به گزارش سینماسینما، او معتقد است ابعاد شخصیت نازی با پیشرفت قصه بیشتر برای مخاطبان روشن خواهد شد و در چند مقطع نیز مخاطبان را غافلگیر میکند. سریال برادر سومین تجربه ماه رمضانی گلاره عباسی بعد از سریالهای «نون و ریحون» و «مدینه» است. عباسی اعتقاد دارد پخش هر شب سریال در ماه رمضان محک خوبی برای بازیگر است که هم نظرات مردمی را بیشتر بشنود و هم این که عملکرد خودش را ارزیابی کند. او تا به امروز در مجموعههای کیمیا، بیانتظار، مهرآباد، تکیه بر باد، شیدایی، کتابفروشی هدهد، بچهها نگاه میکنند، گمشده، حیرانی و در چشم باد تجربه نقشهای متفاوت را داشته است. با این بازیگر درباره سریال برادر به گفتگو نشستیم.
سریالهای ماه رمضان هر سال با اقبال مخاطبان روبهرو میشوند، آیا این مساله در انتخاب شما برای بازی در سریال برادر دخیل بوده است؟
سریالهایی که در مناسبتهای نوروز، محرم و رمضان روی آنتن میروند بیشتر دیده میشوند و مردم هم خیلی از این آثار استقبال میکنند. از سوی دیگر وقتی بازیگری برای تلویزیون بازی میکند، حتما مخاطب برایش اهمیت دارد و این که علاقهمند است مردم کارش را ببینند. البته معتقدم سریالهای رمضانی بیشتر از دو مناسبت دیگر دیده میشوند و مثل نمایشگاه است و مردم نظراتشان را میدهند. مسلما برای من هم این مساله جذاب است و علاقه مند هستم کارم هر شب پخش شود. من هم قبل از بازی در سریال برادر در سریالهای نون و ریحون به کارگردانی فرزاد موتمن و مدینه ساخته سیروس مقدم بازی کرده بودم و این سریال سومین تجربه ماه رمضانی من است. به همین دلیل پخش سریال برادر در ماه رمضان در انتخاب من بیتاثیر نبوده است.
نقش نازی برایتان چه ویژگیهایی داشت؟
من هم مثل دیگر بازیگران دوست دارم نقشهای متفاوت را تجربه کنم. البته این تقسیمبندی درباره نقشهای مثبت، منفی و خاکستری وجود دارد، اما برای من مهم نیست که نقش مثبت بازی میکنم یا خاکستری و منفی. دلم میخواهد نقشم را متفاوت بازی کنم تا مخاطب از دیدن کار لذت ببرد. بازی کردن در سریالهای ماه رمضان این امتیاز را دارد که هم بازیگر خودش را محک بزند که عملکردش چگونه بوده و هم این که مردم درباره بخشهای مختلف سریال از بازیها گرفته تا قصه و… نظراتشان را بگویند. در واقع مردم خیلی با دقت اثر را میبینند، به همین دلیل بهتر میتوانند دیدگاهشان را بگویند. من هم قبل از ایفای شخصیت نازی طراحیهای لازم را انجام دادم و تلاش کردم نقشم را خیلی خوب بازی کنم، زیرا نقش جای کار داشت. در مجموع شخصیت نازی چند وجهی است و امیدوارم از پس نقش برآمده باشم.
اما تا به الان خیلی شاهد تعلیق این شخصیت نبودیم!
با پیشرفت قصه این اتفاق میافتد. مطمئن هستم مخاطب غافلگیر میشود. امیدوارم این غافلگیری را در آورده باشم و شرمنده نقشم نشوم. به نظرم نباید قضاوت عجولانه داشته باشیم، چون نازی از آن دسته شخصیتهاست که در چند مقطع مخاطب را غافلگیر خواهد کرد و لایههای متفاوتی دارد که به مرور برای مخاطب روشن میشود.
