رضا کیانیان دربارهی دلایلش برای پذیرش یک تبلیغ و همچنین اظهارات جنجالی یک عضو شورای شهر سرانجام سخن گفت.
به گزارش سینماسینما، عکس رضا کیانیان این روزها در سطح شهر در تبلیغات یک دمنوش گیاهی در بیلبوردهای شهر خودنمایی میکند؛ این بازیگر دربارهی دلایلاش برای پذیرش این تبلیغات گفت: این روند در میان بازیگران در جهان مرسوم است و چیز غریبی نیست! بعضی بازیگران، کالای را که به شخصیت اجتماعی شان نزدیکتر هست را تبلیغ میکنند، مثلا یک تبلیغی هست درباره قهوه که آلپاچینو آن را تبلیغ میکند؛ آل پاچینو یک بازیگری است که کافه نشین است و قهوه خور! بنابراین این تبلیغ خیلی به او مینشیند.
او ادامه داد: در این سالها چندین شرکت به من پیشنهاد کردند که برای آنها تبلیغ کنم اما هیچ کدام از آنها تا به حال با شخصیت اجتماعی من جور نبوده است، اما این تبلیغ اخیر با شخصیت اجتماعیام و برندی که از خودم ساختم، جور است.
رضا کیانیان در توضیح دلایلاش برای پذیرش این تبلیغ گفت: من در عین حال که فعال محیط زیست هستم، فعال اجتماعی هم هستم و برای مسائل شهروندی و سلامتی دغدغه دارم.
او در ادامه سخنانش مطرح کرد: این شرکت محصولات متنوعی چون قهوه، چای و… دارد اما من فقط برای دمنوش مثلثی آن تبلیغ کردم و دلیلی قانعکننده برای خودم داشتم که اجازه دادم عکسام را بر روی بیلبوردها بگذارند چون محصولی ست؛ «صددرصد ایرانی، صددرصد طبیعی» در تبلیغ این محصول هم به تولید داخلی کمک میکنم و هم محصولی را تبلیغ میکنم که طبیعی است و هیچ افزودنی ندارد بنابراین برای سلامتی خوب است.
رضا کیانیان در توضیح بیشتر دربارهی دلایلش گفت: یک نکته مهمتر این است که کیسه سه گوشی که این چای داخل آن است، برخلاف کیسه چایهای دیگر قابل بازیافت است؛ یعنی ما یک پلاستیک را در طبیعت رها میکنیم باید هزاران سال طول بکشد که به طبیعت برگردد اما کیسههای این دمنوش در عرض سه ماه قابل بازیافت است و اگر آن را در خاک چال بکنید بعد از سه ماه قاعدتا اثری از آن نخواهید دید. در نتیجه وقتی یک شرکتی با چنین مشخصاتی محصول خود را آماده میکند چرا برای آن تبلیغ نکنم؟! خصوصا اینکه با آنچه که من همیشه در شعارها و حرفهایم میزنم مطابقت دارد، در واقع یک برند دارد برای یک برند دیگر تبلیغ میکند. این تبلیغ هر دو را تقویت میکند و هیچ کدام را تضعیف نمیکند پس اگر بروم برای محصولات دیگر ی که با شخصیت اجتماعی من جور نیست تبلیغ کنم در واقع دارم برند خودم را خراب میکنم و احتمالا موجب تخریب خودم و خنده بقیه خواهم شد!
بازیگر «آژانس شیشهای» واکنشها را طی چند روز اخیر مثبت دانست و یادآور شد: سالهای پیش که آقای جمشید مشایخی برای یک کولر گازی تبلیغ کرد، خیلیها به او حمله کردند ولی من از ایشان دفاع کردم و یک مقاله نوشتم که چرا نباید ایشان تبلیغ یک محصولی را انجام بدهند؟! این حق هر بازیگر و آدم مشهوری است که این کار را انجام بدهد.
کیانیان گفت: بعد از آن یک دورهای وزارت ارشاد، اجازه نداد بازیگران تبلیغ بکنند تا دوباره شرایط فراهم شد و بازیگرانی چون بهرام رادان، محمدرضا گلزار و… این کار را انجام دادند و من از همان مقطع موافق بودم که این کار باید انجام بشود.
