در آستانه برگزاری مهمترین رویداد هنری سینمایی کشور، گیشه ها نیز تحت تاثیر قرار گرفته است و فیلمهای در حال اکران کجدار و مریز میفروشند.
به گزارش سینماسینما، کمتر از ۱۰ روز تا آغاز سی و ششمین جشنواره فیلم فجر باقی مانده است و فیلم های در حال اکران تلاش می کند تا تحت تاثیر جو اخبار جشنواره قرار نگرفته و همچنان رونق گیشه و فروش خود را حفظ کنند.
حالا و در آستانه برگزاری جشنواره، ترافیک اکران فیلمها نیز به اوج خود رسیده است و از چهارشنبه چهارم بهمن ماه نیز دو فیلم «افسانه گل آباد» ساخته محمدرضا عباسنژاد و «من یک ایرانیام» به کارگردانی محمدرضا آهنج نمایش خود را در سینماهای سراسر کشور آغاز خواهند کرد.
اما در بررسی فروش هفتگی فیلمها، صدرنشینی همچنان مانند چند هفته اخیر با اختلاف زیاد برای «آینه بغل» به کارگردانی منوچهر هادی است.
این فیلم فروش هفتگی یک میلیارد و ