اطلاعات آماری مربوط به اجرای ۴۶ اثر نمایشی به صحنه رفته در مجموعه تئاتر شهر طی سال ۱۴۰۱ به تفکیک تالارهای نمایشی ارائه شد.
به گزارش سینماسینما، این اطلاعات آماری شامل کل نمایشهای اجرا شده در سال ۱۴۰۱ است که به شرح ذیل اعلام میشود:
* تالار اصلی:
در سال ۱۴۰۱ نمایشهای «دکترنون» به کارگردانی هادی مرزبان از ۷ فروردین تا ۲۳ اردیبهشت، «پروین» به کارگردانی حسین کیانی از ۸ خرداد تا ۱۴ تیر، «شکوفه های گیلاس» به کارگردانی سید محمد مساوات از ۳۰ تیر تا ۲۸ مرداد ماه، «پدر» به کارگردانی آروند دشت آرای از ۸ شهریور تا ۲۹ شهریور(نیمه تمام)، «هتل ریتاج» به کارگردانی حمید حراء از ۲۵ آذر تا ۸ دی در تالار اصلی تئاتر شهر روی صحنه رفتند.
از این پنج نمایش با در نظر گرفتن ظرفیت ۵۷۹ نفری تالار اصلی، تعداد اجراها، ارائه بلیت مهمان، نیم بها و تمام بها، ۳۹ هزار و ۲۴۷ تماشاگر دیدن کردند. این در حالی است که سه میلیارد و ۳۴۱ میلیون و ۶۲۲ هزار و ۵۰۰ تومان هم میزان فروش کلی این نمایشها بوده است.
بر اساس این آمار نمایش «پدر» به کارگردانی آروند دشت آرای با ۲۱ اجرا ، ۹ هزار و ۲۷۲ تماشاگر، میزان فروش یک میلیارد و ۲۴۴ میلیون و ۶۲۵ هزار تومان به عنوان پرفروش ترین و پرتماشاگرترین نمایش تالار اصلی در سال ۱۴۰۱ معرفی میشود.
* تالار چهار سو :
نمایشهای «هملت پشتکوهی» به کارگردانی ابراهیم پشتکوهی از ۱۴ فروردین تا ۲۳ اردیبهشت، «اسب های انباری» به کارگردانی رضا کرمی زاده از اول خرداد تا ۱۰ تیر، «آلنده نازنین» به کارگردانی محمد برهمنی از ۱۷ تیر تا ۸ شهریور، «سگها و استخوانهای مادرم» به کارگردانی مژگان خالقی از ۱۳ تا ۲۹ شهریور، «شفیره» به کارگردانی مهدی شاه پیری از ۱۴ تا ۲۹ شهریور (نیمه تمام)، «فرزند یک خنیاگرم» به کارگردانی شکرخداگودرزی از ۴ آبان تا ۱۱ آذر، «بهرام به روایت هفت پیکر» به کارگردانی حامد شیخی از ۲۸ آذر تا ۲۸ دی، «خانه بردنارداآلبا» به کارگردانی آرش امیری از ۱ دی تا ۲۸ دی، «در و گبر و یک قرص نان» به کارگردانی داود فتحعلی بیگی از ۳۰ بهمن تا ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ در تالار چهارسو روی صحنه رفتند.
بر اساس آمار احصا شده در چارچوب اجراهای نمایشی تالار چهارسو با ظرفیت ۱۳۲ نفر، در سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۱۵ هزار و ۹۵۵ مخاطب از ۹ نمایش به صحنه رفته در این تالار دیدن کردند. این نمایشها با احتساب تعداد اجراها ، ارائه بلیت مهمان، نیم بها و تمام بها مجموعا ۹۶۱ میلیون و ۸۵۶ هزار تومان فروش داشتهاند.
در این چارچوب نمایش «آلنده نازنین» به کارگردانی محمد برهمنی با ۴۷ اجرا، شش هزار و ۳۲ تماشاگر و فروشی معادل ۴۴۴ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان به عنوان پرمخاطبترین و پرفروشترین نمایش این تالار معرفی میشود.
