ماه چهره خلیلی بازیگر فیلم«قلب سفید قاصدک ها» گفت: به ژانر جنگ و دفاع مقدس علاقه زیادی دارم و به همین دلیل هم در کارنامه کاری ام بیشتر در این حوزه فعالیت دارم.
به گزارش سینماسینما، ماه چهره خلیلی بازیگرفیلم سینمایی «قلب سفید قاصدک ها» که این روزها در پرده سینماها قرار دارد، گفت: این فیلم درباره هویت یک بچه است که دارد از بین می رود و به خوبی گوشه ای از جنگ را به تصور کشیده است.
وی با بیان اینکه علاقه بسیار زیادی به حضور در فیلم های مربوط به جنگ و دفاع مقدس دارد، افزود: زمانیکه جنگ ایران وعراق شروع شد من کودک بودم و از ایران رفتم و در کشوری که حضور داشتم باران زیادی می بارید و صدای رعد و برق دائم من را یاد صدای آژیر و بمب باران می انداخت و از همان زمان تا به امروز ذهنم را مشغول کرده است.
خلیلی در ادامه خاطرنشان کرد: همه ما موضوعاتی درباره اسلام، دین و تاریخ را در کتاب ها می خوانیم و این درحالی بود که من در آن کودکی درباره جنگ جهانی اول و دوم می خواندم و با خودم میگفتم در کشورم الان جنگ است و من دارم درباره جنگ کشورهای دیگر می خوانم و آن زمان مانند امروز نبود که آنلاین از اوضاع کشور دیگری بتوانیم خبر داشته باشیم.
بازیگر«پرونده هاوانا» همچنین گفت: به جرات می گویم که اگر آن زمان در ایران بودم و سنم اجازه می داد به جبهه برای دفاع از کشورم می رفتم زیرا برای جانبازان و شهدا بسیار احترام و ارزش قائل هستم. به همین دلیل هم در کارنامه کاری ام بیشتر در فیلم ها و سریال هایی با این مضمون حضور داشتم. مانند درچشم باد، اشنوگل که در جشنواره فیلم فجرنمایش داده شد و درباره ۱۷۵ شهید غواص بود.
خلیلی خاطرنشان کرد: البته در ژانرهای دیگری مانند اجتماعی، وحشت ، کودک تاریخی و … هم حضور داشتم اما علاقه شخصی ام در حوزه دفاع مقدس و جنگ است.
بازیگر«مختارنامه» با بیان اینکه متاسفانه قدر شهدا را نمی دانیم، گفت: در کشورمان بیشتر خیابان ها و کوچه ها بنام یکی از شهدا است اما سوال این است که تا به امروز برای آنها و خانواده هایشان چه کردیم. برای جانبازانی که برای حفاظت از ما و کشورمان به جبهه های جنگ رفتند چقدر احترام و ارزش قائل هستیم. کمتر ساختمانی را می بینیم که طوری ساخته شده باشد تا جانبازان با ویلچر راحت بتوانند در آن رفت و آمد داشته باشند.
وی با بیان اینکه پرفروش ترین فیلم های سال در سینما فیلم های کمدی است، گفت: طبیعی است که امروز همه ما مشکلاتی در زندگی هایمان داریم و اگر قرار باشد به سینما برویم ترجیح می دهیم آن دو ساعت را برای دیدن فیلم های شاد بگذاریم تا لحظات خوبی را در کنار خانواده هایمان داشته باشیم.
خلیلی ادامه داد: به نظرم ساخت فیلم های مربوط به جنگ و دفاع مقدس باید همراه با پژوهش باشد تا محتوای آنها غنی باشد و به جای ساخت چند فیلم در طول سال دو فیلم با بودجه مناسب ساخته شود تا از ارزش و رشادت های جانبازان و شهدا کاسته نشود.
وی یاداور شد: کارگردان هایی که قرار است درباره موضوع جنگ و دفاع مقدس فیلم بسازند باید از دل جنگ باشند و آنرا به خوبی و از نزدیک حس کرده باشند زیرا هیچ چیزی در این دنیا مهمتر از این نیست که فردی جانش را برای حفاظت از کشورش گذاشته باشد.
بازیگر«اشنوگل» با بیان اینکه کارش را در سینما و تلویزیون با کارگردان های بزرگی شروع کرده است، گفت: درتلویزیون کارم را با داوود میرباقری، مسعود جعفری جوزانی و ضیاء الدین دری و در سینما با ایرج قادری شروع کردم به همین دلیل هم هیچ وقت دغدغه کار با بزرگان را نداشتم.
وی با بیان اینکه فیلم اولی ها در سینما در سال های اخیر به خوبی درخشیدند، افزود: ۴ سال است که بیشتر با فیلم اولی ها کار می کنم زیرا نگاه هایشان جدید و وسواس زیادی دارند به همین دلیل حضور در فیلم های آنها را دوست دارم.
وی با بیان اینکه متن برایش اهمیت زیادی دارد، گفت: برای انتخاب فیلم و سریال در ابتدا برای متن مهم است و بعد کارگردان و عوامل. البته در مورد فیلم« قلب سفیذ قاصدک ها» باید بگویم که آقای روئیین تن را میشناختم و تجربه کار قبلی با وی را داشتم و شاید دلیل اصلی حضورم در این فیلم او بود.