یعنی با این جمله مخاطبان را به صبوری دعوت میکنید؟
بله، به نظرم برخی مواقع ما باید صبر داشته باشیم تا به مرور رفتارهای شخصیتهای قصه برای مخاطب روشن شود؛ این که چرا او دست به چنین کارهایی میزند و دلیلش چیست، فکر میکنم این مساله به جذابیتهای شخصیت نازی اضافه کرده است.
سریال برادر سومین تجربه ماه رمضانی شماست و با تعجیلهای کارهای مناسبتی کاملا آشنا هستید. خستگی و تعجیلهای بموقع رساندن به آنتن، شما را برای طراحی شخصیت نازی با مشکل روبهرو نکرد؟
این ویژگی کارهای ماه رمضان و مناسبتی است و من به عنوان بازیگر اضطراب این مساله را دارم که نقش را درست در بیاورم و برایم اهمیت دارد، اما میتوان با حضور همکاران حرفهای سختیهای کار را پشتسر گذاشت. ضمن این که وقتی بازخوردها را همزمان با تولید و پخش میبینید، دلنشین است و محکی برای اعضای گروه محسوب میشود. راستش این نوع تولید باعث میشود همه بهتر متوجه نقاط قوت و کاستیها شوند. در مجموع این نوع کار کردن یک آزمون محسوب میشود.
سریالهای ماه رمضان را با کارگردانان مختلف کار کردید و بعد از سریال کیمیا، این دومین تجربه شما با جواد افشار است. کار با این کارگردان چه تجربهای برایتان به همراه داشته است؟
خوشبختانه شانس این را داشتم که با کارگردانانی کار کنم که آثارشان دیده میشود و پر مخاطب است. آقای موتمن کارگردان بسیار خوبی است. آقای مقدم مخاطب را خیلی خوب میشناسد. سریال قبلی آقای افشار با نام کیمیا هم با اقبال مردمی روبهرو شد. وقتی با یک کارگردان تجربه خوبی داشته باشید با میل و رغبت بیشتری علاقهمند هستید تجربه دوم، سوم و… را تکرار کنید. فضای سریال برادر صمیمانه و دوستانه بود و آقای افشار هم تلاش میکرد محیط را آرام نگه دارد. ضمن اینکه این فرصت را به بقیه میداد براحتی نظراتشان را اعلام کنند.
در واقع همه خودشان را سر کار آقای افشار سهیم میدانند و با تعامل خوبی که دارد، بازیگران مرتب درباره نقششان صحبت میکنند. به هر حال همه از نقش عاطفه، احساس و درک دارند. ضمن این که پوریا پورسرخ نقش مقابل من در سریال کیمیا بود و در سریال برادر هم این اتفاق افتاده است. بنابراین با شناخت کار را انجام دادم.
در این سریال نقش پدر شما را کاظم بلوچی بازی میکند، اما چرا رابطه دختر و پدر رسمی و خشک است و صمیمانه نیست. به نظرتان بهتر نبود این رابطه دوستانه بود؟
کاراکتر من و آقای بلوچی برای مخاطب هنوز روشن نشده است. به مرور زمان متوجه خواهید شد که بر اثر اتفاقاتی که رخ داده، اینگونه رفتار میکنند. در واقع رفتار پدر و دختر آگاهانه است. به همین دلیل تاکید کردم مخاطبان باید صبوری داشته باشند. امیدوارم بینندگان از تماشای سریال برادر لذت ببرند.
