فیلم مزدک میر عابدینی در سکوت خبری در تهران کلید خورده و نزدیک ده روز از فیلمبرداری این فیلم سپری شده است.
به گزارش خبرنگار سینماسینما، مزدک میرعابدینی یکی از چهره های جوان سینمای ایران است که پیش از این او را به عنوان بازیگر فیلم های خاص میشناختیم و نخستین حضور متفاوت او در فیلم «بدرود بغداد» به کارگردانی مهدی نادری و فیلم های «مردی که اسب شد» ، «همه چیز برای فروش» به کارگردانی امیر حسین ثقفی بوده است.
او به تازگی فیلم ویدیویی «خواب است پروانه» به کارگردانی او در گروه هنروتجربه به نمایش درآمد.
میر عابدینی به تازگی پروانه ساخت نخستین فیلمش را با عنوان «رقص پا» دریافت کرده و این فیلم را جلوی دوربین برده است، او در خصوص آخرین وضعیت فیلمش به خبرنگار سینماسینما گفت: «رقص» پا عنوان نخستین ساخته بلند سینمایی من هست که نگارش آن نزدیک به چهار سال زمان برده است و یکی از دغدغه های من این بود که برای ساخت نخستین فیلم ام، این فیلمنامه را جلوی دوربین ببرم.
وی در ادامه عنوان کرد: نزدیک ۱۰ روز است که فیلمبرداری این فیلم در تهران آغاز شده است و طبق برنامه ریزی های انجام شده تلاشم بر این است که فیلم را برای حضور در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر آماده کنم.
میر عابدینی درباره مضمون فیلم تازه اش گفت: دلم نمیخواهد که درباره جزئیات قصه حرفی بزنم اما می توانم بگویم که فیلم درون مایه اجتماعی دارد.
گفتنی است این بازیگر جوان سینمای ایران در اولین فیلمش ایفاگر یکی از نقش های اصلی است و حمیدرضا پگاه، نگار عابدی و ندا صارمی منفرد بازیگران اصلی این پروژه سینمایی هستند.
تهیه کنندگی این فیلم بر عهده محمد احمدی است و نخستین حضور این فیلم در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر خواهد بود، با توجه به حذف بخش نگاه نو از سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر باید منتظر بود تا دید که چه سر نوشتی در انتظار فیلم اولی ها خواهد بود.
لینک کوتاه
مطالب مرتبط
نظر شما
پربازدیدترین ها
آخرین ها
- عنوان و زمان اکران آخرین فیلم «سریع و خشمگین» اعلام شد
- کارگردان برنده نخل طلا، فیلم جدیدش را مقابل دوربین میبرد
- اصغر شریعتی درگذشت
- نامزدهای جوایز سزار فرانسه معرفی شدند
- پرویز نوری درگذشت
- مجید علی اسلام درگذشت
- نامزدهای جوایز فیلم بفتا معرفی شدند
- «نورنبرگ»؛ پیش از آن که گلولهای شلیک بشود…
- با حضور سینماگران ایرانی؛ نامزدهای اسکار ۲۰۲۶ معرفی شدند
- اعلام اسامی فیلمهای راهیافته به جشنواره فجر
- بدرقه رضا رویگری به خانه ابدی/ هنرمندی که قلبش برای مردم میتپید
- مراسم تشییع پیکر «سعید پیردوست» / گزارش تصویری
- بدرقه پیکر سعید پیردوست به خانه ابدی
- حقایقی درباره فیلم مسافران بیضایی به بهانه نمایش نسخه بازسازی شده آن در موزه سینما
- انتشار نسخه ویژه نابینایان «آمارکورد» با صدای صالح میرزاآقایی
- اعلام نتایج رویداد سرمایهگذاری انیمیشن کاشان: ۲۸ اثر موفق به جذب سرمایه شدند
- بیانیه جمعی از فیلمنامهنویسان سینمای ایران؛ نمیتوان سکوت اختیار کرد/ ثبات با انکار واقعیت شکل نمیگیرد
- کارنامه بازیگری سوسن تسلیمی به بهانه حضور در آثار بیضایی/ تلاقی همزمان نبوغ بازیگر و بازیگردان
- طایفه زندهکُشِ مُردهپرست؛ داستان فراموشی بهرام بیضایی در ایران
- بلا تار درگذشت
- آغاز اکران سراسری انیمیشن سینمایی «ژولیت و شاه» از فردا
- درنگی بر جشنواره فیلم فجر/ قاب شکسته سینما
- بهرام بیضایی، در متن آثارش از خلال افکارش؛ سلوک بیضایی
- سعید پیردوست درگذشت
- واکاوی مستند «ترانه» در آینه روان، فلسفه و جامعه؛ از پیله تروما تا پرواز فردیت
- سینما؛ جهش ۲۰ درصدی گیشه در چین و رکود نسبی در آمریکا
- «لندمن: کارگزار زمینهای نفتی»؛ کلاه کابوی و طلای سیاه
- درباره مستند «زیر درخت لور»/ رازها و دروغها
- اگر میدانستم مخالفت میکردم/ واکنش علی نصیریان به پوستر جشنواره فیلم فجر
- با موافقت شورای بازبینی فیلمهای سینمایی؛ چهار فیلم پروانه نمایش گرفتند