* تالار قشقایی:
در سال ۱۴۰۱ نمایشهای «خماری» به کارگردانی امین بهروزی از ۱۴ فروردین تا ۲۷ اردیبهشت، «بی چرا زندگان» به کارگردانی الهام شعبانی از ۲ خرداد تا ۲۰ تیر، «تب» به کارگردانی رویا کاکاخانی از ۲۴ تیر تا ۲۹ شهریور، «بازی بزرگ» به کارگردانی زهره بهروزینیا از ۳۰ مرداد تا ۱۳ شهریور(نیمه تمام)، «سفید» به کارگردانی صادق برقعی از ۲۰ تا ۲۹ شهریور، «پارههایی از چند زندگی» به کارگردانی شیوا دیناروند از ۱ تا ۱۲ آبان، «فقط یه دقیقه طول میکشه» به کارگردانی سید علی تدین صدوقی از ۱۶ آبان تا ۳۰ آذر، «پرواز با بالهای سوخته» به کارگردانی محمد ستوده از ۱۲ تا ۱۶ دی، «عقاب» به کارگردانی ناصر آویژه از ۸ تا ۲۸ دی، «کوکوی کبوتران حرم – نمایشنامه خوانی» به کارگردانی مهرزاد جعفری روزهای ۲۲ و ۲۳ دی، «آلاء» به کارگردانی محمد کاظم تبار از ۲۳ بهمن تا ۱۹ اسفند و «مَرد» به کارگردانی حسین احمدخانی از ۲۱ بهمن تا ۲۲ اسفند در تالار ۹۶ نفری قشقایی روی صحنه رفتند.
براساس آمار به دست آمده با در نظر گرفتن تعداد اجراها، ارائه بلیت مهمان، نیم بها و تمام بها، ۱۲ هزار و ۲۵ تماشاگر از مجموع ۱۲ اثر نمایشی به صحنه رفته در این تالار دیدن کردند. این در حالی است که فروش کلی این نمایشها رقمی معادل ۵۶۴ میلیون و ۶۴۵ هزار تومان بوده است.
در این چارچوب نمایش «بی چرا زندگان» به کارگردانی الهام شعبانی با میزان فروش ۱۲۹ میلیون و ۶۲۴ هزار تومان و ۲ هزار ۹۵۴ تماشاگر در مجموع ۳۷ اجرا به عنوان پرتماشاگرترین و پرفروشترین تئاتر تالار قشقایی در سال ۱۴۰۱ معرفی میشود.
* تالار سایه:
«بیخوابی» به کارگردانی سعید هاشمیپور از ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ تا ۱۹ فروردین ۱۴۰۱ (باقی مانده از سال ۱۴۰۰)، «فریاد خاموش» به کارگردانی هادی عطایی از ۲۳ فروردین تا ۲۳ اردیبهشت، «بهشت حکیم الله» به کارگردانی ویدا موسوی از ۱ تا ۳۰ خرداد، نمایش «یه روز دیگه» به کارگردانی نادیا فرجی از ۲ تیر تا ۴ مرداد (فصل اول اجرای این اثر نمایشی از ۸ خرداد تا ۱ تیر در کارگاه نمایش روی صحنه رفت) ، «الکترا» به کارگردانی فرزاد امینی از ۷ تا ۲۳ مرداد، «تا اون» به کارگردانی هادی حوری از ۲۸ مرداد تا ۲۹ شهریور، «شراره» به کارگردانی محمد مهدی خاتمی از ۵ آبان تا ۲۹ آذر، «کِه» به کارگردانی بهمن گودرزی از ۱۹ تا ۲۸ دی، «نذر عباس» به کارگردانی محمد یزدی از ۸ تا ۱۶ دی، «همه چیز میگذرد تو نمیگذری» به کارگردانی غلامرضا عربی از ۲۰ بهمن تا ۲۲ اسفند، «قویتر» به کارگردانی جواد تولمی از ۱۹ بهمن تا ۱۹ اسفند نیز عنوان نمایشهایی بودند که طی سال ۱۴۰۱ در تالار سایه تئاتر شهر با ظرفیت ۷۲ نفر میزبان علاقهمندان تئاتر بودند.
با در نظر گرفتن تعداد اجراها، ارائه بلیت مهمان، نیم بها و تمام بها مجموعا ۹ هزار و ۷۴۶ تماشاگر از ۱۲ نمایش به صحنه رفته در تالار سایه طی سال ۱۴۰۱ دیدن کردند. ضمن اینکه فروش کلی این آثار نمایشی ۳۴۸ میلیون و ۲۵۲ هزار تومان بوده است.
