سه ماهه سوم سال ۹۶ با اجرای ۲۰ نمایش در مجموعه تئاتر شهر همراه شد که در میان این آثار نمایش «کلنل» با ۱۹ هزار و ۲۰۱ تماشاگر بیشترین تماشاگر این مجموعه را به خود اختصاص داده است.
به گزارش سینماسینما، در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر با گنجایش ۵۷۹ نفر، نمایش «کلنل» که از ۱۴ مهر تا ۱۰ آذر روی صحنه بوده با ۴۴ اجرا میزبان ۱۹۲۰۱ تماشاگر بود.
برای این نمایش ۶۶۰۴ بلیط تمام بها ، ۳۴۱۲ بلیط نیم بها ، ۶۲۲۴ بلیط تخفیفدار و ۲۹۶۱ بلیط میهمان صادر شده که مبلغ گیشه آن را به ۵ میلیارد و ۱۶۵ میلیون و ۸۹۰ هزار ریال رسانده است.
نمایش «دو دلقک و نصفی» به کارگردانی جلال تهرانی نیز که از ۲۰ آذر ماه اجرای خود را در این سالن شروع کرده تا ۸ دی ماه ، با ۱۶ اجرا میزبان ۱۹۳۸ تماشاگر بوده است. برای این نمایش تا تاریخ یاد شده ۶۹۳ بلیط تمام بها ، ۱۳۴ بلیط نیم بها ، ۱۱۱۱ بلیط میهمان ارائه شده که در گیشه مبلغ ۳۰۴ میلیون ریال را دارد.
سالن «چهارسو» مجموعه تئاترشهر با گنجایش ۱۲۲ تماشاگر نیز در این بازه زمانی میزبان دو نمایش «هفت عصر هفتم پاییز» و «آکواریوم» بوده که در جمع ۴۹۳۴ تماشاگر داشته است.
نمایش «هفت عصر ، هفتم پاییز» به کارگردانی ایوب آقاخانی از ۲۲ شهریور تا ۲۷ مهر ماه با ۲۸ اجرا ۲۴۱۳ تماشاگر داشته که حاصل ۷۷۸ بلیط تمام بها ، ۲۱۳ بلیط نیم بها ، ۵۸۰ بلیط تخفیف دار و ۸۴۲ بلیط میهمان بوده است. گیشه این نمایش ۳۳۷ میلیون و ۱۲۵ هزار ریال ثبت شده است.
نمایش «آکواریوم» به کارگردانی سیامک احصایی نیز که از ۷ آبان تا ۱۷ آذر در سالن چهارسو روی صحنه بوده با ۲۹ نوبت اجرا میزبان ۲۵۲۱ مخاطب بوده است. ۱۸۱۷ بلیط تمام بها ، ۱۲۲ بلیط نیم بها ، ۵۸۲ بلیط میهمان برای این نمایش ارائه شده و در گیشه مبلغ ۴۶۹ میلیون و ۵۰۰ هزارریال ثبت شده است.
«چه کسی سهراب را کشت»، «بوی خواب و عروسی» سه عنوان نمایشی هستند که پاییز امسال در سالن قشقایی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه رفتهاند.
نمایش «چه کسی سهراب را کشت» به کارگردانی شهرام کرمی از ۲۱ شهریور تا ۲۸ مهر ، ۲۸ نوبت روی صحنه رفته و میزبان ۱۹۲۴ تماشاگر بوده است. برای این نمایش ۶۷۳ بلیط تمام بها ، ۵۱۸ بلیط نیم بها ، ۲۰۷ بلیط تخفیف دار و ۵۲۶ بلیط میهمان صادر شده و گیشه آن ۲۷۴ میلیون و ۳۵۰ هزارریال اعلام شده است.
