«بازی تاجوتخت» طی چند سال اخیر، توجه زیادی را در سراسر جهان به خود معطوف کرده. پخش این سریال از روز هفدهم آوریل سال ۲۰۱۱ شروع شد و فصل ششم از ۲۴ آوریل ۲۰۱۶ آغاز شده است.
به گزارش سینماسینما، در حالی که انتهای فصل ششم سریال «بازی تاج و تخت»، پیشبینی «استارک» از آمدن زمستان برای شخصیتهای داستان به حقیقت میپیوندد و سازندگان این مجموعه برای جلوی دوربین بردن فصل جدید باید تا فصل زمستان منتظر بمانند و هنوز ماهها تا انتشار فصل جدید باقی مانده اما حالا خلاصه داستان فصل هفتم به طور کامل از سوی یکی از کاربران سایت ردیت افشا شده است. هرچند تا زمان اکران سریال نمیتوان از صحت کامل این خلاصه داستان مطمئن بود، این شخص قبلا هم پیشبینیهای درست و با اندکی اختلاف از حوادث سریال داشته است. چنانچه نمیخواهید داستان فصل هفتم برای شما لو برود، از خواندن ادامه این مطلب خودداری کنید. در فصل هفتم این سریال شخصیتهای جداافتاده دوباره به کنار هم میآیند. همینطور که پیشتر مشخص بود، دنریس تارگرین با ارتشش به منطقه دراگون استون در وستروس میرسد؛ جایی که قرنها پیش، اجداد او هم تسخیر وستروس را از آنجا آغاز کرده بودند. دنریس با فرستادن قاصدی از همه اربابان وستروس میخواهد به دیدارش بیایند.
جان اسنو که میداند برای مبارزه با وایتواکرها نیاز به شیشههای اژدها در دراگون استون دارد، پاسخ دنریس را میدهد و نزد او میرود. آنجا دنریس از او میخواهد لقب شاه شمال را کنار بگذارد ولی به هشدارهای او در مورد وایتواکرها توجهی نمیکند و جان تصمیم میگیرد یک وایتواکر را دستگیر و وجود این موجودات را برای اهالی جنوب اثبات کند. در همین حال برن و آریا به وینترفل و نزد سانسا که حالا مدیریت آنجا را در دست دارد، برمیگردند. لیتل فینگر تلاش میکند بین سانسا و خواهرش آریا اختلاف ایجاد کند که عاقبت خوشی برای او ندارد. اتحاد تایرل مارتل بهوسیله لنیسترها نابود میشود و در همین حال تئون و آشا گریجوئی شکست سختی از عموی خود میخورند. تیمی که برای گرفتن یک وایتواکر به شمال میرود شامل انجمن برادری بدون پرچم، داووس و گندری است. اما متأسفانه آنها در حلقه ارتش وایتواکرها گیر میکنند و دنریس با اژدهایانش به کمک آنها میآید، هرچند تیم جان اسنو نجات مییابد اما ویسریون یکی از اژدهایان دنریس در این نبرد کشته میشود و شاه شب او را بهعنوان اژدهای شخصی خود دوباره زنده میکند. در همین حال در بارانداز پادشاه، وایتواکر دستگیرشده بهنمایش درمیآید و برای اولینبار همه شخصیتهای اصلی باقیمانده در کنار هم جمع میشوند تا برای مشکل ارتش وایتواکرها چارهای بیندیشند. سرسی، ملکه جدید وستروس با اینکه قول مساعدت نظامی میدهد، به جیمی میگوید هدفش ضعیفکردن دشمنانش است و جیمی که دیگر طاقتش از زیادهخواهیهای سرسی طاق شده خود عازم شمال میشود. سموئل تارلی اولدتاون را ترک کرده و به استارکها در وینترفل میپیوندد. تارلی با کمک دانشی که کسب کرده و دید ماورایی برن در وینترفل به هویت واقعی جان اسنو پی میبرد. نام واقعی او آئرون تارگرین و فرزند لینا و رگار تارگرین است که او را به گزینه اول پادشاهی وستروس تبدیل میکند. جان که همچنان از این قضیه ناآگاه و در حال برگشت به وینترفل است، رابطه عاشقانهای را با دنریس آغاز میکند.
این فصل با شاه شب روی اژدها پایان میپذیرد که به کمک آتش این اژدها دیوار را ذوب کرده و نبردی عظیم برای فصل آخر سریال را وعده میدهد.