این هنرمند که دغدغههای اجتماعی دارد با بیان اینکه «سرمایه قاعدتا کار میآفریند بنابراین ما نباید با سرمایهداران بد باشیم» ادامه داد: سرمایهدار اگر نباشد کار نیست، من با دزدی و کلاهبرداری مخالفم. یعنی پولهایی که بدون تولید و زحمت جابهجا میشوند و جیب مردمی خالی میشود تا جیب اقلیتی پر شود. ولی سرمایهداری که یک کارخانه درست میکند و بواسطهی آن چندین نفر سرکار میروند و چندین خانواده به رفاه میرسند، که بد نیست.
بازیگر «یک تکه نان» در عین حال خاطرنشان کرد: اگر ما شروع کنیم به نابود کردن سرمایهدار مولد، تولید خصوصی از بین میرود و دولت به عنوان سرمایهدار وارد میدان میشود و تولید دولتی قاعدتا در هیچ کشوری جواب نداده است، چون باعث فساد میشود. در حالیکه تولید در بخش خصوصی جواب میدهد چون رقابت ایجاد میشود و خود رقابت باعث رشد کیفیت و مشتری سالاری خواهد شد. همانطور که در اصل ۴۴ قانون اساسی ما، بدان تاکید شده است.
رضا کیانیان تاکید کرد: تولید و سرمایهگذاری دولتی چون یکه تاز است و بدنبال اهداف دیگر است، تولید بیمعنی میشود مثل فیلمهایی که دولت تهیه کرده است، در مقایسه با فیلمهایی که بخش خصوصی تهیه میکند. برای دولت مهم نیست آن فیلم تماشاگر داشته باشد یا نه! سود بدهد یا نه! فقط بخشنامه و دستور بالا دستی و جواب به آن دستور و بخشنامه اهمیت دارد! مثل انبوه فیلمهایی که تلویزیون با عنوان نود دقیقهای تولید کرد.
او در عین حال گفت: اما سازندگان فیلمی که در بخش خصوصی تهیه شده است تمام تلاش خود را انجام میدهند که حتما به نمایش درآید و تماشاگر راضی باشد و سرمایهی سرمایهگذاری که پول برای تولید گذاشته برگردد، مردم باید از فیلم خوششان بیاید و راضی باشند اما سرمایهگذار دولتی برای بازگشت سرمایه فیلم دغدغهای ندارد که سرمایهاش برگردد. دغدغهای هم ندارد که فیلم خوبی از آب در آید، پس سرمایهداری و سرمایه خصوصی ذاتا چیز بدی نیست.
او ادامه داد: در تمام کشورهای وقتی چرخ تولید راه میافتد بیکاری از بین میرود، رفاه بوجود میآید و دموکراسی کم کم شروع به رشد میکند.
رضا کیانیان در بخش پایانی این گفتوگو در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اخیر یکی از اعضاء شورای شهر تهران دربارهی واکنش شما به حادثه پلاسکو، اظهار نظری را مطرح کرده است، نظرتان دربارهی این اظهارات چیست؟ گفت: آقای جدیدی !، علیرغم اینکه صحبتهای شما را برخی به طنز گرفتند ولی من منظور شما را خوب فهمیدم. شما میخواهید بگویید من که بازیگر هستم، چه ربطی دارد که درباره مسائل شهری و شهرنشینی صحبت کنم؟ قاعدتا من شهروند تهران هستم و براساس حقوق شهروندی هم میخواهم و هم میتوانم در مورد مسایل شهری صحبت کنم.
