
محمد تاجیک : امروز ۴ دی ، خبر انتصاب بهروز شعیبی برای مدیریت انجمن سینمای جوان منتشر شد .خبری که شاید خیلی ها انتظار آن را نداشتند . بهروز شعیبی هم کارگردان بسیار خوبی است و هم بازیگر بسیار خوبی است . در فیلمسازی کارنامه خوب و روند روبه رشدی داشته .نگارنده علاقه بسیار زیادی به فیلم بدون قرار قبلی دارد و حداقل چهار باراین فیلم را بر پرده سینما دیده است .تعدادی از منتقدان ، این فیلم را بهترین فیلم او نامیده اند .فیلمهای قبلی او هم فیلمهای شاخص و مهمی در زمانه خود بوده اند. بهروز شعیبی در کارنامه بازیگری اش فیلمهای مهمی داشته است .
اما آیا او می تواند گزینه خوبی برای مدیریت انجمن سینمای جوان باشد ؟ برای پاسخ به این پرسش باید منتظر گذشت زمان بود .گذشت زمان ممکن است نشان دهد که شعیبی همانطور که کارگردان و بازیگر خوبی است مدیر خوبی هم هست و البته شاید عکس این موضوع هم اتفاق بیافتد.
به نظرم بهروز شعیبی باید در حوزه ای مثل حوزه فیلم کوتاه ،از افرادی مثل محمد آفریده مشورت بگیرد .آفریده ازبهترین مدیران سینمای پس از انقلاب است که در حوزه فیلم کوتاه و مستند ، تاثیر گذار ترین مدیر پس از انقلاب بوده و در دوران او ، اتفاقات بسیار مهمی در این حوزه ها روی داده و مدیری جریان ساز بوده است .
اگر بهروز شعیبی مدیری موفقی شود ، در کنار فیلمسازانی چون سیف الله داد ، رضا میرکریمی ، محمد مهدی عسگر پور و …قرار می گیرد که هم کارگردان خوبی بوده اند و هم مدیر خوبی .
البته باز هم این سوال مطرح می شود که مشغله های مدیریتی او ، باعث لطمه خوردن به کارگردانی و بازیگری اش نخواهد شد؟ گذشت زمان به همه این سوالات پاسخ خواهد داد !
امیدوارم آقای شعیبی عزیز ، برخلاف برخی مدیران که از هرگونه نقدی دلخور و ناراحت می شوند از نقدها و انتقادات رسانه ها ، به هیچ وجه دلخور نشوند .
حوزه فیلم کوتاه حوزه بسیار مهم و جریان سازی است .در اوائل دهه هشتاد که من مدیر روابط عمومی جشنواره فیلم کارگردانان جوان سونی بودم ،فیلمسازان مشهوری مثل بیضایی و تقوایی و مجیدی و سینایی و ….داور این جشنواره بودند .هم با آقای بیضایی در همان زمان مصاحبه کردم و هم با آقای مجیدی . درباره اهمیت فیلم کوتاه . جالب است هم مجیدی و هم بیضایی معتقدند بودند که مسئولان مملکت برای اینکه بدانند در این مملکت چه خبر است باید فیلم کوتاه ببینند .چون در جشنواره های فیلم کوتاه ، از همه شهرهای مختلف فیلم ارسال می شود و وضعیت واقعی این مملکت بیشتر در فیلمهای کوتاه نشان داده می شود تا در سینما و سریالهای تلویزیون!
لینک کوتاه
مطالب مرتبط
پربازدیدترین ها
آخرین ها
- آیین پایانی یازدهمین دوره انتخاب آثار برتر ادبیات نمایشی / گزارش تصویری
- شیرین یزدانبخش درگذشت
- افسانهای در حبس؛ سرنوشت «چریکه تارا»
- اقتباس بهمثابه ابزار فهم جامعه/ از روایت تراژیک تا روایت عاشقانه
- «دیدار بلوط»؛ بازگشتی به شکوه یک خاطره
- اشغال بهرام بیضایی وزمانه پس از جنگ ۱۲ روزه/به بهانه ۵ دی سالروز تولد بهرام بیضایی
- «سامی»؛ روایتی انسانی از جنگ بیپایان
- سینمای مستقل ایران را به رسمیت بشناسید
- گیشه سینما در دست کمدیها/ دو فیلم جدید اکران شدند
- اعلام بودجه فرهنگ و هنر در سال ۱۴۰۵
- مصوبهای برای حذف وزارت فرهنگ؛ مصوبه «سیاستهای صوت و تصویر فراگیر»؛ تعارض با جمهوریت
- «بابا پیکاسو»؛ در چنبره عواطف، حرمان و جداافتادگی
- «شمعی در باد»؛ جسورانهترین فیلم نیمه اول دهه هشتاد
- مهتاب ثروتی و مرجان اتفاقیان به «خاکستر خیال» پیوستند
- «جزیره آزاد»؛ خداوندگار خودخوانده جزیره آزاد
- جیمز کامرون: از سلطه هوش مصنوعی میگریزم/ «آوارتار۳» و شروع افتخارآمیز اکران
- بازیگر آمریکایی خودکشی کرد
- «قمرتاج»؛ از ثبتِ واقعیت تا سازماندهی روایت
- «یک تصادف ساده»، فیلم مورد علاقه باراک اوباما
- مدیران تلویزیون به جای اینکه نقدها را بپذیرند به انتقاد از منتقدان می پردازند
- آخرین قاب یک کارگردان در «سینماحقیقت۱۹»/ احسان صدیقی درگذشت
- «شهر خاموش»؛ طلسم فاوست بر فراز شهر
- واکنش روزنامه هفت صبح به مصاحبه اخیر مهران مدیری : از برج عاج خود پایین نیامد
- استوری سحر دولتشاهی از پشت صحنه «هزار و یک شب»
- از «بادکنک سفید» تا «طعم گیلاس» در نیویورک
- پرویز شهبازی و سینمای مولف
- معرفی برگزیدگان بیست و چهارمین جشن حافظ؛ «پیر پسر» چهار جایزه گرفت/ سه جایزه برای «تاسیان»
- نقش هوش مصنوعی در باز طراحی کسب و کارها در ۲۰۲۶
- نمایش مناسبات داخل زندانها در سریالهای نمایش خانگی چگونه است؟
- «کفایت مذاکرات»؛ شوخیهای نخنما