نمایش «بوی خواب» به کارگردانی سهراب سلیمی نیز که از ۷ آبان تا ۱۰ آذر ماه ۲۳ نوبت روی صحنه رفته ۳۲۱ بلیط تمام بها ، ۱۸۴ بلیط نیم بها ، ۳۴۲ بلیت تخفیف دار و ۴۷۲ بلیط میهمان داشته است. این نمایش در مجموع ۱۳۱۹ تماشاگر داشته و مبلغ ۱۷۱ میلیون و ۶۵۰ هزارریال در گیشه به خود اختصاص داده است.
نمایش «عروسی» به کارگردانی وحید اخوان نیز که از ۱۲ تا ۲۷ آذر ماه ۱۴ اجرا انجام داده میزبان ۸۹۷ تماشاگر بوده است. برای این نمایش ۴۹۴ بلیت تمامبها ، ۷۸ بلیت نیمبها ، ۷۲ بلیت تخفیفدار و ۲۵۳ بلیت میهمان ارائه شده که گیشه آن را به ۱۴۷ میلیون و ۶۵۰ هزار ریال رسانده است.
اما در تالار سایه مجموعه تئاتر شهر که طی ماههای پاییز میزبان پنج نمایش بوده است،نمایش «شب شرقی» به کارگردانی ناصح کامکاری در ۲۵ اجرا از ۲۰ شهریور تا ۲۱ مهر؛ با ۳۳۲ بلیت تمام بها ، ۲۰ بلیت نیم بها ، ۳۳ بلیت تخفیف دار و ۴۲۲ بلیت میهمان مجموع ۸۰۷ تماشاگر داشته و گیشه آن ۷۳ میلیون و ۳۶۰ هزار ریال ثبت شده است.
نمایش «پرواز ۷۴۵» به کارگردانی مرجان پورغلامحسین نیز در همین سالن طی ۲۳ اجرا از ۲۴ مهر تا ۲۴ آبان؛با ۲۲۷ بلیت تمامبها ، ۳۲ بلیت نیمبها ، ۲۴۶ بلیت تخفیفدار و ۳۸۶ بلیت میهمان میزبان ۸۹۱ تماشاگر بوده و مبلغ ۸۷ میلیون و ۹۶۰ هزار ریال در گیشه بدست آورده است.
نمایش «نذار این خواب تعبیر بشه» به کارگردانی مهدی نصیری نیز با ۲۲ اجرا از ۲۵ مهر تا ۲۴ آبان ؛ ۲۱۱ بلیت تمام بها ، ۴۷ بلیت نیمبها ، ۱۵۷ بلیت تخفیفدار و ۵۴۶ بلیت میهمان میزبان ۹۶۱ تماشاگر بوده و در گیشه مبلغ ۷۲ میلیون و ۲۰ هزار ریال برایش ثبت شده است.
«فرق اوسط» عنوان نمایشی با کارگردانی رسول کاهانی بود که از اول تا ۲۴ آذر ماه روی صحنه رفت.
این نمایش طی ۲۰ اجرا میزبان ۱۳۴۹ تماشاگر بود. برای آن ۷۱۳ بلیت تمام بها ، ۱۹۰ بلیت نیم بها ، ۱۴۸ بلیت تخفیف دار و ۲۹۸ بلیت میهمان ارائه شده که مبلغ گیشه ۱۸۵ میلیون و ۲۸۰ هزار ریال شده است.
نمایش «آبجی» به کارگردانی مهدی شاه پیری نیز که از ۲ تا ۲۴ آذر ماه در سالن سایه روی صحنه رفته میزبان ۱۲۴۰ تماشاگر بوده است. برای این نمایش ۶۵۴ بلیت تمام بها ، ۸۵ بلیت نیم بها ، ۱۲۷ بلیت تخفیف دار و ۳۷۴ بلیت میهمان ارائه شده و مبلغ ۱۵۹ میلیون و ۶۲۰ هزار ریال در گیشه داشته است.