این هنرمند در ادامه گفت: آقای عباس جدیدی به شما رأی داده شده، من نه، بخشی از شهروندان، شما را انتخاب کردند تا بروید پیگیر مسائل شهری باشید و کاری بکنید که اوضاع شهر ما بهتر شود پس در نتیجه از شما انتظار داریم، وقتی فاجعه پلاسکو پیش آمد، بیایید و توضیح بدهید، بیایید بگویید ما چه کارهایی کرده بودیم و چه کارهایی را نکرده بودیم و اگر نکردید عذرخواهی کنید و اگر کردید، توضیح بدهید. اما ما تاکنون از شورای شهر هیچ توضیحی نشنیدیم، فقط آمدند و گفتهاند ما قبلا گفته بودیم که این گونه است؛ باشد گفته بودید ولی وقتی میدانستید اینقدر خطرناک است چرا پیگیری نکردید چرا شهردار را موظف نکردید چرا به مجلس نبردید و چرا آن را علنی نکردید و ….. فقط گفته بودید! شما وظیفهتان این نیست که فقط بگویید، شما وظیفهتان این است که کار انجام بدهید و پیگیری کنید. به هر حال آقای جدیدی !از شما میخواهم با این که از من دلخورید ،اما بیایبد و توضیح بدهید که چه کاری برای شهر انجام دادهاید و توضیح بدهد با تخصصی که دارید چه کارهایی برای بهتر شدن اوضاع این شهر کردهاید؟!
رضا کیانیان با اشاره به برخی اظهارات مطرح شده،گفت: به تازگی از من خواستهاید هر سناریویی را که دست من دادند اجرا نکنم. به شما میگویم. شخصیت من در دنیای سینما ،دقیقا همین طور است! در انتخابهایم سختگیر هم هستم، بروید و تحقیق کنید. اما اگر منظورتان دنیای سیاست و سناریوهای سیاسی ست! باید ثابت کنید که به من سناریو داده میشود و سند داشته باشد که از کجا و از طرف چه کسانی! چون این تهمت است و قابلیت پیگیری دارد.
این هنرمند در پایان مطرح کرد: آقای جدیدی! فرافکنی نکنید! یعنی به جای این که به من نصیحت کنید! در مورد جایگاه و مسولیتهایتان جوابگو باشید. توپ در زمین شماست! شهر آسیب دیده. نه فقط با ریزش ساختمان پلاسکو. با هوای آلوده، با پارازیتهای گوناگون، با ترافیک، با گسترش بی رویه، با کودکان کار. با کارتن خوابی، با کمبود فضاهای ورزشی و فرهنگی ، با رشد بیکاری ،با رشد سرطان………. باز هم بشمارم؟! شما باید جوابگوی این معضلات باشید! و در قبال رای که به شما داده شده و حقوق موقعیتی که به دست آوردهاید کار کنید و پاسخگو باشید. و مواظب کلماتی که به کار میبرید باشید. شما نماینده مردم و عضو شورای ابر شهر تهران هستید! به جای نصیحت به من و همکاران محترم من آن هم با ادبیاتی که ما متوجه نمیشویم، وظیفهتان را انجام دهید. شما برای نصیحت کردن انتخاب نشدهاید!

لینک کوتاه
مطالب مرتبط
- استوری رضا کیانیان درباره وضعیت استادیوم آزادی
- معرفی داوران جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی
- درخواست از وزیر ارشاد برای تعطیل نکردن انجمن صنفی عکاسان تئاتر ایران/ حمید جبلی: ما در حال زندگی با مرگ هستیم!