تعداد بینندگان و دانلود غیرقانونی
فصل اول «بازی تاجوتخت» در اولین روز یکشنبه نمایش خود به طور میانگین ۲,۵ میلیون بیننده داشت و تعداد بینندگان آن در کل، شامل بازبینیها و سفارشها، به ۹,۳ میلیون میرسید. فصل دوم، میانگین ۱۱,۶ میلیون بیننده داشت. فصل سوم به طور میانگین توسط ۱۴,۲ میلیون نفر تماشا شد و بهاینترتیب بعد از سریال «سوپرانوها» تبدیل به پربینندهترین سریال شبکه اچبیاو شد. اما در فصل چهارم این سریال موفق به جذب میانگین ۱۸,۶میلیون بیننده شد و بهاینترتیب حتی رکورد سریال فراموشنشدنی «سوپرانوها» را هم شکست.
سریال «بازی تاج و تخت» به شدت به خاطر تعداد دانلودهای غیرقانونی، مخصوصا در خارج از ایالاتمتحده شناخته شده است. وبسایت تورنت فریک که مختص اخبار سهیم شدن فایلهای مخلتف است، تخمین زده که این سریال از سال ۲۰۱۲ تابهحال بیشترین میزان دانلودهای غیرقانونی را داشته است. این میزان در فصل اول سال ۲۰۱۵ به حدود ۷ میلیون رسیده که نسبت به سال ۲۰۱۴ به میزان ۴۵ درصد افزایش یافته است. یک اپیزود در سال ۲۰۱۲ بیش از چهار میلیون بار دانلود شده بود که تقریبا مساوی تعداد بینندگان رسمی آن در شبکه اچبیاو بود. قسمت آخر فصل چهارم این سریال بدل به بیشترین فایل دانلود شده در تاریخ وبسایت بیتتورنت شد و در ۱۲ ساعت شاهد ۱,۵میلیون دانلود بود. در جدیدترین مثال این دانلودهای غیرقانونی هم میتوان به اپیزودهای فصل پنجم سریال اشاره کرد؛ روز یازدهم ماه آوریل و تنها یک روز پیش از انتشار رسمی اپیزود اول فصل جدید سریال، چهار اپیزود اول آن به صورت غیرقانونی روی اینترنت منتشر شدند و در ۲۴ ساعت اول بیش از ۸۰۰ هزار بار دانلود شدند.
موسیقی، شاهکار رامین جوادی
از نکاتی که از صحنه اول نمایش سریال توجه بیننده را به خود جلب میکند، موسیقی تیتراژ آن است که بهوسیله رامین جوادی، آهنگساز ایرانی- آلمانی در عرصه فیلم، تلویزیون و بازیهای ویدئویی ساخته شده است. او در کنار ساختن موسیقی «بازی تاج و تخت»، بهدلیل آهنگهای با گیتار نواختهشده فیلمهایی از جمله «مرد آهنی» و «حاشیه اقیانوس» و سریالهای «فرار از زندان» و «فلش فوروارد» شناخته شده است. آهنگ فصل اول سریال که حدود ۱۰ هفته پیش از نمایش اولیه آن از سوی جوادی نوشته شده بود، بهوسیله لیبل آمریکایی واریس سارابنده در ماه ژوئن سال ۲۰۱۱ منتشر شد. آلبومهای فصلهای بعدی هم با اجراهایی از گروههای دِ نشنال، دِ هولد استدی و سیگور رُش منتشر شدند. آهنگ تیتراژ اینسترومنتال سریال از سوی تعداد بیشماری از موسیقیدانان دیگر به شکلهای مختلف کاور شده است.
