هم که بعد از یک همکاری خیلی خوب بعد از مدتها او را دیدم، تشکر میکنم.
مهین ترابی در ادامه با تشکر از هوشنگ مرادی کرمانی گفت: شما انسانهایی هستید که برای ما کلی خاطره ساختید و با نوشتههایتان توانستید روی همه نسلها تأثیرگذار باشید. از اینکه شما را اینجا میبینم بسیار هیجانزده هستم.
وی در ادامه با تشکر از حسین محجوب ادامه داد: از خانم مرضیه برومند بسیار ممنونم؛ البته ما بعضی اوقات با هم بگومگوهایی داشتیم اما باز هم من عاشق ایشان هستم؛ چرا که واقعاً یک هنرمندِ به تمام معناست که تغییر نمیکند و خلاق و آفریننده است. خودش خلق میکند و اگر مروری به کارهایشان داشته باشیم میبینیم که مرضیه برومند چقدر منحصر به فرد است و به بودن افرادی چون برومند افتخار میکنم.
او در ادامه سخنانش گفت: از برادرم، خواهرانم و همه کسانی که من را در این ۶۰ سال تحمل کردند تشکر میکنم.
مهین ترابی در ادامه با تشکر از بهزاد فراهانی گفت: زمانی که در رادیو داستان شب را میخواند صدایش یادآور خاطرات بچگیهای من است. بهزاد فراهانی از اولین کسانی است که من را به دنیای هنر، رویا و خیالپردازی برد. هیچ وقت یادم نمیرود زمانی که آقای بهزاد فراهانی از رادیو داستان میخواند و ما به جز صدایش چیز دیگری نداشتیم.
او در ادامه با اشاره به داستان «گل حسرت» گفت: در آن زمان من ۱۰ سال داشتم و این داستان به قدری روی من تأثیرگذار بود که بعد از شنیدن داستان با یک رویا به خواب میرفتم و ما اینگونه است که روی زندگی یکدیگر تأثیرگذار هستیم. به همین دلیل است که همیشه میخواهم تا بیشتر از اینها هوای یکدیگر را داشته و یکدیگر را دوست داشته باشیم، چرا که ما همه از درون به هم وابستهایم و سرنوشت همه ما به هم گره خورده است.
شهرام کرمی، نمایشنامهنویس کارگردان و مدیر هنرهای نمایشی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران ضمن خوشامدگویی به مهمانان حاضر در این مراسم گفت: در شهرداری تهران برنامههای مختلفی برگزار میشود، اما برنامه ماه تولد ماه همیشه برای من باعث خوشحالی است، چراکه باعث میشود از بزرگان کشور در این برنامه قدردانی کنیم.
او با بیان اینکه “اینجا محفل کوچکی است”، گفت: همیشه سعی کردیم تا یک برنامه غیر رسمی داشته باشیم.
وی افزود: همیشه صحبت از این است که همه ایرانیان به مفاخر خود افتخار میکنند و خوشحالم که در این روزگار پیشکسوتان و بزرگانی که در فرهنگ و هنر این سرزمین سهم زیادی دارند.
کرمی با بیان اینکه “مهرانه مهینترابی یکی از هنرمندان نیک سرزمین ماست”، افزود: مهرانه مهینترابی در عرصه تئاتر به عنوان کسی است که کارهایش همیشه قابل احترام بوده است. اگر از مرحومه یزدانیان به عنوان مادر ایرانی یاد کنیم، بانو مهینترابی نماد واقعی یک زن واقعی است که چهره معصوم و مهربان در تمام صحنهها و فیلمها یادآور یک شخصیت پرمحبت ایرانی است. شخصاً از حضور هنرمندانه این زن باشکوه ایرانی در عرصه هنر تشکر میکنم و امیدوارم باز هم شاهد حضور ایشان در همه عرصههای هنری باشیم.
در ادامه، امیر سماواتی – تهیهکننده و کارگردان – با تبریک به مناسبت تولد مهرانه مهینترابی، خطاب به او گفت: از شما به خاطر زحماتی که این سالها کشیدهاید و باعث ارتقای جامعه ما شدید، قدردانی میکنم. انشاءالله بتوانیم دوباره شما را در عرصه هنر پیروز و درخشان ببینیم.
الهام پاوهنژاد – بازیگر تلویزیون – نیز در ادامه این مراسم اظهار کرد: مهرانه مهینترابی حق بزرگی گردن من دارند. امروز جای خیلیها اینجا خالی است. تمام دوستانی که در مجموعه همسران و خانه سبز که با بانو مهین ترابی خاطره ساختند.
او در ادامه با تعریف خاطرهای از دوران فیلمبرداری یکی از سریالها افزود: مهرانه مهینترابی علاوه بر تمام ویژگیهای حرفهای که من با ایشان کار کردم یک ویژگی جالب داشتن و آن این بود که راحت میخوابیدند. شما حق خواهر بزرگتر گردن من دارید و همیشه در قلب من جای ویژهای دارید.
