فیلم های روی پرده سینماهای کشور در حالی همزمان با ایام برگزاری جشنواره فیلم فجر به اکران خود ادامه می دهند که فیلم «قانون مورفی» به کارگردانی رامبد جوان از مرز هفت میلیارد تومان فروش گذر کرد.
به گزارش سینماسینما، همزمان با برگزاری سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر اکران فیلمها در سینماهای سراسر کشور نیز ادامه پیدا کرد و برخی از فیلمهای روی پرده در جلب نظر مخاطبان موفق عمل کرده و توانستند فروش خوبی را در این ایام داشته باشند و برخی از فیلمها نیز در جلب نظر علاقهمندان به سینما توفیقی نداشتند.
در هفته اخیر فیلم تازهای نیز روی پرده نرفته است و به همین جدول فروش این هفته تغییر چندانی با هفته گذشته ندارد و تنها جایگاه فیلمها از نظر میزان فروشی که به دست آوردهاند، دچار تغییر شده است. در ادامه مروری بر فروش فیلمهای روی پرده سینما تا ابتدای جمعه ۱۹ بهمن ماه صورت میگیرد.
نگاهی به فیلمهای جدید روی پرده
تازهترین فیلم این روزهای سینماهای ایران، «پارادیس» به کارگردانی علی عطشانی است، فیلمی که پس از چهار سال توقیف در نهایت رگ پرده نقرهای سینماهای کشور را به خود دید.
این فیلم در ۱۶ روزی که روی پرده سینماهای رفته است توانسته یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان فروش داشته باشد که به نظر می رسد در شرایط اکران همزمان با جشنواره فیلم فجر، فروش خوبی را تجربه کرده است.
«پارادیس» داستان طلبهای جوان و دوستش را روایت میکند که در اینستاگرام با دختری آلمانی آشنا شده و برای دیدن او راهی این کشور می شوند. جواد عزتی، مهران رجبی و محمدعلی نجفیان از جمله بازیگرانی هستند که در این فیلم به ایفای نقش میپردازند.
دیگر فیلمی که همزمان با «پارادایس» روی پرده رفت، «ترانه» به کارگردانی مهدی صاحبی است، فیلمی با بازی الهه حصاری، اندیشه فولادوند، امیررضا دلاوری، مریم معصومی، بابک انصاری و نازنین فراهانی که داستان متفاوتی را روایت میکند و تماشای آن به افراد زیر ۱۵ سال توصیه نمیشود.
این فیلم به داستان، دختری دانشجو و مسئول جذب و پذیرش یک شرکت مدلینگ غیررسمی به نام ترانه می پردازد که شوق به مد و فشن را در بین دانشجویان هم خوابگاهیاش به اوج میرساند و سپس درگیر اتفاقاتی تازه میشود.
ترانه در ۱۶ روزی که روی پرده سینماهای کشور رفته است به نظر میرسد که چندان مورد اقبال قرار نگرفته است و تنها ۱۴۰ میلیون تومان فروش داشته است.
از سایر فیلمهای در حال اکران چه خبر/ عبور «قانون مورفی» از هفت میلیارد
جدای از دو فیلمی که در دو هفته اخیر روی پرده رفته اند، چند فیلم نیز یک ماه از اکران خود را سپری کردند و حال باید دید در جذب مخاطبان سینما و فروش تا چه اندازه موفق عمل کردهاند.
«درساژ» به کارگردانی پویا بادکوبه که در جشنوارههای خارجی با اقبالی خوبی همراه شد و برنده جایزه بخش نسل جشنواره فیلم برلین نیز شده بود، این روزها در سینماهای کشور روی پرده رفته است. در این فیلم علی مصفا، شبنم مقدمی، هوشنگ توکلی، علیرضا ثانیفر، علیرضا آقاخانی ،سیامک ادیب، جلال فاطمی، لویی سیفی و یسنا میرطهماسب به ایفای نقش میپردازند.
«درساژ» در ۳۰ روزی که روی پرده رفته است توانسته به فروش ۵۰۰ میلیون تومانی دست پیدا کند که در شرایط فعلی سینما تا حدودی میتوان آن را قابل قبول دانست.