منبع: وقایع اتفاقیه
لینک کوتاه
مطالب مرتبط
- پایان رسمی سریال «خاندان اژدها» پس از فصل ۴
- فیلمبرداری چند فیلم و سریال در بریتانیا به دلیل کرونا متوقف شد
- معرفی سریالی که بیش از همه در سال ۲۰۲۰ دانلود غیر قانونی شد
- نویسنده «بازی تاج و تخت» خبر داد/ احتمال انتشار «بادهای زمستان»
- اقدام خیاطهای سریال بازی تاج و تخت برای کمک به مقابله با کرونا
- منتقدان بهترین سریالهای تلویزیونی ده سال گذشته را انتخاب کردند
- جاماندههای بزرگ نامزدهای گلدن گلوب کدام چهره ها و آثار هستند؟
- پیش درآمد سریال «بازی تاج و تخت» به زودی ساخته میشود
- بازیگر «بازی تاج و تخت» به «ارباب حلقهها» پیوست
- جوایز اسکار تلویزیونی آمریکا اهدا شد/ «چرنوبیل» و «بازی تاج و تخت» بهترین سریال های جایزه امی
- “بازی تاج و تخت” رکورد زد/ نامزدی در ۳۲ شاخه جوایز امی
- تازهترین تصویر از کیت هرینگتون در مرکز توانبخشی
- دفاع جانانه بازیگر نقش آریا استارک از پایانبندی «بازی تاج و تخت»
- چرا جولیا رابرتز «بازی تاج و تخت» را ندید؟
- «بازی تاج و تخت» در آخرین قسمت هم گاف داد + عکس
نظر شما
پربازدیدترین ها
- یادداشتی برای فیلم «رها»/ جامعه ناکارآمد و پدرهای بیخاصیت
- رونمایی از پوستر «زال و رودابه» در آستانه جشنواره فیلم فجر
- حاشیههای جشنواره فیلم فجر/ از دست دادن رضا بابک با مرضیه برومند تا سوءاستفاده از صدا و تصویر شکیبایی
- تاریخچه سریالهای ماه رمضان از ابتدا تاکنون/ در دهه هشتاد ۴۰ سریال روی آنتن رفت
- «۱۹۶۸»؛ هیاهو برای هیچ
آخرین ها
- آسیبهای اجتماعی و خنثیبودگی انسانی
- من را خسرو پدر زیبا صدایم کنید…
- «زیبا صدایم کن»؛ یک رابطه پدر و دختری لطیف و انسانی
- سه فیلم از یک نگاه/ ملودرام اشکانگیز، آدمهای حاشیهای جامعه و آتشی که فصل مشترک است
- چهل و سومین جشنواره فیلم فجر؛ نامزدهای بخش مستند اعلام شد
- زمان نمایش «رکسانا»، «پیر پسر» و «قاتل و وحشی» مشخص شد
- یادداشتی بر «آبستن»؛ تعلیق نصفه نیمهای که ناکارآمد میشود
- در پی جنجالها در شبکه اجتماعی ایکس؛ بازیگر شخصیت «امیلیا پرز» از اسکار حذف شد
- چرا فیلم «اسفند» به بدی فیلم «اشکِ هور» نیست؟
- ششمین روز جشنواره فیلم فجر / گزارش تصویری
- بخش زیادی از انتقاداتی که در برنامه هفت مطرح می شود به خود افخمی بر می گردد
- برخی نهادهای حاکمیتی و ارزشی ، از برند سازی برای مسعود فراستی چه هدفی را دنبال می کنند ؟
- چهارگانه صدرعاملی کامل شد/ عاشقانه آرام میان دو غریبه آشنا
- «توقیف»؛ روایتی صریح از ممیزی در آثار هنری
- پنجمین روز جشنواره فیلم فجر / گزارش تصویری
- افتتاح دومین دوره بورسیه نخبگان علمی توسط همراه اول
- «یوزفکا» روی صحنه عمارت نوفل لوشاتو میرود
- رونمایی از پوستر «ژن زامبی» همزمان با معرفی بازیگران و عوامل
- برنده اسکار در داوری نخل طلا؛ ژولیت بینوش رئیس هیات داوران جشنواره کن ۲۰۲۵ شد
- درباره «شمال از جنوب غربی» و «چشم بادومی»/ غلبه نگاه سادهانگاره و طرح مساله با راهحلی نشدنی
- ادب مرد به ز دولت اوست
- «آبستن» و آیندهای درخشان برای کارگردانان فیلم
- یادداشتی بر دو فیلم «رها» و «آبستن»/ زخمهای ماندگار و ماندگاری زخمها
- «بچه مردم»؛ فیلمی که به دیگران جوالدوز میزند، اما از زدن سوزن به خودی باز میماند
- حرفهای تازه رییس اسبق سازمان سینمایی؛ ایوبی: پشتم را خالی کردند/ دولت باید پایش را عقب بکشد
- چهارمین روز جشنواره فیلم فجر / گزارش تصویری
- حاشیههای سومین روز جشنواره فیلم فجر؛ از مشکل حل نشدنی صدای برج میلاد تا حضور نوزادان در سینمای رسانه
- آموختههایی از پشت صحنه «صد سال تنهایی»/ آیا مارکز از نتیجه اقتباس راضی میشد؟
- پروانه نمایش برای فجر صادر شد؛ «قاتل و وحشی» در جشنواره اکران میشود
- یادداشتی بر «بچه مردم» و «اسفند»/ از روایت دلنشین و شیرین تلخیها تا فیلمنامه چشم اسفندیار