پلاتو اجرا مجموعه تئاتر شهر با گنجایش ۲۶ تماشاگر نیز در این بازه زمانی میزبان هفت نمایش بوده است. نمایش «قند خون» به کارگردانی لیلی عاج از ۲۳ شهریور تا ۵ مهر ماه ۹۶ ۱۲ نوبت اجرا شده و میزبان ۴۲۹ تماشاگر بوده است. ۱۹۶ بلیت تمام بها ، ۱۱۳ بلیت تخفیفدار و ۱۲۰ بلیت میهمان برای آن عرضه شده و رقم فروش آن نیز ۴۰ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال ثبت شده است.
نمایش «تور عروسی مامان» به کارگردانی مریم منصوری نیز از ۱۲ تا ۲۱ مهر ۱۰ نوبت اجرا شده و میزبان ۲۵۶ تماشاگر بوده است. برای این نمایش ۱۵۱ بلیت تمام بها ، ۲۴ بلیت تخفیف دار و ۸۱ بلیت میهمان ارائه شده که در گیشه مبلغ ۲۵ میلیون و ۵۰ هزار ریال برایش به همراه داشته است.
نمایش «راهمرد» به کارگردانی حامد هوشیاری نیز از ۲۵ مهر تا ۵ آبان، ۱۵ نوبت روی صحنه رفته که ۳۲ بلیت تمام بها ، ۳۵ بلیت تخفیف دار و ۱۰۸ بلیت میهمان را به ۱۷۵ تماشاگر اختصاص داده است. گیشه این نمایش ۸ میلیون و ۳۰۰ هزار ریال ثبت شده است.
نمایش «آن سه نفر» به کارگردانی شهاب راحله از ۷ تا ۱۶ آبان ۱۴ نوبت روی صحنه رفته که در مجموع ۱۹۰ تماشاگر داشته است. برای این نمایش ۳۹ بلیت تمام بها ، ۱۲ بلیت تخفیفدار و ۱۳۹ بلیت میهمان ارائه شده است. مبلغ ۷ میلیون و ۵۰ هزار ریال در گیشه برایش ثبت شده است.
نمایش «اصفهان شهر بچههای لهستان» به کارگردانی رکسانا مهرافزون نیز که از ۶ تا ۱۲ آذر ماه ۷ نوبت اجرا شده است، میزبان ۴۹۹ تماشاگر بوده و برای این نمایش ۳۰۴ بلیت تمامبها ، ۳ بلیت تخفیفدار و ۱۹۲ بلیت میهمان ارائه شده است. در گیشه مبلغ ۴۵ میلیون و ۹۰۰ هزار ریال برایش ثبت شده است.
نمایش «خط بریل» به کارگردانی مهدی شیخوند نیز از ۱۴ تا ۲۴ آذر ماه ۱۰ نوبت در پلاتو اجرا روی صحنه رفته است. برای این نمایش ۵۸ بلیت تمام بها ، ۲ بلیت تخفیفدار و ۵۸ بلیت میهمان ارائه شده است. مبلغ گیشه این نمایش ۸ میلیون و ۹۰۰ هزار ریال و مجموع تماشاگران آن ۱۱۸ تن ثبت شده است.
نمایش «بهار پانتومیم» به کارگردانی ساسان قجر نیز که از ۲۶ آذر تا اول دی ماه ۶ نوبت اجرا شده میزبان ۱۷۷ تماشاگر بوده است. برای این نمایش ۸۵ بلیت تمام بها ، ۳۱ بلیت تخفیف دار و ۶۱ بلیت میهمان صادر شده و در گیشه مبلغ ۱۵ میلیون و ۸۵۰ هزار ریال برایش ثبت شده است.
کافه تالار چهارسو نیز از اول تا ۲۴ آذر ماه شاهد اجرای نمایش «ما تا ابد در قطب میمانیم» به کارگردانی رحیم نوروزی بود. این نمایش با ۲۰ نوبت اجرا میزبان ۵۵۶ تماشاگر بود. برای این نمایش ۳۸۴ بلیت تمام بها ۱۸ بلیط تخفیفدار و ۱۵۴ بلیت میهمان عرضه شده و مبلغ گیشه آن ۵۹ میلیون و ۴۰۰ هزار ریال ثبت شده است.