این فیلم داستان دختری ۱۶ ساله به نام گلساست که در اطراف تهران در شهری کوچک زندگی میکند و یک روز با دوستانش تصمیم میگیرد که دست به کاری هیجان انگیزی بزند و درگیر عواقب آن میشود.
دیگر فیلم که در یک ماه گذشته روی به اکران درآمده است، فیلم کمدی «تخته گاز» ساخته محمد آهنگرانی است که سام درخشانی، کامبیز دیرباز، لیلا اوتادی، الهام حمیدی، رز رضوی، بیژن بنفشهخواه، نیما شاهرخشاهی، پرستو صالحی، داریوش فرهنگ و نفیسه روشن در آن بازی میکنند.
این فیلم داستان مردی را روایت میکند که به منظور اثبات خودش و رفع نواقصی که دارد دست به اقدامی تازه می زند و در این مسیر با انسان های مختلفی رو به رو می شود که داستانهای متفاوتی دارند.
«تخته گاز» یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان در ۳۰ روزی که روی پرده رفته فروش داشته است که با توجه به ناکامی کمدیهایی از این دست در سال های اخیر، در جلب نظر علاقهمندان به سینمای کمدی موفق عمل کرده است.
فیلم سینمایی «قانون مورفی» تازه ترین ساخته سینمایی رامبد جوان، با فضای متفاوتی که در زمینه اکشن و کمدی دارد، توانست از مرز هفت میلیارد تومان فروش در سینما عبور کند. این فیلم پس از ۳۷ روز اکران هفت میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان فروش داشته است که با توجه به همزمانی بخشی از اکران این فیلم با ایام جشنواره فیلم فجر میزان قابل قبولی است.
جوان در فیلم «قانون مورفی» به سراغ ژانر اکشن و کمدی که همواره از علاقهاش به آن سخن گفته، رفته است و از حضور بازیگرانی چون امیر جعفری، امیر جدیدی، هادی کاظمی، سروش صحت، آناهیتا درگاهی برای این فیلم بهره گرفته است.
«دزد و پری ۲» به کارگردانی حسین قناعت نیز که فیلمی در ژانر کودک و موضوعی مفرح است هم توانسته پس از ۴۴ روز اکران بیش از یک میلیارد تومان فروش داشته باشد. در این فیلم بهنوش بختیاری، نادر سلیمانی، ارژنگ امیرفضلی، امیرحسین صدیق و شقایق فراهانی بازی می کنند.
فیلمهایی که به روزهای پایانی اکران نزدیک میشوند
چند فیلم سینمایی که این روزها روی پرده رفتهاند و برای بسیاری از علاقهمندان خاطرات خوبی ساختهاند، به روزهای پایانی اکرانشان در سینما نزدیک شده و به زودی با پرده نقرهای خداحافظی میکنند.
یکی از این آثار سینمایی، فیلم «بمب یک عاشقانه» به کارگردانی پیمان معادی است. این فیلم که مخاطبان را به حال و هوای روزهای جنگ و بمباران تهران میبرد در ۶۵ روزی که در سینماهای کشور روی پرده رفته است توانسته به فروش شش میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومانی برسد.
معادی در این فیلم داستان عشق و امید آدمهایی را روایت می کند که در بحبوحه بمباران تهران نیز حاضر به تعویض آن با ترس از مرگ و ناامیدی نیستند. سیامک انصاری، لیلا حاتمی، حبیب رضایی، محمود کلاری، بهادر مالکی و سیامک صفری از جمله بازیگران این فیلم هستند.
«مارموز»، تازهترین فیلم سینمایی کمال تبریزی که این روزها روی پرده است، یکی دیگر از این فیلمهاست که مضمون سیاسی دارد و به شوخی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی پرداخته است. این فیلم تبریزی تا به امروز که ۵۸ روز از اکران آن گذشته است توانسته شش میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان فروش داشته باشد.