بر همین اساس نمایش «تا اون» به کارگردانی هادی حوری در مجموع ۲۶ اجرا با یک هزار و ۶۲۸ تماشاگر و ۱۰۸ میلیون و ۴۷۲ هزار تومان پرتماشاگرترین و پرفروشترین نمایش تالار سایه در سال ۱۴۰۱ معرفی میشود.
* کارگاه نمایش:
در سال ۱۴۰۱ نمایشهای «مجلس شبیه خوانی نسوان» به کارگردانی نسیم مقدم و ارغوان راستی از ۲۲ تیر تا ۷ مرداد، «یه روز دیگه» به کارگردانی نادیا فرجی از ۸ خرداد تا ۱ تیر (این نمایش از روز دوم تیرماه تا هفتم مرداد ماه فصل دوم اجراهای خود را در تالار سایه پیش روی مخاطبان قرار داد)، «پیرننا» به کارگردانی اکبرقهرمانی از ۲۰ تا ۳۰ دی، «تجربههای اخیر» به کارگردانی حسین کشفی اصل از ۱۱ اردیبهشت تا ۲ خرداد، «تملیخا» به کارگردانی بابک پرهام از ۹ تا ۲۸ دی، «جانور» به کارگردانی کیانوش ایازی از ۲۱ مرداد تا ۲۴ شهریور، «رستم و سهراب» به کارگردانی رضا حسن خانی از ۲۰ آذر تا ۱۶ دی، «جایی میان ابرها» به کارگردانی افشین قاسمی از ۲۰ تا ۲۵ بهمن، «هایکوی پاروزن یکدست» به کارگردانی ماندانا عبقری از ۲۷ بهمن تا ۲۲ اسفند در کارگاه نمایش مجموعه تئاتر شهر با ظرفیت ۲۶ نفر پذیرای دوستداران تئاتر بودند.
از هشت نمایش به صحنه رفته در کارگاه نمایش طی سال جاری سه هزار و ۸۹۸ تماشاگر دیدن کردند. این در حالی است که فروش کلی نمایشها در کارگاه نمایش مجموعه تئاتر شهر با در نظر گرفتن، تعداد اجراها، ارائه بلیت مهمان، نیم بها و تمام بها رقمی بالغ بر ۱۴۵ میلیون و ۳۴۴ هزار تومان بوده است.
بر اساس آمار نمایش «جانور» به کارگردانی کیانوش ایازی با ۲۹ اجرا، ۸۱۸ تماشاگر و فروش ۳۹ میلیون و ۵۵۰ هزار تومانی به عنوان پرتماشاگرترین و پرفروشترین تئاتر کارگاه نمایش در سال ۱۴۰۱ معرفی میشود.
این گزارش میافزاید در سال ۱۴۰۱ آماری بالغ بر ۸۰ هزار و ۸۷۱ تماشاگر از نمایشهای به صحنه رفته در تالارهای اصلی، چهارسو، سایه، قشقایی و کارگاه نمایش مجموعه تئاتر شهر دیدن کردند.
براساس آمار فروش نمایشهای به صحنه رفته در این تالارها، میزان فروش کلی تمامی این نمایشها در سال ۱۴۰۱ رقمی معادل پنج میلیارد و ۳۶۱ میلیون و ۷۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان بوده است.
این آمار بدون در نظر گرفتن تعداد تماشاگران مراجعه کننده به مجموعه تئاترشهر در ایام برگزاری جشنواره بینالمللی تئاتر فجر و سایر فعالیتهای فوق برنامه ارائه شده است.
