مدیر شبکه امید در نشست خبری افتتاح رسمی این شبکه اعلام کرد: از روز شنبه (۱۴ مرداد ماه) روزی شش ساعت و نیم برنامه تولیدی از این شبکه پخش خواهد شد.
به گزارش سینماسینما، نشست خبری افتتاح رسمی شبکه امید امروز (نهم مرداد ماه) با حضور رضا پورحسین (قائم مقام معاون سیما) و مهدی سالم (مدیر شبکه امید) در صداوسیما برگزار شد.
دکتر پورحسین درباره افتتاح رسمی شبکه امید بیان کرد: روز پنجشنبه شبکه امید به طور رسمی افتتاح خواهد شد و روز جمعه در مراسمی به مناسبت میلاد امام رضا (ع) برنامهها به روی آنتن خواهد رفت.
او با اشاره به اهمیت شبکه امید اظهار کرد: شبکه امید یک کانال رسانهای است که به مخاطب خود نگاه و بستگی دارد. نوجوانی بهترین زمان برای باروری و حمایت است و این دوره سنی در آینده فرد اهمیت بسیاری دارد. ما بسیاری از ویژگیهای منفی و مثبت جوانی را در این دوره میبینیم. دوره نوجوانی اهمیت دارد و اقتضا میکند که شبکه و رسانه خاص خود را داشته باشد که به مسائل نوجوانان پرداخته شود. نوجوانان تا به امروز سهم عمدهای را در کنار کودکان و نوجوانان نداشتهاند.
رضا پورحسین افزود: اختصاص شبکهای برای نوجوانان، نشان میدهد که رسانه ما به اهمیت سن نوجوانان واقف است و باید بدانیم که این رده سنی از آیندهسازان کشور ما محسوب میشوند. در نظام تربیتی ما آن طور که باید به دوره نوجوانی اهمیت داده نمیشود. ما با افتتاح شبکه امید نشان دادیم که به مسائل نوجوانان به دلیل اهمیتی که دارند، میخواهیم پاسخ دهیم. تصمیم معاونت سیما و رییس سازمان صداوسیما این بود که این شبکه تا قبل از سال تحصیلی ۹۶ افتتاح شود که این اتفاق افتاد.
مهدی سالم با اشاره به آغاز کار رسمی شبکه امید گفت: شبکه امید پنجشنبه این هفته به طور رسمی افتتاح خواهد شد و جمعه در مراسمی به مناسبت میلاد امام رضا (ع) که با حضور نوجوانان برگزار خواهد شد، برنامههای آن به روی آنتن خواهد رفت. از روز شنبه هفته بعد نیز کنداکتور شبکه تغییر و هویت بصری به آن اضافه خواهد شد. همچنین تولیدات این شبکه زیاد میشود و روزی ۶.۵ ساعت برنامه تولیدی خواهیم داشت.
مهدی سالم، مدیر شبکه امید، درباره رده سنی نوجوانان گفت: سنین ۱۲ تا ۱۸ سال در دورهی نوجوانی قرار میگیرند. ما در حال حاضر ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار نوجوان داریم که این افراد ویژگیهای متفاوتی دارند. این رده سنی از دوره کودکی خود و محصولات کودکانه جدا شدهاند و محصولی از جنس نوجوانی میخواهند و باید با آنها به زبان نوجوانی صحبت کرد. همچنین رده سنی نوجوان نیاز به خودشناسی، فلسفه و تعقل دارد و باید مهارتهای زندگی را به آنها آموزش دهیم. حتی ما در شبکه امید به مهارت کسب و کار نوجوانان هم فکر کردهایم. نوجوانان آیندهسازان کشور ما هستند.
مدیر شبکه امید در پاسخ به پرسش یک خبرنگار درباره اینکه تولیدات این شبکه چگونه خواهد بود؟ گفت: ما برای هر سال چهار سریال در نظر گرفتهایم. سریالهای آسیای شرقی پربیننده و پرتقاضاترین محصولات پخش شده ما بودهاند. با توجه به اینکه دوره نوجوانی بسیار حساس است ما برای تأمین خارجی برنامهها دچار مشکل هستیم و تلاش میکنیم که از ظرفیت موجود برای تولید سریال و انیمیشن استفاده کنیم تا برنامههایی با فرهنگ خودمان تولید شود. شاید در سه ماه آینده اولین سریال متناسب با نوجوان تولید و آماده پخش شود.
