مراسم افتتاح «سرای گوهر» با حضور مسئولین این مرکز، پانتهآ بهرام، میترا حجار و فرشته حسینی برگزار و پانتهآ بهرام به عنوان سفیر «سرای گوهر» معرفی شد.
به گزارش سینماسینما به نقل از روابط عمومی، مراسم افتتاح «سرای گوهر» یازدهمین مرکز طلوع بینشانها با حضور اکبر رجبی مشهود مدیرعامل جمعیت طلوع بینشانها، پانتهآ بهرام سفیر «سرای گوهر» و فرانک ایمانی مدیر «سرای گوهر» عصر سهشنبه ۲۹ آذر ماه برای حمایت از زنان و دختران بیسرپناه در این مرکز برگزار شد.
رجبی در ابتدای این مراسم عنوان کرد: رویای همه ما این بود که روزی زنان بیپناه این سرزمین سرپناهی داشته باشند و امروز این امر محقق میشود. «سرای گوهر» یازدهمین مرکز طلوع بینشانهاست و کارش را در اولین روز دی ماه با کمک تمام کسانی که تلاش کردند تا این ساختمان به بهرهبرداری برسد و پناهگاه دختران بالای ۱۸ سالی باشد که به هر دلیلی پدر و مادر ندارند، آغاز میکند.
او درباره اعلام آمادگی شهرهای دیگر برای کمک به «سرای گوهر» بیان کرد: از شهرهای دیگر نیز برای حمایت از «سرای گوهر» اعلام آمادگی کردهاند، به طور مثال از شهرهای قم، اصفهان، گیلان و کرج افرادی اعلام آمادگی کردند تا مرکزی در این شهرها ساخته شود و دختران ما در شهرهای خودشان مورد حمایت قرار گیرند. در پایان باید بگویم که امیدوارم در آینده تمام این دختران خودشان به راهبرانی برای حمایت از افراد دیگر تبدیل شوند.
فرانک ایمانی مدیر «سرای گوهر» به عنوان دیگر سخنران این مراسم خاطرنشان کرد: جامعه هدف موسسه ما، دختران در معرض آسیب مستعد، یعنی افراد علاقهمند و انگیزهمند برای بهبود کیفیت زندگی و رشد شخصی و اجتماعی خودشان هستند.
او افزود: همه افراد جامعهپذیر هستند، اما در برخی مواقع این جامعهپذیری در محیط هایی که از هنجار خارج است، دچار چالش میشود. ما در اینجا فرایند جامعهپذیری مجددی را برای این عزیزان طرحریزی میکنیم. به طور مثال ما در این موسسه چند دپارتمان تخصصی خواهیم داشت که هرکدام از این دپارتمانها ابعاد مختلف سلامتی دختران را ارزیابی و برای آن برنامهریزی میکنند تا باتوجه به استعدادها و نیازهای افراد برنامه و طرح توانمندسازی دختران را عملی کنیم.
مدیر «سرای گوهر» اظهار کرد: برای هر دختر در این موسسه علاوه بر حامی که در نظر گرفته شده و ممکن است صرفا حامی مالی هم نباشد، یک مدیر انفرادی هم خواهیم داشت تا پرونده هر کدام را به صورت انفرادی دنبال کند و اهداف آنها را پیش ببرد.
او درباره بازه زمانی این پروژه حمایتی توضیح داد: این پروژه دارای یک بازه زمانی یک و نیم تا دو ساله است که برنامههای بازتوانی افراد را در این مدت ارائه میکنیم و در بازه شش ماهه آخر، مرحله انتقال به زندگی خارج از مرکز را دنبال میکنیم تا افراد برای زندگی مستقل آمادگی داشته باشند.
این مددکار اجتماعی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از اهداف ما تهیه و تولید محتوای بومیسازی شده است، یعنی تلاش داریم به عنوان یک نقطه تمرکز، تجربیات و منابعی را در اختیار مراکزی از این دست در شهرها و مناطق مختلف قرار دهیم.
ایمانی در پایان از یک پروژه اجتماعمحور متمرکز بر مناطق متوسط شهری خبر داد و گفت: همچنین پروژه یک برنامه اجتماعمحور مشابه سرای نور را در دست داریم که برای مناطق بافت متوسط و متوسط رو به مثبت شهریست و میخواهیم در این پروژه برای انسجام اجتماعی، ارتقای هویت محلی و… برنامههایی از این دست طرحریزی کنیم. قصد داریم در این پروژه هم منابعی در اختیار دیگران و حتی دانشگاهیان قرار دهیم که در پروژههای اجتماعمحور که معمولا توجه آنها به مناطق پایین شهر است، هدف ما متمرکز بر بافت اجتماعی محلات و بافت های متوسط باشد.
