ماهچهره خلیلی میگوید در حالی که این روزها چهره بازیگران مرد به وفور بر بیلبوردهای شهر دیده میشود، مشخص نیست چرا بازیگران زن این اجازه را ندارند.
به گزارش سینماسینما، ماه چهره خلیلی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون امسال سه فیلم “اشنوگل”، “یادم تو را فراموش” و” نیمکت” را داشت، که از این میان تنها دو فیلم “اشنوگل” و”یادم تو را فراموش” در جشنواره فیلم فجر دیده شدند.
او در گفت وگویی درباره فعالیت این روزهای خود گفت: مشتاقانه منتظر اکران فیلمهایم هستم. حدود ۱۰ تا ۱۲ کار اکران نشده دارم و اگر چند سال کار نکنم، باز هم فیلم برای اکران شدن دارم. امیدوارم فیلمهایم به زودی اکران شوند، بخصوص آثاری که در جشنواره حضور داشتند.
وی ادامه داد: خوشحالم که فیلم “یادم تو را فراموش”، به تازگی موفق شد، پنجمین جایزه بین المللی خود را نیز دریافت کند و فکر میکنم در اکران عمومی نیز بتواند با مخاطب ارتباط خوبی برقرار کند، چرا که هم موسیقی خوبی دارد و هم سوژهای است که زمانی بحث آن داغ بود و فکر میکنم در اکران عمومی نیز دوباره بحث آن داغ شود.
بازیگر” چشمان سیاه” درباره انتخاب داستان این فیلم و موفقیت در گیشه، عنوان کرد: به نظرم این فیلم داستان زندگی شهلا جاهد که درباره آن پیشتر خواندهایم نیست، بیشتر قصه فیلم بر اساس یک واقعه شکل گرفته و داستان فیلم کاملاً متفاوت است. اگر داستان زندگی شهلا جاهد بود، قطعاً از همان اسامی هم در کار بهره میگرفتیم، اما اینگونه نیست. یعنی حتی داستان آنها هم در این فیلم دیده نمیشود، بلکه تنها آن داستان تأثیر کوچکی بر روند قصه فیلم ما داشته است.
خلیلی افزود: دست گذاشتن روی چنین سوژهای و اعلام آن و استفاده از مازیار فلاحی موجب میشود که خبرساز شود.
این بازیگر در ادامه عنوان کرد: نمیدانم چرا در ایران یک فیلم که ساخته میشود تا این اندازه روی آن حساسیت بالاست و دائماً به دنبال مسائل جانبی هستیم، در حالی که در هالیوود یا سینمای اروپا اینگونه نیست، داستانی ساخته میشود، مردم آن را میبینند و از آن لذت میبرند. یا از آن خوششان نمیآید. بعد هم از سالن بیرون میآیند و همه چیز تمام میشود. اما در ایران دائماً همه چیز زیر سؤال میرود.
وی گفت: به نظر من “یادم تو را فراموش” فیلم خوبی است و وقتی در جشنواره آن را دیدم، حس کردم همه دست به دست هم دادند تا فیلم خوبی ساخته شود. بخصوص موسیقی که برای این کار ساخته شده در گیشه خیلی موفق خواهد بود.
خلیلی در ادامه درباره حضور در صحنه تئاتر اظهار کرد: دوست دارم در تئاتر حضور داشته باشم، سال گذشته سال خوبی بود و فروردین و اردیبهشت برای من با تئاتر همراه بود، این روزها چند پیشنهاد دارم که هنوز قطعی نشدهاند، دوست دارم بار دیگر تجربه حضور در صحنه تئاتر را داشته باشم، ولی ترجیحم این است که با پیشنهاد خوب این تجربه را تکرار کنم.
وی درباره حضور در تلویزیون نیز گفت: ترجیحم این است که در سینما حضور داشته باشم تا تلویزیون؛ چرا که برای تلویزیون زمان زیادی گذاشتم و ۵ سریال ویژه تاریخی کار کردم و این زمان بسیاری از من گرفت و باعث شد پیشنهادهای خوبی را که در سینما داشتم رد کنم. نمیگویم در تلویزیون کار نمیکنم، اما ترجیحم این است که نقش و متن پربار باشد تا بپذیرم که در آن حضور داشته باشم.