سه نمایش پاییزی در تماشاخانه سنگلج
تماشاخانه سنگلج در سه ماه مهر ، آبان و آذر میزبان سه نمایش پایان بازی،«اون دیگه اینجا زندگی نمیکنه» و «شال و انگشتر» بود.
نمایش «پایان بازی» به کارگردانی افشین زمانی از ۱۹ شهریور تا ۲۱ مهر ماه روی صحنه بوده و در این مدت ۸۶۰ تماشاگر از آن دیدن کردهاند.
برای این نمایش ۴۷۶ بلیت تمام بها ، ۴ بلیت نیم بها ، ۲۷ بلیت تخفیف دار و ۳۵۳ بلیت میهمان ارائه شده که در مجموع مبلغ ۹۳ میلیون و ۷۵۰ هزار ریال در گیشه به نام این نمایش ثبت شده است.
نمایش «اون دیگه اینجا زندگی نمیکنه» به کارگردانی پیام عزیزی نمایش دیگری است که از ۳۰ مهر تا ۳۰ آبان ماه در تماشاخانه سنگلج روی صحنه رفته است.
این نمایش را ۱۹۰۴ تن دیده اند. ۳۷۵ بلیت تمام بها ، ۳۲۷ بلیت نیم بها ، ۱۷۵ بلیت تخفیف دار و ۱۰۲۷ بلیت میهمان برای این نمایش صادر شده و مبلغ گیشه آن نیز ۲۶۷ میلیون و ۴۰ هزار ریال ثبت شده است.
نمایش «شال و انگشتر» به کارگردانی عبدالرضا اکبری نیز که از اول تا ۲۷ آذر ماه در این تماشاخانه روی صحنه بوده ۲۷۶۷ تماشاگر را به این سالن آورده است.
برای این نمایش ۱۰۲۸ بلیت تمام بها ، ۱۶۲ بلیت نیم بها ، ۲۷۰ بلیت تخفیف دار و ۱۳۰۷ بلیت میهمان ارائه شده که در مجموع گیشه آن ۲۴۷ میلیون و ۳۰۰ هزار ریال بوده است.
لینک کوتاه
مطالب مرتبط
- با حکم معاون هنری؛ سرپرستان اداره کل هنرهای نمایشی و تئاترشهر منصوب شدند
- علی نصیریان در سالگرد تماشاخانه سنگلج مطرح کرد: تئاتر را نمیتوان دیکته کرد
- دو نمایش جدید در سنگلج روی صحنه میروند
- «چاپلین» روی صحنه سالن اصلی تئاترشهر میرود
- چهار بازیگر به «گالیله» پیوستند
- ماجرای بازیگری که در انتظار نوید محمدزاده بود؛ «من نوید نیستم!» به اجرا بازگشت
- کلنگ اجرای حریم تئاتر شهر زده شد
- اعلام آمار تماشاگران سالنهای تئاترشهر، تالار هنر و تماشاخانه سنگلج
- امیر مهدی ژوله و الیکا عبدالرزاقی به تئاتر شهر میآیند
- «شمعدانیها» به سنگلج میروند
- چند نفر در سال ۱۴۰۱ به تئاترشهر رفتند؟
- میـراث بر بـاد رفتـه
- تئاتر شهری که مصرفش کردیم
- تئاتر در زمانه فناوری غیرمتمرکز و کنشهای اجتماعی ناهمگن/ کاربرانِ متکثر مجوز صادر میکنند
- با اجرای نمایش «عشق روی خر پشته» حمید جبلی؛ آیین نکوداشت زندهیاد رضا ژیان در تالار قشقایی تئاتر شهر برگزار میشود
نظر شما
پربازدیدترین ها
- ردپای یک کارگردان مؤلف / نگاهی به فیلمهای کوتاه سعید روستایی
- وقتی زن تبدیل به «ناموس» میشود/ نگاهی به فیلم «خورشید آن ماه»
- چهره تلخ عشق یک سویه/ نگاهی به فیلم «در دنیای تو ساعت چند است؟»