«مارموز» پیش از اکران تا زمانیکه روی پرده رفت حواشی بسیاری داشت و تبریزی بارها به صورت مستقیم از مقابلهاش با دستان پشت پردهای گفت که حاضر به اکران این فیلم در سینماهای کشور نیستند. حامد بهداد، مانی حقیقی، ویشکا آسایش و محمد بحرانی بازیگرانی هستند که در «مارموز» به ایفای نقش میپردازند.
بهداد در این فیلم نقش فردی به نام قدرت را ایفا میکند که سودای رسیدن به قدرت را دارد و در این مسیر درگیر اتفاقات مختلف و بعضا جالبی میشود.
دیگر فیلمی که روزهای پایانی اکرانش را سپری میکند، «کلمبوس» به کارگردانی هاتف علیمردانی است، فیلمی که پس از ۶۵ روزی که روی پرده سینما رفته است توانسته فروشی بالغ بر چهار میلیارد و ۸۸۰ میلیون تومان داشته باشد.
این فیلم علیمردانی را میتوان دنباله موجی دانست که توسط برخی از فیلمهایی که در چند سال اخیر روی پرده رفتند به راه افتاد و با توجه به حال و هوای آمریکایی که داشتند توانستند به فروش قابل قبولی نیز دست پیدا کنند. این کارگردان که در این فیلم از فرهاد اصلانی، هانیه توسلی، مجید صالحی و سعید پورصمیمی بازی گرفته است، پیش از این نیز بیان کرده بود که «کلمبوس» را برای نمایان کردن مشکلات مهاجرت در قالبی طنز ساخته است.
«اتاق تاریک»، تازه ترین ساخته روح الله حجازی که در جشنواره سی و ششم فیلم فجر به نمایش درآمد نیز روزهای پایانی اکران خود را سپری می کند و پس از ۵۱ روز نمایش در سینماهای کشور، به فروش یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومانی دست پیدا کرده است. ساره بیات و ساعد سهیلی بازیگران اصلی این فیلم سینمایی هستند.
در ادامه آمار فروش فیلمهای روی پرده تا ابتدای جمعه ۱۹ بهمن را براساس میزان فروش مشاهده خواهید کرد.
لینک کوتاه
مطالب مرتبط
- بر مبنای آمار سمفا؛ روند صعودی فروش سینماها در هفته گذشته نزولی شد
- بررسی آمار فروش فیلمها؛ آیا بلیت نیم بها گیشه سینما را نجات میدهد؟
- سحر قریشی در جذب مخاطبان ناکام ماند/ گزارش فروش هفتگی سینمای ایران
- از رکوردزنی «متری شیش و نیم» تا فروش ۱۲۱ میلیاردی/ نگاهی به اتفاقات ۱۰۰ روز نخست سینمای ایران
- «زهرمار» اوج گرفت، «شبی که ماه کامل شد» صدرنشین ماند/ گزارش فروش هفتگی سینما
- «شبی که ماه کامل شد» از «ما همه با هم هستیم» سبقت گرفت/ گزارش فروش هفتگی سینمای ایران
- «کار کثیف» پس از «دختر شیطان» روی پرده میرود
- شکست «دختر شیطان» در گیشه، «ما همه باهم هستیم» در اوج/ گزارش فروش هفتگی سینما
- زمان اکران «زهرمار» جواد رضویان مشخص شد
- انتقاد نوید محمدزاده از وضعیت اکران فیلم «سرخپوست»
- واکنش داروغهزاده به تبلیغات فریبنده و تخریبی برای فیلمهای روی پرده
- جواد نوروزبیگی: آینده پخش فیلم در سینمای ایران خطرناک است
- «تگزاس ۲» و «سامورایی در برلین» گیشه را تسخیر کردند/ گزارش فروش هفتگی سینمای ایران
- افزایش فروش سینما در نیمه اول ماه رمضان نسبت به سال گذشته