لینک کوتاه
مطالب مرتبط
- با حکم معاون هنری؛ سرپرستان اداره کل هنرهای نمایشی و تئاترشهر منصوب شدند
- آمار تماشاگران سالنهای اداره کل هنرهای نمایشی اعلام شد
- «چاپلین» روی صحنه سالن اصلی تئاترشهر میرود
- «گالیله» با ۳ اجرا ۳۰۰ میلیون فروخت
- چهار بازیگر به «گالیله» پیوستند
- ماجرای بازیگری که در انتظار نوید محمدزاده بود؛ «من نوید نیستم!» به اجرا بازگشت
- کلنگ اجرای حریم تئاتر شهر زده شد
- اعلام آمار تماشاگران سالنهای تئاترشهر، تالار هنر و تماشاخانه سنگلج
- امیر مهدی ژوله و الیکا عبدالرزاقی به تئاتر شهر میآیند
- آمار هفتگی فروش و تماشاگران نمایشهای تئاتر شهر اعلام شد
- میزبانی عمارت نوفل لوشاتو از ۲۰ هزار مخاطب در سال ۱۴۰۲
- میـراث بر بـاد رفتـه
- تئاتر شهری که مصرفش کردیم
- با اجرای نمایش «عشق روی خر پشته» حمید جبلی؛ آیین نکوداشت زندهیاد رضا ژیان در تالار قشقایی تئاتر شهر برگزار میشود
- مخالفت شهرداری با «دیوارکشی» محوطه تئاتر شهر
پربازدیدترین ها
- ردپای یک کارگردان مؤلف / نگاهی به فیلمهای کوتاه سعید روستایی
- وقتی زن تبدیل به «ناموس» میشود/ نگاهی به فیلم «خورشید آن ماه»
- چهره تلخ عشق یک سویه/ نگاهی به فیلم «در دنیای تو ساعت چند است؟»
- موقعیت فیلمهای ایران و سینماگران فراملی در فرانسه
- با نظرسنجی از ۱۷۷ منتقد فیلم؛ نشریه ایندی وایر برترینهای سال ۲۰۲۴ سینما را معرفی کرد
آخرین ها
- حضور همراه اول با مجموعهای از سرویسهای فناورانه در نمایشگاه تلکام ۲۰۲۴
- بازگشت جنابخان به تلویزیون همراه با محسن کیایی
- «در آغوش درخت» بهترین فیلم بلند سینمای جهان جشنواره هندی شد
- نکوداشت خسرو خسروشاهی در جشنواره فیلم رشد
- «شهر خاموش» و «شناور» در شبکه نمایش خانگی
- به پاس یک عمر دستاورد سینمایی؛ خرس طلایی افتخاری برلین به تیلدا سوئینتون اهدا میشود
- کنسرت نمایش ایرج، زهره، منوچهر / گزارش تصویری
- حقایقی درباره محمد نوری به بهانه سالروز تولد او/ مردی که از شکست هراس نداشت
- ذلت ماندن یا لذت رفتن و رستن!
- جدول فروش سینمای ایران در آخرین روز پاییز/ پنج فیلمی که از ابتدای امسال بیش از ۱۰۰ میلیارد فروختند
- نمایش «دِویل» تمدید شد/ آغاز اجرای نمایش «تشنگان» از ۴ دی
- شایعه فروش آثار تجسمی مربوط به فروغ فرخزاد و سهراب سپهری/ سریال و فیلم مستند سهراب و فروغ به زودی کلید میخورد
- نامزدی یک فیلم کوتاه ایرانی-آمریکایی در جوایز آکادنی فیلم سوئد
- نشست خبری بزرگداشت فروغ فرخزاد / گزارش تصویری
- درباره سه مستند سینماحقیقت/ از جسارت نمایش عریان اعتیاد تا عشق به سینما در اتاق آپارات
- به خاطر نقش برجسته در صنعت سینما؛ کریستوفر نولان و همسرش، شوالیه و بانوی فرمانده شدند
- چرا «لیلی» سریال «داییجان ناپلئون» زشت بود؟/ پاسخ ناصر تقوایی را بخوانید
- «تیآرتی» ترکیه آغاز به کار کرد؛ صداوسیما هنوز در فکر سانسور است
- سیمرغ مردمی به جشنواره فیلم فجر بازگشت
- بستههای ویژه شب یلدای همراه اول با هدیه دیجیتال معرفی شد
- آنونس رسمی عاشقانه «عزیز» رونمایی شد
- با نظرسنجی از ۱۷۷ منتقد فیلم؛ نشریه ایندی وایر برترینهای سال ۲۰۲۴ سینما را معرفی کرد
- احمد رسولزاده و «بنهور» در بیست و هفتمین قسمت «صداهای ابریشمی»
- درباره «بی همه چیز»؛ درامی پیچیده با شخصیتهایی چندلایه
- نشست «شاهد عینی» / گزارش تصویری
- نگاهی به فیلم «هفتاد سی»/ در بستر واقعیت
- موقعیت فیلمهای ایران و سینماگران فراملی در فرانسه
- قهوه دمنکشیده/چرا سریال مهران مدیری نتوانست انتظارات را برآورده سازد؟
- سرقتهای سریالی ۳زن به سبک «تسویه حساب»
- با اعلام آکادمی داوری؛ نامزدهای اولیه اسکار معرفی شدند/ یک انیمیشن ایرانی در میان آثار