- تاریخچه سریالهای ماه رمضان از ابتدا تاکنون/ در دهه هشتاد ۴۰ سریال روی آنتن رفت
- موقعیت فیلمهای ایران و سینماگران فراملی در فرانسه
آخرین ها
- اختصاصی سینماسینما/ نامه امیر اثباتی به کمال تبریزی؛ کنجکاوم بدانم قرار است در شورای پروانه نمایش چه گلی به سر سینما بزنید
- با تصویری از فیلم سینمایی «مادر»؛ پوستر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر رونمایی شد
- برآیندی از نظرسنجیهای مختلف؛ بهترین فیلمهای ۲۰۲۴ به انتخاب بیش از ۴۰۰ منتقد
- «ژاله علو مرگ ندارد»/ بدرقه پیکر ژاله علو به خانه ابدی
- «دِویل» به ۵ اجرای پایانی رسید/ بررسی نمایش در یک گفتگوی مجازی
- سوینا منتشر میکند؛ ۳ داستان کوتاه با صدای نازنین مهیمنی
- با حکم وزیر ارشاد؛ اعضای جدید شورای پروانه نمایشِ فیلمهای سینمایی منصوب شدند
- رونمایی از دو سرویس همراه اول در بازدیدهای معاون راهبردی رئیسجمهور و رگولاتوری
- هیات امنای انجمن سینمای جوانان ایران منصوب شدند
- کتاب «صحنه عشق من است» رونمایی میشود/ تقدیر از ادنا زینلیان
- خسرو خسروشاهی: کسی دیگر در دوبله نمانده است/ امیدوارم چراغ دوبله خاموش نشود
- نخستین جایزه ملی پویانمایی فراخوان داد
- رونمایی از سرویسهای دیجیتال و هوش مصنوعی همراه اول با حضور وزیر ارتباطات
- ترجمه اختصاصی سینماسینما/ فیلمِ بعدی نولان، اقتباسی از اودیسه است
- چهل و سومین جشنواره فیلم فجر؛ هیأت داورانِ فیلمهای کوتاه داستانی معرفی شدند
- آیا بهروز شعیبی گزینه خوبی برای مدیریت انجمن سینمای جوان است ؟
- همه در اندوه خاموشی صدایی ماندگار/ پیامهای تسلیتی که برای درگذشت ژاله علو منتشر شد
- میزبانی ۱۱ سالن از جشنواره بینالمللی تئاتر فجر
- اعضای آکادمی سینمای مستند ایران انتخاب شدند
- با حکم رئیس سازمان سینمایی؛ بهروز شعیبی مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران شد
- شبنشینی غیرایرانی در هفتِ یلدایی
- جوایز ادبی و دوستان و دشمنان واقعی
- انتقاد نویسنده روزنامه اعتماد از جشنواره سینما حقیقت : اغلب آثار شلخته و پروپاگاندایی بودند
- بلا گردان / در حاشیه مستند «ضد قهرمان»
- کوتاه درباره «ملاقات با جادوگر» لمپنیسم سینمایی!
- بازدید معاون اول رییسجمهور و وزیر ارتباطات از غرفه همراه اول
- پس از ۳۸ سال؛ رئیس فیپرشی استعفا داد
- نمایش غلامرضا لبخندی / گزارش تصویری
- جشنواره ملی تئاتر کوتاه کیش افتتاح شد/ معرفی داوران بخش عکس
- پرورش نسل آینده تئاتر ایران؛ جشنواره تئاتر «خوشه پروین» به دنبال کشف استعدادهای کارگردانان زن جوان است