- روستایی با «متری شیش و نیم» در سودای شکستن رکورد «فروشنده»
نظر شما
پربازدیدترین ها
- ردپای یک کارگردان مؤلف / نگاهی به فیلمهای کوتاه سعید روستایی
- وقتی زن تبدیل به «ناموس» میشود/ نگاهی به فیلم «خورشید آن ماه»
- چهره تلخ عشق یک سویه/ نگاهی به فیلم «در دنیای تو ساعت چند است؟»
- موقعیت فیلمهای ایران و سینماگران فراملی در فرانسه
- با نظرسنجی از ۱۷۷ منتقد فیلم؛ نشریه ایندی وایر برترینهای سال ۲۰۲۴ سینما را معرفی کرد
آخرین ها
- حذف فرهنگ از سبد طبقه متوسط؟/ هزینههای سبد فرهنگی خانواده ۴نفره در تهران چقدر است؟
- نکوداشت زنده یاد اکبر عالمی و بزرگداشت مهدی رحیمیان در آیین معرفی برندگان هفتمین جایزه پژوهش سال سینما
- با پیشتازی «۴۷» و «مخفیانه»؛ نامزدهای جوایز اسکار سینمای اسپانیا معرفی شد
- همزمان با سالگرد اولین نمایش عمومی «قیصر»؛ بزرگداشت مسعود کیمیایی برگزار میشود
- دو خبر از جشنواره بینالمللی تئاتر فجر؛ زمان بازبینی حضوری و انتخاب نهایی آثار بخش دیگرگونههای نمایشی/ آغاز ثبتنام اصحاب رسانه و منتقدان
- برگزاری نمایشگاه پشت دریای وهم
- حضور همراه اول با مجموعهای از سرویسهای فناورانه در نمایشگاه تلکام ۲۰۲۴
- بازگشت جنابخان به تلویزیون همراه با محسن کیایی
- «در آغوش درخت» بهترین فیلم بلند سینمای جهان جشنواره هندی شد
- نکوداشت خسرو خسروشاهی در جشنواره فیلم رشد
- «شهر خاموش» و «شناور» در شبکه نمایش خانگی
- به پاس یک عمر دستاورد سینمایی؛ خرس طلایی افتخاری برلین به تیلدا سوئینتون اهدا میشود
- کنسرت نمایش ایرج، زهره، منوچهر / گزارش تصویری
- حقایقی درباره محمد نوری به بهانه سالروز تولد او/ مردی که از شکست هراس نداشت
- ذلت ماندن یا لذت رفتن و رستن!
- جدول فروش سینمای ایران در آخرین روز پاییز/ پنج فیلمی که از ابتدای امسال بیش از ۱۰۰ میلیارد فروختند
- نمایش «دِویل» تمدید شد/ آغاز اجرای نمایش «تشنگان» از ۴ دی
- شایعه فروش آثار تجسمی مربوط به فروغ فرخزاد و سهراب سپهری/ سریال و فیلم مستند سهراب و فروغ به زودی کلید میخورد
- نامزدی یک فیلم کوتاه ایرانی-آمریکایی در جوایز آکادنی فیلم سوئد
- نشست خبری بزرگداشت فروغ فرخزاد / گزارش تصویری
- درباره سه مستند سینماحقیقت/ از جسارت نمایش عریان اعتیاد تا عشق به سینما در اتاق آپارات
- به خاطر نقش برجسته در صنعت سینما؛ کریستوفر نولان و همسرش، شوالیه و بانوی فرمانده شدند
- چرا «لیلی» سریال «داییجان ناپلئون» زشت بود؟/ پاسخ ناصر تقوایی را بخوانید
- «تیآرتی» ترکیه آغاز به کار کرد؛ صداوسیما هنوز در فکر سانسور است
- سیمرغ مردمی به جشنواره فیلم فجر بازگشت
- بستههای ویژه شب یلدای همراه اول با هدیه دیجیتال معرفی شد
- آنونس رسمی عاشقانه «عزیز» رونمایی شد
- با نظرسنجی از ۱۷۷ منتقد فیلم؛ نشریه ایندی وایر برترینهای سال ۲۰۲۴ سینما را معرفی کرد
- احمد رسولزاده و «بنهور» در بیست و هفتمین قسمت «صداهای ابریشمی»
- درباره «بی همه چیز»؛ درامی پیچیده با شخصیتهایی چندلایه