خلیل یاداور شد: با همه کارگردان ها و تهیه کننده هایی که تا به امروز کار کردم خاطرات خوبی دارم و هیچ وقت از حضور در فیلم یا سریال پشیمان نیستم. در کارنامه کاری ام ۳۵ فیلم سینمایی، ۵ سریال تاریخی، ۵ تئاتر و چند سریال مناسبتی دارم که از حضور در هرکدامشان تجربه های زیادی کسب کردم.
وی با بیان اینکه هیچ وقت دنبال سوپراستارشدن نبوده است، افزود: در طول سال های کاری ام هیچ وقت دنبال مطرح شدن نبودم و بازیگری از علایق شخصی ام است و منبع درآمدم از جای دیگری است.
بازیگر«نیمکت» درباره آرزویش برای سینما گفت: درحال حاضر ۹ فیلم دارم که هنوز اکران نشده و امیدارم روزی همه آنها نمایش داده شود البته درست است که هر فیلمی باید در زمان خودش اکران شود زیرا تاثیرگذاری اش بیشتر است اما با این وجود دوست دارم روزی این ۹ فیلم به نمایش درآید زیرا برای همه فیلم هایم زحمت کشیده ام.
وی خاطرنشان کرد: به تازگی سریال «پرونده هاوانا» در شبکه نمایش خانگی عرضه شده است درحالیکه این فیلم ۱۱ سال پیش ساخته شده است و اگر این فیلم در همان زمان خودش نمایش داده می شد در روند کاری من بسیار تاثیرگذار بود اما این اتفاق نیافتاد و همچنین در مورد فیلم سینمایی «لاله» که سرانجام آن مشخص نشد و میلیاردها هزینه داشت. همچنین «رنج و سرمستی» به کارگردانی جهانگیر الماسی که من ۴ ماه برای آن فیلم در مرز ایران بودم و کردی صحبت می کردم.

لینک کوتاه
مطالب مرتبط
نظر شما
پربازدیدترین ها
آخرین ها
- بزرگداشت فرهنگ جولایی در فرهنگسرای ارسباران
- یادبود «منوچهر والیزاده» در خانه هنرمندان ایران
- «چای با نویسنده» پل میان نویسندگان و مخاطب
- همایون اسعدیان مطرح کرد؛ «پیر پسر» پروانه نمایش دارد ولی قراردادی در شورای صنفی نمایش ندارد
- به یاد آرش کوردسالی؛ فیلمساز نجیبی که جوانمرگ شد
- نگرانی انجمن تهیهکنندگان مستقل از حکم قضایی فیلم «کیک محبوب من»
- «جگر هندی»؛ نمونهای از یک بازآفرینی موفّق نمایشی
- حضور فیلم کارگردان ایرانی در بخش جنبی جشنواره کن
- نگرانی خانواده از تصمیم کیت بلانشت/ آیا برنده دو اسکار از بازیگری خداحافظی میکند؟
- با حضور پنهلوپه کروز؛ انتشار اولین تصویر از جانی دپ در «بادهنوش روز»
- گیشه سینماها در اردیبهشت؛ فیلمهای رضا عطاران، امین حیایی و پیمان معادی اکران میشوند
- راهیابی «گوسفند» به جشنواره «بوسان»
- «خانه دوست کجاست» در تازهترین قسمت سینماماجرا
- بیانیهی صنفی اعلام حداقل دستمزد نگارش فیلمنامه در سال ۱۴۰۴
- با حضور اما کورین و اولیویا کولمن؛ یوروس لین «غرور و تعصب» را میسازد
- نزدیک به ۷۲ میلیارد تومان فروش آنلاین سینمای ایران در نوروز ۱۴۰۴
- فرهاد آییش «ونگوگ» میشود
- راهیابی «پس از پدر» به جشنواره روسی
- ۱۱ فیلم اعلام شد؛ «منفعت آدام» بخش هفته منتقدان کن را افتتاح میکند
- فوت برنده جایزه نوبل ادبیات؛ ماریو بارگاس یوسا درگذشت
- واکنش نماوا به اظهارات حسن فتحی؛ کلیه تعهدات سریال «ازازیل» انجام شده/به دنبال ایجاد وفاق بین تهیهکننده و کارگردان هستیم
- مرگ بازیگر شرور سینما؛ نیکی کَت درگذشت
- دومین نمایشگاه «چند تکه آینه» با آثار تجسمی سینماگران این بار در شیراز
- با حکم رئیس سازمان سینمایی؛ حامد جعفری مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی شد
- نمایش و نقدِ «چاقوکشی» در سینما اندیشه
- آغاز داوری پانزدهمین جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران
- تاریخ نمایش فیلم جعفر پناهی در فرانسه مشخص شد
- برای آرش کوردسالی/ «نفت» از آن سوی «دیوار»
- ای مرگ بیا که زندگی کشت مرا؛ سریال «ازازیل» و آغازی بر یک پایان
- با انتشار یک متن گلایهآمیز؛ حسن فتحی از «ازازیل» خداحافظی کرد