ماه چهره خلیلی بازیگر فیلم«قلب سفید قاصدک ها» گفت: به ژانر جنگ و دفاع مقدس علاقه زیادی دارم و به همین دلیل هم در کارنامه کاری ام بیشتر در این حوزه فعالیت دارم.
به گزارش سینماسینما، ماه چهره خلیلی بازیگرفیلم سینمایی «قلب سفید قاصدک ها» که این روزها در پرده سینماها قرار دارد، گفت: این فیلم درباره هویت یک بچه است که دارد از بین می رود و به خوبی گوشه ای از جنگ را به تصور کشیده است.
وی با بیان اینکه علاقه بسیار زیادی به حضور در فیلم های مربوط به جنگ و دفاع مقدس دارد، افزود: زمانیکه جنگ ایران وعراق شروع شد من کودک بودم و از ایران رفتم و در کشوری که حضور داشتم باران زیادی می بارید و صدای رعد و برق دائم من را یاد صدای آژیر و بمب باران می انداخت و از همان زمان تا به امروز ذهنم را مشغول کرده است.
خلیلی در ادامه خاطرنشان کرد: همه ما موضوعاتی درباره اسلام، دین و تاریخ را در کتاب ها می خوانیم و این درحالی بود که من در آن کودکی درباره جنگ جهانی اول و دوم می خواندم و با خودم میگفتم در کشورم الان جنگ است و من دارم درباره جنگ کشورهای دیگر می خوانم و آن زمان مانند امروز نبود که آنلاین از اوضاع کشور دیگری بتوانیم خبر داشته باشیم.
بازیگر«پرونده هاوانا» همچنین گفت: به جرات می گویم که اگر آن زمان در ایران بودم و سنم اجازه می داد به جبهه برای دفاع از کشورم می رفتم زیرا برای جانبازان و شهدا بسیار احترام و ارزش قائل هستم. به همین دلیل هم در کارنامه کاری ام بیشتر در فیلم ها و سریال هایی با این مضمون حضور داشتم. مانند درچشم باد، اشنوگل که در جشنواره فیلم فجرنمایش داده شد و درباره ۱۷۵ شهید غواص بود.
خلیلی خاطرنشان کرد: البته در ژانرهای دیگری مانند اجتماعی، وحشت ، کودک تاریخی و … هم حضور داشتم اما علاقه شخصی ام در حوزه دفاع مقدس و جنگ است.
بازیگر«مختارنامه» با بیان اینکه متاسفانه قدر شهدا را نمی دانیم، گفت: در کشورمان بیشتر خیابان ها و کوچه ها بنام یکی از شهدا است اما سوال این است که تا به امروز برای آنها و خانواده هایشان چه کردیم. برای جانبازانی که برای حفاظت از ما و کشورمان به جبهه های جنگ رفتند چقدر احترام و ارزش قائل هستیم. کمتر ساختمانی را می بینیم که طوری ساخته شده باشد تا جانبازان با ویلچر راحت بتوانند در آن رفت و آمد داشته باشند.
وی با بیان اینکه پرفروش ترین فیلم های سال در سینما فیلم های کمدی است، گفت: طبیعی است که امروز همه ما مشکلاتی در زندگی هایمان داریم و اگر قرار باشد به سینما برویم ترجیح می دهیم آن دو ساعت را برای دیدن فیلم های شاد بگذاریم تا لحظات خوبی را در کنار خانواده هایمان داشته باشیم.
خلیلی ادامه داد: به نظرم ساخت فیلم های مربوط به جنگ و دفاع مقدس باید همراه با پژوهش باشد تا محتوای آنها غنی باشد و به جای ساخت چند فیلم در طول سال دو فیلم با بودجه مناسب ساخته شود تا از ارزش و رشادت های جانبازان و شهدا کاسته نشود.
وی یاداور شد: کارگردان هایی که قرار است درباره موضوع جنگ و دفاع مقدس فیلم بسازند باید از دل جنگ باشند و آنرا به خوبی و از نزدیک حس کرده باشند زیرا هیچ چیزی در این دنیا مهمتر از این نیست که فردی جانش را برای حفاظت از کشورش گذاشته باشد.
بازیگر«اشنوگل» با بیان اینکه کارش را در سینما و تلویزیون با کارگردان های بزرگی شروع کرده است، گفت: درتلویزیون کارم را با داوود میرباقری، مسعود جعفری جوزانی و ضیاء الدین دری و در سینما با ایرج قادری شروع کردم به همین دلیل هم هیچ وقت دغدغه کار با بزرگان را نداشتم.
وی با بیان اینکه فیلم اولی ها در سینما در سال های اخیر به خوبی درخشیدند، افزود: ۴ سال است که بیشتر با فیلم اولی ها کار می کنم زیرا نگاه هایشان جدید و وسواس زیادی دارند به همین دلیل حضور در فیلم های آنها را دوست دارم.
وی با بیان اینکه متن برایش اهمیت زیادی دارد، گفت: برای انتخاب فیلم و سریال در ابتدا برای متن مهم است و بعد کارگردان و عوامل. البته در مورد فیلم« قلب سفیذ قاصدک ها» باید بگویم که آقای روئیین تن را میشناختم و تجربه کار قبلی با وی را داشتم و شاید دلیل اصلی حضورم در این فیلم او بود.