- آیین یادبود بیتا فرهی در خانه هنرمندان ایران برگزار شد/ پاسداشتی برای بانوی خاص سینمای ایران
- دیوار کوتاه رضا کیانیان در ماجرای فوت ناصر طهماسب
- حامد بهداد و رضا کیانیان از یک «استاد» گفتند
- داوران هشتمین مسابقه عکس سینمای ایران معرفی شدند
- رضا کیانیان در زادروز خود با موزه سینما مطرح کرد؛ آغوشم برای همکاری با جوانان همیشه باز است
- در نشست هفته جهانی موزه و میراث فرهنگی در موزه سینما مطرح شد: کیارستمی میگفت مدیون رزمندگان و جانبازان شیمیایی هستیم/ موزهها باید زنده بودن و زندگی را به جامعه منتقل کنند
- کیانیان : با تحریم جشنواره مخالفم / باید بگذاریم کسانی که به جشنواره اعتقاد دارند، آن را برگزار کنند
- سینماگران حاضر در نشستهای تخصصی جشنواره فیلم کوتاه تهران معرفی شدند
- تاسف رضا کیانیان از کمرنگ شدن علوم انسانی در ایران
- رضا کیانیان: نغمه ثمینی دشمن نیست!/ انتقاد از ممنوع از کار شدن برخی از هنرمندان در نشست خبری تئاتر «پدر»
- در مراسم سالگرد حمیدرضا صدر مطرح شد؛ مردی که با مرگش سرطان را شکست داد/ ۳۶۵ روز در فراق «صدر»
- رضا کیانیان: چرا نمیتوانیم در سینماهای جهان فیلمهایمان را نشان دهیم؟
نظر شما
پربازدیدترین ها
- تاریخچه سریالهای ماه رمضان از ابتدا تاکنون/ در دهه هشتاد ۴۰ سریال روی آنتن رفت
- نگاهی به «عروج» به بهانه زادروز لاریسا شپیتکو/ لحظه روبرو شدن با «خود»
- چهره تلخ عشق یک سویه/ نگاهی به فیلم «در دنیای تو ساعت چند است؟»
- یک جایزه برای آیدا پناهنده؛ جشنواره فرانسوی به «در انتهای شب» جایزه داد
- نگاهی به سریال «جانسخت»؛ منتظر غافلگیری بمانیم یا نه؟
آخرین ها
- رکوردشکنی «پایتخت ۷» در تلوبیون؛ ۳۳۰ میلیون دقیقه تماشا و ۶۶۰ هزار کاربر همزمان
- فوت بازیگر آمریکایی؛ ریچارد چمبرلین درگذشت
- بزرگداشت رخشان بنیاعتماد برگزار شد
- نگاهی به فیلم عزیز؛ فیلمی قابل احترام
- عیدی ویژه همراه اول بهمناسبت عید فطر
- پرفروشهای سینما در هفته اول نوروز/ هیچ کدام از فیلمهای نوروزی، یک میلیون تماشاگر نداشتند
- آکادمی اسکار عذرخواهی کرد
- «میراث» در جشنواره هاتداکس رقابت میکند
- تازهترین ساخته هادی محقق به چین میرود/ اولین حضور جهانی «دِرنو» در جشنواره پکن
- یک جایزه برای آیدا پناهنده؛ جشنواره فرانسوی به «در انتهای شب» جایزه داد
- یک واکنش دیرهنگام؛ بیانیه آکادمی داوری در پی خشونت علیه برنده اسکار
- پس از ۴ دهه برگزاری در یوتا؛ جشنواره ساندنس به کلرادو میرود
- فرشته سقوط کرده/ نگاهی به فیلمنامه «هیات منصفه شماره ۲» با بررسی عناصر مشترک درامهای دادگاهی
- «داستان سلیمان»؛ یک داستان واقعی از هزاران پناهجوی جهان
- «یک نبرد پس از دیگریِ» دیکاپریو کوتاهتر شد!
- یک عشق بی رحم،مجازات اعدام را در بریتانیا لغو کرد
- اکران آنلاین «زودپز» در شبکه نمایش خانگی
- نتفلیکس با «صد سال تنهایی» به یک رمان کلاسیک «غیرقابلاقتباس» جان میبخشد
- «ذهن زیبا»؛ اتفاقی زیبا در تلویزیون
- اسرائیل، کارگردان برنده اسکار را بازداشت کرد
- یک جایزه برای مجری اسکار؛ کونان اوبراین، جایزه مارک تواین را گرفت
- برای دستاوردهای یک دهه فعالیت حرفهای؛ بالاترین تجلیل سینمایی بریتانیا از تام کروز
- داوری فیلمساز ایرانی در جشنواره مورد تایید اسکار
- نگاهی به «اکنون»/ هنرِ شنیدن
- «بیگانه» کامو مقابل دوربین کارگردان فرانسوی میرود
- «روایت ناتمام سیما» قاچاق شد/ علیرضا صمدی: خواهش میکنم نسخه غیرقانونی را نبینید
- نقدچیست؟ منتقدکیست؟
- نوروز موسیقایی با فیدیبو؛ برنامه فستیوال موسیقی «گوشه» اعلام شد
- دارن آرونوفسکی میسازد؛ اقتباس سینمایی از رمان «کوجو»
- «بیصدا حلزون»؛ تلخی میان تصمیم و تسلیم