تجلیل از پانتهآ بهرام بهعنوان سفیر «سرای گوهر»
در ادامه این برنامه از پانتهآ بهرام به عنوان سفیر «سرای گوهر» تجلیل شد.
پانتهآ بهرام عنوان کرد: هر حرکتی از نقطه صفر شروع میشود، اما من اکنون این شانس را دارم که در نقطه صفر نیستم زیرا اکبر رجبی بسیار تلاش کرده است تا این مجموعه اکنون در این جایگاه قرار بگیرد و در واقع من از میانه راه به این مسیر پیوستهام.
او با اشاره به نام «سرای گوهر» تصریح کرد: معتقدم که کلمات بار دارند، در نتیجه وقتی نام جایی گوهر است یعنی به جوهر وجود آدمها اشاره میکند، زیرا تنها چیزی که در آینده برای یک انسان باقی میماند این است که از گوهر وجودی خود چطور استفاده کرده و از آن بهره برده است.
این بازیگر در ادامه تاکید کرد: من با این رویا به مجموعه پیوستم که تا جای ممکن تجربههای خودم در زندگی را با دختران در میان بگذارم. از طرفی معتقدم هنر در وجود همه انسانها وجود دارد و امید من این است که با برگزاری کلاسهای هنری مختلف بخشهای هنرمندانه و روشن این بچهها را از وجودشان بیرون بکشیم.
پانتهآ بهرام در پایان با اشاره به فعالیتهای بینالمللی به عنوان سفیر «سرای گوهر» عنوان کرد: من به جنبههای بینالمللی ماجرا هم فکر و درباره نمونههای آن تحقیق کردم که در کشورهای دیگر این نوع حمایتها به چه صورتی انجام میشود. به طور مثال دیدم که برخی تلاش میکنند سن خروج بچهها از بهزیستی را به ۲۲ سال برسانند. من هم تلاش دارم با مجامع بینالمللی ارتباطی برقرار شود تا از تجربیات مختلف در سراسر جهان هم بهرهمند شویم.
متیرا حجار: جامعه سالم با طبیعت و زنان سالم تحقق مییابد
میترا حجار یکی دیگر از مهمانان این برنامه بود که در سخنانی اظهار کرد: من به کاری که انجام میدهید ایمان دارم و معتقدم جامعه سالم با طبیعت و زنان سالم تحقق پیدا میکند، زیرا زنان، مادران یک جامعه هستند و ما به هر کشور پیشرفتهای که نگاه می کنیم، میبینیم که زنان قدرتمندی دارند. این توانایی در کشور ما هم وجود دارد، تنها کافیست که دست در دست هم دهیم تا این امر محقق شود.
فرشته حسینی: آسان نیست دختر باشی و سرپناهی نداشته باشی
فرشته حسینی یکی دیگر از بازیگران کشور که برای حمایت از این مجموعه در برنامه حضور پیدا کرده بود، گفت: وقتی ۱۰ ساله بودم به موسسهای رفتم که در آن موسسه برای دخترانی که خانواده نداشتند یا وضعیت مالی خوبی نداشتند، کلاسهای مختلف برگزار میکردند. در آنجا دوستان خوبی پیدا کردم و میدانم که آسان نیست دختر باشی و سرپناهی نداشته باشی. به همین دلیل برای من افتتاح چنین مجموعهای باارزش است که فرصت و پناهی در اختیار دختران قرار میدهد و امید آنها برای زندگی خواهد بود.
