تاریخ انتشار:1395/10/04 - 10:10 تعداد نظرات: ۰ نظر کد خبر : 36712

آزاده صمدیبرنامه «دورهمی» جمعه شب با موضوع ژنتیک به روی آنتن شبکه نسیم رفت. آزاده صمدی، بازیگر سینما و تئاتر نیز مهمان این برنامه بود و با مهران مدیری درباره فضای کاری و زندگی شخصی‌اش گفت‌وگو کرد.

به گزارش سینماسینما، برنامه «دورهمی» شامگاه جمعه سوم دی با حضور آزاده صمدی، بازیگر سینما و تلویزیون به روی آنتن شبکه نسیم رفت.

ابتدای این گفت‌وگو، آزاده صمدی بی‌مقدمه گفت: «۳۶ ساله‌ام»

این بازیگر سپس درباره شایعات بداخلاقی که درموردش مطرح شده است، توضیح داد: «من خیلی خوش اخلاق و خوش خنده هستم ولی احتمالا خیلی اذیتم کرده‌اند. در حیطه کاری ما یک‌سری مناسبات درست رعایت نمی‌شود، تکرار این کارها هرکسی را می‌رنجاند. اصلا آدم بداخلاقی نیستم و سرکارها خوش خنده‌ هستم.»

او ادامه داد: «آدم آرمان‌گرایی هستم و اینکه هوای دل همدیگر را داشته باشیم برایم خیلی مهم است، به نظرم در محیط کارها اینکه مثل یک خانواده بیشتر هوای همدیگر را داشته باشیم، خیلی خوب است، در جامعه آدم‌ها نسبت به یکدیگر کم محبت شده‌اند.»

صمدی درخصوص قضاوت‌های تندی که در فضای مجازی درموردش می‌شود گفت: «من دو سال است که در فضای مجازی هستم، دلیلش هم اطلاع رسانی برنامه‌های تئاترم بود چون مخاطبان تئاتر کم هستند. در واقع این فضا یک تریبون شخصی محسوب می‌شود و متاسفانه خیلی اوقات مردم احساس می‌کنند که خیلی راحت می‌توانند با بازیگران ارتباط برقرار کنند، البته من خیلی با این مسئله مشکل ندارم و شاد می‌شوم.»

او در واکنش به این پرسش مهران مدیری که آیا نسبت به مسایل سیاسی و اجتماعی واکنش نشان می‌دهد یا نه، پاسخ داد: «بله در جامعه ما نمی‌شود که دید سیاسی نداشت.»

صمدی درخصوص تحصیلات دانشگاهی در زمینه بازیگری گفت: «توصیه می‌کنم علاقه‌مندان تحصیلات آکادمیک داشته باشند زیرا که بستر تئاتر دانشجویی و فضای ارتباطی میان دانشجویان مفید خواهد بود و باعث شکوفایی می‌شود.»

این بازیگر درباره عاشق شدندش توضیح داد: «تا تعبیرش چی باشد؛ من خیلی معنای عشق را نمی‌دانم، ولی دوست داشتن را می فهمم.»

او درخصوص اینکه آیا تا به حال به سیم آخر زده است، گفت: «بله معمولا در خیابان‌های تهران و در حین رانندگی برایم این اتفاق افتاده است و یک آدم دیگری می‌شوم.»

در بخش پایانی برنامه، مهران مدیری درخصوص ژنتیک‌هایی که در جامعه وجود دارد گفت: «ژنتیک بعضی اوقات عامل همه چیز است، مثل ژنتیک اختلاس، ژنتیک مدیریت و حتی ژنتیک فقر.»

منبع: خبرآنلاین

لینک کوتاه

مطالب مرتبط

نظر شما


آخرین ها