اکرم محمدی – بازیگر سینما و تلویزیون – نیز در ادامه این مراسم گفت: واقعاً شایسته است که برای مهرانه واژه بانو را به کار ببرم. مهرانه عزیز را مثل خواهر دوستش دارم. گاهی اوقات آدمها در ارتباطات همدیگر را کم میبینند ولی ارتباط به قدری قوی است که من ایشان را مثل روز اول دوستش دارم و امیدوارم همیشه باشد و از کارهایش لذت ببریم.
همچنین، مرضیه برومند – نویسنده و کارگردان تئاتر – با بیان اینکه “من دوبار با خانم مهینترابی کار کردم”، گفت: تنها کسی که در این جامعه ایران از نظر فیزیک صدا و بازی در سریال «همه بچههای من» مناسب بود ایشان بودند و اگر آن را بازی نمیکردند، این سریال به خوبی ساخته نمیشد.
برومند با بیان اینکه “خوشحالم در محفلی هستم که همه درس خوانده هستند”، گفت: متاسفانه الان دو سوم کسانی که مشغول به کار هستند اطلاعاتی ندارند ولی مهرانه کسی است که بسیار با تکنیک و باهوش است و من دوست دارم که مهرانه کار کند. امیدوارم سریالهای بهتری ساخته شود و قدر این دوستان دانسته شود.
مرضیه برومند در پایان سخنانش هدیه خود را به مهرانه مهین ترابی تقدیم کرد.
در ادامه، هوشنگ مرادی کرمانی – نویسنده – با بیان اینکه تولد یک هنرمند زمانی شروع میشود که کار هنریاش در معرض دید قرار بگیرد، خطاب به مهرانه مهین ترابی افزود: شما کاریزما دارید و روی پرده میدرخشید.
بهروز بقایی – نویسنده، کارگردان و بازیگر تلویزیون – نیز با عرض تبریک به مهین ترابی برای سالروز تولدش گفت: فقط میگویم خیلی دوستت داریم.
او به درخواست مهمانان حاضر، ترانهای خواند.
پرستو گلستانی – بازیگر سینما و تلویزیون – نیز اظهار کرد: خوشحالم که در این جمع هستم و تولدت را تبریک میگویم.
او با اشاره به خاطرهای از سال ۱۳۶۸ گفت: در تئاتر «بلبل سرگشته» نقش ماهگل را بازی میکردم و مهرانه نقش زنبابای من را داشت که مهرانه هر شب در این نمایش من را کتک میزد اما در پایان اجرا و پشت صحنه از من عذرخواهی میکرد.
این بازیگر در ادامه افزود: ایشان جزو بازیگرانی هستند که اخلاق بسیار حرفهای و انسانی دارند و همیشه نان بازویشان را میخورند.
مهینترابی هم در بخشی از صحبتهایش با اشاره به خاطرهای که پرستو گلستانی در این مراسم تعریف کرد، گفت: خاطرهای که برای شما تعریف کرد واقعیت داشت و در زمان اجرای این نمایش وقتی که پرستو گلستانی را کتک میزدم چه حالی میشدم و عذاب وجدان میگرفتم. خداوند مادر ایشان را رحمت کند که وقتی سر صحنه میآمدند عذاب وجدان من چندبرابر میشد.
همچنین، افسر اسدی – بازیگر – در ادامه این مراسم گفت: من هیچ وقت سعادت این را نداشتم که با ایشان در یک کار مشارکت کنم. البته خاطرات من از مهرانه کم نیست، برای مهرانه عزیز آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون دارم.
در ادامه این مراسم، کلیپی از عکسهای مهرانه مهینترابی پخش شد.
در ادامه، محمود صلاحی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: خوشحالم که در ۲۵ تولدماه بالاخره تولد یکی از بانوان ما هم در این برنامه گرفته شد. مهرانه مهینترابی یکی از هنرمندان تراز اول کشور است و نظیر سریالهای «همسران»، دیگر در تراز این سریال نداشتیم. هدف ما از این برنامه معرفی هنرمندان عزیز کشور به نسل جوان است.شهرداری و سایر شهرها هم باید به تأثیر از شهرداری تهران هر ماه برای هنرمندان شهرشان نیز تولد برگزار کنند.
در پایان این مراسم مهرانه مهینترابی شمع کیک تولد خود را فوت کرد و مهمانان هدایای خود را تقدیم این بازیگر کردند.
بهزاد فرهانی، سیامک اطلسی، اکبر عالمی و حسین محجوب از دیگر مهمانان حاضر در این مراسم بودند.