او در پاسخ به این پرسش که آیا شبکه امید با شبکه پویا رقابت دارد، بیان کرد: شبکه پویا برای سنین زیر ۱۲ سال است. رقابتی در کار نیست زیرا همه ما برای بهبود وضعیت رسانه تلاش میکنیم. ما نباید به رده سنی نوجوان کمتوجهی داشته باشیم زیرا آسیبپذیر هستند. ما باید خودمان را به مخاطب نزدیک کنیم و به جایی برسانیم که مخاطب حضور دارد؛ بنابراین باید توجه ویژهای به تولیدات متناسب با فضای سایبر داشته باشیم.
او افزود: ما باید به برنامههایی مانند نیمرخ، نمایشهای دورهمی که دورهای تأثیرگذار بودند توجه کنیم و از آنها بهره ببریم. ما باشگاهی برای نوجوانان در این شبکه داریم.
او درباره پخش پیامهای بازرگانی در شبکه امید، گفت: ما در حال حاضر هیچ پیام بازرگانی در شبکه امید نخواهیم داشت و با توجه به نیازمان پیام بازرگانی را اضافه خواهیم کرد.
سالم با اشاره به فضای سایبر ادامه داد: به دلیل اینکه در فضای سایبر به کودکان ما خدمات داده میشود و نظارت والدین در فضای مجازی کمرنگ است باعث شده که نوجوانان خودشان به دنبال جواب سوالات در این فضا بگردند. فضایی که گاهی واقعی و مورد تأیید هم نیست. شبکههای ما به کدام نیاز نوجوانان پاسخ میدهند. نوجوانان روحیه و ضمیر پاکی دارند و ما باید به آنها کمک کنیم.
کاوه، طراح هویت بصری شبکه امید هم درباره لوگوی این شبکه گفت: هویت بصری شبکه یک کار جدی است که کمرنگ بودن آن با جذابیت ارتباط مستقیمی دارد و ما نیز به دلیل بازخوردی که از کارمان در شبکه پرستیوی در تهران گرفته بودیم پروژه این بسته هویتی را برای شبکه امید کلید زدیم.
او ادامه داد: مخاطب نوجوان ما نمیخواهد که سنش پایین پنداشته شود و ما باید مخاطب شبکه را بشناسیم. در مرحله بعد ما به هویت جنسی مخاطب نیز توجه کردیم و به دو جنس مونث و مذکر توجه نشان دادیم. حوزه سومی که ما به آن ورود کردیم پیچیدگی مخاطب بود. ما در طراحی لوگو به چهار طیف رنگی رسیدیم. دو رنگ را برای دخترها و دو رنگ را برای پسران در نظر گرفتیم. ما همچنین در طراحی لوگو فضای فانتزی را نیز به گونهای تلفیق کردیم.
کاوه افزود: برای اولین بار است که مفاهیمی مرتبط با مخاطبمان را در لوگو میبینیم.
در پایان مراسم با حضور عرفان فیضی، بازیگر نوجوان سریال پرستاران در کنار رضا پورحسین و مهدی سالم از لوگوی شبکه امید رونمایی شد.
مدیر شبکه امید اظهار کرد: دکتر پورحسین به عنوان متخصص نوجوانان، در این مسیر کمک بسیاری کردند و من از او و آقای کاوه تشکر میکنم که با تمام وجود همراه ما بودند.