بازیگر “نقاب” با اشاره به اینکه سال ۹۵ به لحاظ کاری سال پرباری برایش بوده است ادامه داد: سال ۹۵ با تئاتر شروع شد و بعد از آن سه فیلم، سه تیزر و یک تبلیغ کارکردم و سال پرکاری برایم بود. با اینکه فرزندم به لحاظ سنی خردسال است و نیازمند حضور بیشتر من در کنار خود است، اما وقتی کار خوب پیشنهاد میشود چه بخواهید چه نخواهید هماهنگ میشوید. مشتاق دیدن فیلم سینمایی “نیمکت” هستم، یکی از فیلمهایی که متأسفانه در جشنواره به آن انگ فمینیستی زدند و از حضور در جشنواره سی و پنجم بازماند. به لحاظ کاری سال ۹۵ سال خوبی بود، اما هنرمندان خوبی را ما در این سال از دست دادیم و تأسفبار بود. افرادی مثل آقای کیارستمی، رشیدی، معلم، خانم فنی زاده و… از این لحاظ سال خیلی بدی بود و به لحاظ اتفاقات بدی که در جامعه افتاد مانند حادثه پلاسکو همه غمگین شدیم. امیدوارم سال ۹۶ به لحاظ کاری و اجتماعی سال خوبی برای همه باشد.
خلیلی در ادامه به بحث تبلیغات و حضور بازیگران در تبلیغات و عدم اجازه حضور بازیگران زن در این عرصه اشاره کرد و گفت: خیلی حیف است که خانمهای بازیگر در کشور حق حضور در تبلیغات شهری را ندارند. این روزها بیلبوردهای شهر پر شده از چهره آقایان بازیگر، اما نمیدانم چرا خانمهای بازیگر این اجازه را ندارند که در تبلیغات حضور داشته باشند. امیدوارم مسئولین پاسخ دهند که چرا ما نمیتوانیم در این زمینه فعالیت داشته باشیم، قطعاً پاسخ آنها و دلیل این عدم اجازه، ما را خوشحال میکند. در خارج از کشور ممانعتی برای این امر وجود ندارد و تبلیغات بسیار میتواند به بازیگران کمک کند. وقتی دائماً از ما میخواهند در مراسم خیریه حضور داشته باشیم و انتظار دارند ما برای کمک به مردم جامعه حضور پررنگی داشته باشیم، باید دستمان بیشتر باز باشد تا بتوانیم در خدمت آنها باشیم.
وی ادامه داد: این روزها فضا به گونهای شده است که ما مجبوریم برای تبلیغات از صفحات مجازی خودمان استفاده کنیم و هر کسی که فالوئر بیشتری داشته باشد در این زمینه بهتر میتواند فعالیت کند. خوشبختانه فعلاً این فضا قابل کنترل نیست و امیدوارم حداقل مدیران در این موضوع ورود نداشته باشند و اجازه دهند که فعالیت کنیم و بتوانیم منبع درآمدی از این راه داشته باشیم.
بازیگر “در چشم باد” درباره فعالیتهای جدید خود در سال ۹۶ عنوان کرد: اصولاً بعد از جشنواره همه استراحت میکنند و بعد از نوروز کارها دوباره شروع میشود. من هم از این امر مستثنا نیستم و فعلاً روی پیشنهادهایی که ارائه شده است فکر میکنم.
خلیلی در خاتمه برای مردم و همکاران اینطور آرزو کرد: امیدوارم سال ۹۶ هر کسی در جای خود قرار بگیرد، خیلی حیف است کسانی مثل طراحان لباس، گریم، فیلمبرداران و کسانی که سالهاست در این عرصه فعالیت داشتهاند امروز در خانه نشستهاند و کار نمیکنند، در حالی که عدهای دیگر با پارتیبازی و پول وارد این عرصه شدهاند و جای آنها را گرفتهاند. میدانم که این موضوع برطرف نمیشود، فقط امیدوارم کمتر شود و همکاران من بتوانند در جایگاه خود مشغول فعالیت باشند.