منبع: ایسنا
لینک کوتاه
مطالب مرتبط
- مرضیه برومند: من تنـدم اما تندرو نیستم
- مرضیه برومند از استعفایش میگوید؛ تناقصهای درونی خانه سینما/ خودداری سازمان سینمایی از پرداخت بودجه
- با اعلام هیات رییسه خانه سینما؛ استعفای مرضیه برومند پذیرفته شد
- دشمنان متجدد داریوش مهرجویی و مرضیه برومند
- داوران بخش ملی و بینالملل جشنواره۳۵ فیلم کودک معرفی شدند
- در مراسم تشییع فردوس کاویانی مطرح شد: ما آخرین بازیگر طنز فاخر ایران را از دست دادیم/ فردوس کاویانی در قلب ما زنده است
- مشاور اقتصادی خانه سینما منصوب شد
- سعید رشتیان در مراسم اهدای نشان عالی خورشید مطرح کرد: باید بیشتر به سمت حرفهای شدن در سینمای مستند پیش برویم/ افزایش توجه بر تهیهکنندگی سینمای مستند
- انتقاد برومند و عسگرپور از مواضع خزاعی/ ماهیت «خانه سینما» چیست؟
- تبریک انجمن بازیگران سینمای ایران به مرضیه برومند
- مرضیه برومند مدیرعامل خانه سینما شد
- نظر متناقض تهیهکننده و کارگردان «کلیله و دمنه» درباره پایان این مجموعه
- مشکل «کلیله و دمنه» حل شد/ انتشار قسمت جدید با مجوز ساترا
- «شهرک کلیله و دمنه» توقیف شد
- ادامه حاشیههای شبکه نمایش خانگی/ ساترا میگوید به «شهرک کلیله و دمنه» مجوز پخش نداده است
نظر شما
پربازدیدترین ها
- وقتی زن تبدیل به «ناموس» میشود/ نگاهی به فیلم «خورشید آن ماه»
- چهره تلخ عشق یک سویه/ نگاهی به فیلم «در دنیای تو ساعت چند است؟»
- اختصاص سینماسینما/ سه فیلم ایرانی در جشنواره فیلمهای برتر سال ۲۰۲۴ مجله تله راما
- گفتوگو با محمد مقدم درباره سینمای مستند/ فیلم مستند، جهانی است ساختگی؟
- تاریخچه سریالهای ماه رمضان از ابتدا تاکنون/ در دهه هشتاد ۴۰ سریال روی آنتن رفت
آخرین ها
- حضورهای بین المللی فیلم کوتاه تامینا
- گلدن گلوب اعلام کرد؛ وایولا دیویس جایزه سیسیل بی دمیل ۲۰۲۵ را میگیرد
- درباره «قهوه پدری»؛ قهوه بیمزه پدری
- «کارون – اهواز» در راه مصر
- اختتامیه جشنواره «دیدار» ۱۷ دی برگزار خواهد شد
- اختصاص سینماسینما/ سه فیلم ایرانی در جشنواره فیلمهای برتر سال ۲۰۲۴ مجله تله راما
- ترجمه اختصاصی سینماسینما/ «مجمع کاردینالها»؛ موفقیت غیرمنتظره در گیشه و جذب مخاطبان مسنتر
- مدیر شبکه نسیم توضیح داد؛ مهران مدیری، جنابخان، فرزاد حسنی و چند برنامه دیگر
- تاکید بر سمزدایی از سینما و جشنواره فجر/ علیرضا شجاع نوری: ادغام جشنوارهی ملی و جهانی فجر سیاسیکاری بود
- ترجمه اختصاصی سینماسینما/ جادوی «شرور»؛ داستانی از دوستی، تفاوتها و مبارزه با تبعیض
- برای پخش در سال ۲۰۲۵؛ پسر شاهرخ خان برای نتفلیکس سریال میسازد
- ترجمه اختصاصی سینماسینما/ «گلادیاتور ۲»؛ بازگشتی باشکوه به کُلُسیوم و سنت حماسههای سینمایی
- اعلام نامزدهای چهلمین دوره جوایز انجمن بینالمللی مستند/ محصول مشترک ایران و انگلیس در شاخه بهترین مستند کوتاه
- اصغر افضلی و انیمیشن «رابینهود» در تازهترین قسمت «صداهای ابریشمی»
- جایزه جشنواره آمریکایی به پگاه آهنگرانی رسید
- چهل و سومین جشنواره فیلم فجر؛ از فرصت ثبت نام فیلمها تا داوری عوامل بخش نگاه نو
- نمایش بچه / گزارش تصویری
- اهمیت «باغ کیانوش» در سینمای کمدی زدهی این روزها
- برای بازی در فیلم «ماریا»؛ نخل صحرای پالم اسپرینگز به آنجلینا جولی اهدا میشود
- اکران فیلم علی زرنگار از اواخر آذر؛ «علت مرگ: نامعلوم» رفع توقیف شد
- مانور آمادگی همراه اول برای رویارویی با بحران؛ تمرینی برای پایداری ارتباطات
- بررسی هزینه و درآمد تولیدات ۳ سال اخیر؛ حساب کتاب فارابی جور است؟
- در اولین روزهای اکران بینالمللی؛ «گلادیاتور۲»، ۸۷ میلیون دلار فروخت
- اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم فجر معرفی شدند
- نامزدی ۲ جایزه آمریکایی برای «دوربین فرانسوی»
- «شهر خاموش» بهترین فیلم جشنواره نوستالژیا شد
- فروغ قجابگلی بهترین بازیگر جشنواره ریچموند شد
- «تگزاس ۳»؛ کمدی از نفس افتاده یا موفقیت تکراری؟
- روایتی از سه نمایشنامه از محمد مساوات روی صحنه میرود
- «کارون – اهواز» در مراکش