منبع: ایسنا
لینک کوتاه
مطالب مرتبط
- سروش صحت و کتاب باز با سالن پر در کانادا؛ آقای تلویزیون! کی ضرر میکند، من یا تو؟
- کانون کارگردانان سینما بیانیه داد؛ نمایش خانگی تعطیل خواهد شد/ هشدار کانون کارگردانان سینما به مجلس
- یک اتفاق عجیب؛ پخش تلویزیونی یک فیلم در حال اکران
- رفتار غیرمرسوم صداوسیما در قبال یک سریال نمایش خانگی
- آیا سیر تطور نمایش خانگی، کابوسی برای تلویزیون و سینماست؟
- نگاهی به چند مجموعه ماندگار مذهبی؛ چرا این سریالها مدام تکرار میشوند؟
- سلیم غفوری قائممقام معاون سیما شد/ صادق یزدانی حکم گرفت
- آیا وزارت ارشاد همچنان پای مواضع خود میماند؟
- تلویزیونی که مهرهسوزی میداند
- واکنش کارگردان «دینامیت» به نامه ساترا؛ من همچنان به صحت این نامه شک دارم/ این نامه تفرقه برانگیز است
- واکنش تهیهکننده «یاغی» به نامه ساترا/ این نامه تلاشی برای محدود کردن پلتفرمهای داخلی است
- پخشکننده فیلم: «چپ، راست» آماده اکران است/ موضع نامشخص صداوسیما در برابر فیلمها
- گلایه از پخش نشدن تیزرهای «لامینور» در تلویزیون/ مهرجویی: رفتار تلویزیون با سینما شرمآور است
- حامد عنقا: توفیق «مهمونی» طهماسب حسرت دارد نه نگرانی
- تلویزیون و ضرورتِ پایبندی به «نقشه راه» روشن
نظر شما
پربازدیدترین ها
آخرین ها
- صیدِ کارگردان بزرگ
- ماجرای برخورد کیمیایی با کاپولا و انتقاد کیمیایی از ساخت ادامه پدرخوانده توسط کاپولا
- اختصاصی سینماسینما/ تازهترین فیلم کارگردان افغانی تبار در مسابقهی جشنواره برلین
- اثر کارگردان ایرانی، نماینده آمریکا در برلین/ آثار چند بخش از هفتاد و پنجمین جشنواره برلین اعلام شد
- کپی برداری ترامپ از روی دست مسئولان سینمایی
- دیوید لینچ درگذشت
- درباره “هادی عامل” و برنامه صداوسیما
- با نامزدی در ۳۲ رشته؛ یونیورسال در بفتای ۲۰۲۵ درخشید
- برای دریافت اسکار ۲۰۲۵؛ انجمن نویسندگان نامزدهای بهترین فیلمنامه را معرفی کرد
- حتی نام ایران او را به گریه میانداخت/ داور زنده زنده دق کرد
- به بهانه برنامه «جعبه سیاه»؛ کفن و آگهی فوت لیاقت چه کسانی است؟
- یک روزنامه نگار و طنزنویس درگذشت/ ابراهیم نبوی به زندگی خود پایان داد
- نامزدهای جوایز بفتا اعلام شد
- خالق و کارگردان سریال: فصل سوم «بازی مرکب» پایان دنیای آن نخواهد بود
- صدور پروانه ساخت غیرسینمایی برای ۴ اثر/ اعضای جدید شورای پروانهی فیلمسازی غیرسینمایی معرفی شدند
- معرفی مکانهای میزبان ۳ بخش از جشنواره تئاتر فجر
- آیین قرعهکشی نمایش فیلمهای جشنواره ۴۳ام / گزارش تصویری
- درباره دو فیلم حاضر در جشنواره فجر/ استعدادهای تازه در سینما
- برنامه نمایش آثار جشنواره فیلم فجر ۴۳ در سینمای رسانه مشخص شد
- فیلم جدید اصغر فرهادی در نیویورک ساخته میشود
- چرا «علت مرگ: نامعلوم» از اکران بازداشته شده بود؟/ پرسشهای بیپاسخ
- اعطای تندیس زرین جایزه ملی مدیریت مالی ایران به همراه اول
- ارائه بستههای ویژه همراه اول بهمناسبت روز پدر
- مرگ ۲ چهره برنده اسکار/ فیلیس دالتون و کلود جرمن درگذشتند
- معرفی آثار مستند راهیافته به چهل و سومین جشنواره فیلم فجر
- بدرقه فریدون شهبازیان به خانه ابدی؛ علیزاده:هنرمندان ما ارج و قرب ندارند/ کاش از رنجی که کشید، حرف میزد
- معرفی برگزیدگان نخستین دوره جشنواره تئاتر «خوشه پروین»/ منیژه محامدی تجلیل شد
- فهرست تهیهکنندگان هم عقب افتاد/ تعویق در اعلام نامزدهای اسکار ۲۰۲۵ به دلیل آتشسوزی لسآنجلس
- یک جایزه برای نماینده برزیل در اسکار/ سی و ششمین جشنواره پالم اسپرینگز برندگان خود را شناخت
- نمایش و بررسی «چگونه قبل از مرگ مادربزرگ، میلیونر شویم!» در سینما اندیشه