منبع: روزنامه جام جم
لینک کوتاه
مطالب مرتبط
- در آستانه زادروز زندهیاد کیومرث پوراحمد؛ نسخه ویژه نابینایان «خواهران غریب» با صدای لاله اسکندری منتشر میشود
- سوینا منتشر میکند؛ نسخه ویژه نابینایان «مورد عجیب بنجامین باتن» با صدای مهدی پاکدل
- «آغوش باز» نیمه شهریور اکران میشود؛ محسن کیایی و حامد کمیلی در سینما
- «بیبدن» به اکران آنلاین رسید
- صدداستان ۳؛ انتشار ۳ داستان کوتاه با صدای طوفان مهردادیان
- مستند «هما» از فرانسه جایزه کارگردانی گرفت
- جایزه ویژه یک جشنواره آمریکایی به مستند «هما» رسید
- نمایش مستند «هما» در جایزه مسابقه جهانی فیلم
- خانواده قاتل از «بیبدن» شکایت میکنند؟
- دوربین فرانسوی در جشنواره مستند کانادا
- نسخه ویژه نابینایان «گناه فرشته» منتشر میشود
- نسخه ویژه نابینایان «درخت زندگی» منتشر میشود
- «پدران» از ۱۸ بهمن اکران میشود
- در نمایش و تحلیل «دوربین فرانسوی» مطرح شد؛ کثیریان: یک مستند «راشومون»وار/ ضرابینسب: فیلمی بازیگوش و سرخوشانه
- انتشار نسخه ویژه نابینایان «شیر شاه» با صدای باران کوثری
نظر شما
پربازدیدترین ها
آخرین ها
- انجمن منتقدان آثار چهل و سومین جشنواره فیلم فجر را داوری میکند
- یک برنده اسکار، رئیس هیات داورانِ جشنواره فیلم کوتاه عباس کیارستمی شد
- انتشار فراخوان نخستین جشنواره نمای باران
- صیدِ کارگردان بزرگ
- ماجرای برخورد کیمیایی با کاپولا و انتقاد کیمیایی از ساخت ادامه پدرخوانده توسط کاپولا
- اختصاصی سینماسینما/ تازهترین فیلم کارگردان افغانی تبار در مسابقهی جشنواره برلین
- اثر کارگردان ایرانی، نماینده آمریکا در برلین/ آثار چند بخش از هفتاد و پنجمین جشنواره برلین اعلام شد
- کپی برداری ترامپ از روی دست مسئولان سینمایی
- دیوید لینچ درگذشت
- درباره “هادی عامل” و برنامه صداوسیما
- با نامزدی در ۳۲ رشته؛ یونیورسال در بفتای ۲۰۲۵ درخشید
- برای دریافت اسکار ۲۰۲۵؛ انجمن نویسندگان نامزدهای بهترین فیلمنامه را معرفی کرد
- حتی نام ایران او را به گریه میانداخت/ داور زنده زنده دق کرد
- به بهانه برنامه «جعبه سیاه»؛ کفن و آگهی فوت لیاقت چه کسانی است؟
- یک روزنامه نگار و طنزنویس درگذشت/ ابراهیم نبوی به زندگی خود پایان داد
- نامزدهای جوایز بفتا اعلام شد
- خالق و کارگردان سریال: فصل سوم «بازی مرکب» پایان دنیای آن نخواهد بود
- صدور پروانه ساخت غیرسینمایی برای ۴ اثر/ اعضای جدید شورای پروانهی فیلمسازی غیرسینمایی معرفی شدند
- معرفی مکانهای میزبان ۳ بخش از جشنواره تئاتر فجر
- آیین قرعهکشی نمایش فیلمهای جشنواره ۴۳ام / گزارش تصویری
- درباره دو فیلم حاضر در جشنواره فجر/ استعدادهای تازه در سینما
- برنامه نمایش آثار جشنواره فیلم فجر ۴۳ در سینمای رسانه مشخص شد
- فیلم جدید اصغر فرهادی در نیویورک ساخته میشود
- چرا «علت مرگ: نامعلوم» از اکران بازداشته شده بود؟/ پرسشهای بیپاسخ
- اعطای تندیس زرین جایزه ملی مدیریت مالی ایران به همراه اول
- ارائه بستههای ویژه همراه اول بهمناسبت روز پدر
- مرگ ۲ چهره برنده اسکار/ فیلیس دالتون و کلود جرمن درگذشتند
- معرفی آثار مستند راهیافته به چهل و سومین جشنواره فیلم فجر
- بدرقه فریدون شهبازیان به خانه ابدی؛ علیزاده:هنرمندان ما ارج و قرب ندارند/ کاش از رنجی که کشید، حرف میزد
- معرفی برگزیدگان نخستین دوره جشنواره تئاتر «خوشه پروین»/ منیژه محامدی تجلیل شد