لینک کوتاه
مطالب مرتبط
- عشق از راه میرسد/ نگاهی به فیلم «چرا گریه نمیکنی؟»
- «جنگل آسفالت» با بازی نوید محمدزاده و فرشته حسینی
- آغاز اکران آنلاین «بیمادر» از امشب
- شلوغ کردن معرکه!/ نگاهی به سریال «پوست شیر»
- آن دقایق جانکاه/ نگاهی به سریال «پوست شیر»
- میترا حجار دستگیر شد
- در مراسم سالگرد حمیدرضا صدر مطرح شد؛ مردی که با مرگش سرطان را شکست داد/ ۳۶۵ روز در فراق «صدر»
- فیلمبرداری «چرا گریه نمیکنی؟» به پایان رسید
- فضای غریب، شخصیتهای ناآشنا/ نگاهی به فیلم «خائنکشی»
- استوار بر سایر اجزا و عناصر/ نگاهی به موسیقی فیلم «دسته دختران»
- باصلابت و جنگجو/ نگاهی به بازی فرشته حسینی در فیلم «دسته دختران»
- پنجمین روز جشنواره فیلم فجر؛ سوالات و انتقادات بیپاسخ خبرنگاران از عوامل فیلمها
- قصهای گمشده در هیاهوی انفجار/ نگاهی به فیلم «دسته دختران»
- «بیمادر»؛ یک فیلم خنثی
- در نشست رسانهای «دسته دختران» عنوان شد؛ سیستم سمفا بر آرای مردمی کنترل ندارد
نظر شما
پربازدیدترین ها
- ردپای یک کارگردان مؤلف / نگاهی به فیلمهای کوتاه سعید روستایی
- وقتی زن تبدیل به «ناموس» میشود/ نگاهی به فیلم «خورشید آن ماه»
- چهره تلخ عشق یک سویه/ نگاهی به فیلم «در دنیای تو ساعت چند است؟»
- موقعیت فیلمهای ایران و سینماگران فراملی در فرانسه
- با نظرسنجی از ۱۷۷ منتقد فیلم؛ نشریه ایندی وایر برترینهای سال ۲۰۲۴ سینما را معرفی کرد
آخرین ها
- حضور همراه اول با مجموعهای از سرویسهای فناورانه در نمایشگاه تلکام ۲۰۲۴
- بازگشت جنابخان به تلویزیون همراه با محسن کیایی
- «در آغوش درخت» بهترین فیلم بلند سینمای جهان جشنواره هندی شد
- نکوداشت خسرو خسروشاهی در جشنواره فیلم رشد
- «شهر خاموش» و «شناور» در شبکه نمایش خانگی
- به پاس یک عمر دستاورد سینمایی؛ خرس طلایی افتخاری برلین به تیلدا سوئینتون اهدا میشود
- کنسرت نمایش ایرج، زهره، منوچهر / گزارش تصویری
- حقایقی درباره محمد نوری به بهانه سالروز تولد او/ مردی که از شکست هراس نداشت
- ذلت ماندن یا لذت رفتن و رستن!
- جدول فروش سینمای ایران در آخرین روز پاییز/ پنج فیلمی که از ابتدای امسال بیش از ۱۰۰ میلیارد فروختند
- نمایش «دِویل» تمدید شد/ آغاز اجرای نمایش «تشنگان» از ۴ دی
- شایعه فروش آثار تجسمی مربوط به فروغ فرخزاد و سهراب سپهری/ سریال و فیلم مستند سهراب و فروغ به زودی کلید میخورد
- نامزدی یک فیلم کوتاه ایرانی-آمریکایی در جوایز آکادنی فیلم سوئد
- نشست خبری بزرگداشت فروغ فرخزاد / گزارش تصویری
- درباره سه مستند سینماحقیقت/ از جسارت نمایش عریان اعتیاد تا عشق به سینما در اتاق آپارات
- به خاطر نقش برجسته در صنعت سینما؛ کریستوفر نولان و همسرش، شوالیه و بانوی فرمانده شدند
- چرا «لیلی» سریال «داییجان ناپلئون» زشت بود؟/ پاسخ ناصر تقوایی را بخوانید
- «تیآرتی» ترکیه آغاز به کار کرد؛ صداوسیما هنوز در فکر سانسور است
- سیمرغ مردمی به جشنواره فیلم فجر بازگشت
- بستههای ویژه شب یلدای همراه اول با هدیه دیجیتال معرفی شد
- آنونس رسمی عاشقانه «عزیز» رونمایی شد
- با نظرسنجی از ۱۷۷ منتقد فیلم؛ نشریه ایندی وایر برترینهای سال ۲۰۲۴ سینما را معرفی کرد
- احمد رسولزاده و «بنهور» در بیست و هفتمین قسمت «صداهای ابریشمی»
- درباره «بی همه چیز»؛ درامی پیچیده با شخصیتهایی چندلایه
- نشست «شاهد عینی» / گزارش تصویری
- نگاهی به فیلم «هفتاد سی»/ در بستر واقعیت
- موقعیت فیلمهای ایران و سینماگران فراملی در فرانسه
- قهوه دمنکشیده/چرا سریال مهران مدیری نتوانست انتظارات را برآورده سازد؟
- سرقتهای سریالی ۳زن به سبک «تسویه حساب»
- با اعلام آکادمی داوری؛ نامزدهای اولیه اسکار معرفی شدند/ یک انیمیشن ایرانی در میان آثار