منبع: هنرآنلاین
لینک کوتاه
مطالب مرتبط
- یک بازیگر جوان تئاتر درگذشت
- پست اینستاگرامی گوهر خیراندیش در یادبود ماهچهره خلیلی
- ۱۵ قاب از ماهچهره خلیلی/ گزارش تصویری
- ماهچهره خلیلی درگذشت
- به مناسبت سپندارمذگان روز عشاق ایرانى، خطاب به سه شخصیت سینما، تلویزیون و شبکه نمایش خانگى
- «کمدی انسانی» آمد، «قاتل اهلی» رفت / فروش فیلمها در هفتهای که گذشت
- سینماها در قبضه فیلمهای کمدی / «آینه بغل» ۱۱ میلیاردی شد
- طعنه ماه چهره خلیلی به بازیگرانی که با چند حرکت درفضای مجازی برسر زبان ها می افتند
- فیلم های دفاع مقدس برای موفقیت در گیشه باید در زمان مناسب اکران شوند
- واکنش اینستاگرامی هنرمندان به دومین اسکار فرهادی/ از رضا میرکریمی تا لیلا حاتمی
- چرا «نیمکت» به جشنواره فیلم فجر راه نیافت؟
- بعد از «دورهمی» ۸ کار به من پیشنهاد شد
- ماجرای سیلیزدنی که بازیگر زن را ممنوعالخروج کرد
- «دورهمی» با سه مهمان ویژه روی آنتن میرود
- نمایشگاه عکس های ماه چهره خلیلی، نرگس محمدی، یغما گلرویی در گالری رج
نظر شما
پربازدیدترین ها
- وقتی زن تبدیل به «ناموس» میشود/ نگاهی به فیلم «خورشید آن ماه»
- چهره تلخ عشق یک سویه/ نگاهی به فیلم «در دنیای تو ساعت چند است؟»
- اختصاص سینماسینما/ سه فیلم ایرانی در جشنواره فیلمهای برتر سال ۲۰۲۴ مجله تله راما
- گفتوگو با محمد مقدم درباره سینمای مستند/ فیلم مستند، جهانی است ساختگی؟
- تاریخچه سریالهای ماه رمضان از ابتدا تاکنون/ در دهه هشتاد ۴۰ سریال روی آنتن رفت
آخرین ها
- حضورهای بین المللی فیلم کوتاه تامینا
- گلدن گلوب اعلام کرد؛ وایولا دیویس جایزه سیسیل بی دمیل ۲۰۲۵ را میگیرد
- درباره «قهوه پدری»؛ قهوه بیمزه پدری
- «کارون – اهواز» در راه مصر
- اختتامیه جشنواره «دیدار» ۱۷ دی برگزار خواهد شد
- اختصاص سینماسینما/ سه فیلم ایرانی در جشنواره فیلمهای برتر سال ۲۰۲۴ مجله تله راما
- ترجمه اختصاصی سینماسینما/ «مجمع کاردینالها»؛ موفقیت غیرمنتظره در گیشه و جذب مخاطبان مسنتر
- مدیر شبکه نسیم توضیح داد؛ مهران مدیری، جنابخان، فرزاد حسنی و چند برنامه دیگر
- تاکید بر سمزدایی از سینما و جشنواره فجر/ علیرضا شجاع نوری: ادغام جشنوارهی ملی و جهانی فجر سیاسیکاری بود
- ترجمه اختصاصی سینماسینما/ جادوی «شرور»؛ داستانی از دوستی، تفاوتها و مبارزه با تبعیض
- برای پخش در سال ۲۰۲۵؛ پسر شاهرخ خان برای نتفلیکس سریال میسازد
- ترجمه اختصاصی سینماسینما/ «گلادیاتور ۲»؛ بازگشتی باشکوه به کُلُسیوم و سنت حماسههای سینمایی
- اعلام نامزدهای چهلمین دوره جوایز انجمن بینالمللی مستند/ محصول مشترک ایران و انگلیس در شاخه بهترین مستند کوتاه
- اصغر افضلی و انیمیشن «رابینهود» در تازهترین قسمت «صداهای ابریشمی»
- جایزه جشنواره آمریکایی به پگاه آهنگرانی رسید
- چهل و سومین جشنواره فیلم فجر؛ از فرصت ثبت نام فیلمها تا داوری عوامل بخش نگاه نو
- نمایش بچه / گزارش تصویری
- اهمیت «باغ کیانوش» در سینمای کمدی زدهی این روزها
- برای بازی در فیلم «ماریا»؛ نخل صحرای پالم اسپرینگز به آنجلینا جولی اهدا میشود
- اکران فیلم علی زرنگار از اواخر آذر؛ «علت مرگ: نامعلوم» رفع توقیف شد
- مانور آمادگی همراه اول برای رویارویی با بحران؛ تمرینی برای پایداری ارتباطات
- بررسی هزینه و درآمد تولیدات ۳ سال اخیر؛ حساب کتاب فارابی جور است؟
- در اولین روزهای اکران بینالمللی؛ «گلادیاتور۲»، ۸۷ میلیون دلار فروخت
- اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم فجر معرفی شدند
- نامزدی ۲ جایزه آمریکایی برای «دوربین فرانسوی»
- «شهر خاموش» بهترین فیلم جشنواره نوستالژیا شد
- فروغ قجابگلی بهترین بازیگر جشنواره ریچموند شد
- «تگزاس ۳»؛ کمدی از نفس افتاده یا موفقیت تکراری؟
- روایتی از سه نمایشنامه از محمد مساوات روی صحنه میرود
- «کارون – اهواز» در مراکش