خلیل یاداور شد: با همه کارگردان ها و تهیه کننده هایی که تا به امروز کار کردم خاطرات خوبی دارم و هیچ وقت از حضور در فیلم یا سریال پشیمان نیستم. در کارنامه کاری ام ۳۵ فیلم سینمایی، ۵ سریال تاریخی، ۵ تئاتر و چند سریال مناسبتی دارم که از حضور در هرکدامشان تجربه های زیادی کسب کردم.
وی با بیان اینکه هیچ وقت دنبال سوپراستارشدن نبوده است، افزود: در طول سال های کاری ام هیچ وقت دنبال مطرح شدن نبودم و بازیگری از علایق شخصی ام است و منبع درآمدم از جای دیگری است.
بازیگر«نیمکت» درباره آرزویش برای سینما گفت: درحال حاضر ۹ فیلم دارم که هنوز اکران نشده و امیدارم روزی همه آنها نمایش داده شود البته درست است که هر فیلمی باید در زمان خودش اکران شود زیرا تاثیرگذاری اش بیشتر است اما با این وجود دوست دارم روزی این ۹ فیلم به نمایش درآید زیرا برای همه فیلم هایم زحمت کشیده ام.
وی خاطرنشان کرد: به تازگی سریال «پرونده هاوانا» در شبکه نمایش خانگی عرضه شده است درحالیکه این فیلم ۱۱ سال پیش ساخته شده است و اگر این فیلم در همان زمان خودش نمایش داده می شد در روند کاری من بسیار تاثیرگذار بود اما این اتفاق نیافتاد و همچنین در مورد فیلم سینمایی «لاله» که سرانجام آن مشخص نشد و میلیاردها هزینه داشت. همچنین «رنج و سرمستی» به کارگردانی جهانگیر الماسی که من ۴ ماه برای آن فیلم در مرز ایران بودم و کردی صحبت می کردم.
لینک کوتاه
مطالب مرتبط
نظر شما
پربازدیدترین ها
آخرین ها
- خالق و کارگردان سریال: فصل سوم «بازی مرکب» پایان دنیای آن نخواهد بود
- صدور پروانه ساخت غیرسینمایی برای ۴ اثر/ اعضای جدید شورای پروانهی فیلمسازی غیرسینمایی معرفی شدند
- معرفی مکانهای میزبان ۳ بخش از جشنواره تئاتر فجر
- آیین قرعهکشی نمایش فیلمهای جشنواره ۴۳ام / گزارش تصویری
- درباره دو فیلم حاضر در جشنواره فجر/ استعدادهای تازه در سینما
- برنامه نمایش آثار جشنواره فیلم فجر ۴۳ در سینمای رسانه مشخص شد
- فیلم جدید اصغر فرهادی در نیویورک ساخته میشود
- چرا «علت مرگ: نامعلوم» از اکران بازداشته شده بود؟/ پرسشهای بیپاسخ
- اعطای تندیس زرین جایزه ملی مدیریت مالی ایران به همراه اول
- ارائه بستههای ویژه همراه اول بهمناسبت روز پدر
- مرگ ۲ چهره برنده اسکار/ فیلیس دالتون و کلود جرمن درگذشتند
- معرفی آثار مستند راهیافته به چهل و سومین جشنواره فیلم فجر
- بدرقه فریدون شهبازیان به خانه ابدی؛ علیزاده:هنرمندان ما ارج و قرب ندارند/ کاش از رنجی که کشید، حرف میزد
- معرفی برگزیدگان نخستین دوره جشنواره تئاتر «خوشه پروین»/ منیژه محامدی تجلیل شد
- فهرست تهیهکنندگان هم عقب افتاد/ تعویق در اعلام نامزدهای اسکار ۲۰۲۵ به دلیل آتشسوزی لسآنجلس
- یک جایزه برای نماینده برزیل در اسکار/ سی و ششمین جشنواره پالم اسپرینگز برندگان خود را شناخت
- نمایش و بررسی «چگونه قبل از مرگ مادربزرگ، میلیونر شویم!» در سینما اندیشه
- «عطر لیموهای سیسیل»؛ از یاد بُردنِ عطر لیموهای سیسیل!
- وزیر ارشاد در نشست رسانهای مطرح کرد؛ اگر اثری را متوقف کنید، حقالناس است/ تعداد ممنوع از کارها بسیار کم است
- از «ناییجان» تا «هامون»؛ کاراکترهای ماندگار جشنواره فیلم فجر
- آیا حذف «پیرپسر» و «رکسانا» اشتباه دبیر جشنواره فیلم فجر بود؟
- چهل و سومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر؛ معرفی آثار نهایی صحنهای بخش ویژه و دو بخش دیگر
- انتشار اولین تصاویر و لوگوموشن «لولی»
- راهیابی «کسری آنلاین» به بخش سینمای جهان در جشنواره داکا
- «میکی۱۷» اکران میشود/ رونمایی فیلم کارگردان برنده نخل طلا در جشنواره برلین
- درباره آخرین ساخته پدرو آلمودوار/ رنگ در سایهسار مرگ
- در پی آتشسوزیهای گسترده در لسآنجلس؛ کدام سلبریتیهای هالیوودی خانهشان خاکستر شد؟
- یونیورسال پیکچرز اعلام کرد؛ «شرک» و «مینیونها» ۲۰۲۶ اکران میشوند
- همزمان با اعلام حضور درجشنواره فیلم فجر؛ نخستین تصویر «اشک هور» منتشر شد
- «۱۰۰۱» با محسن کیایی میآید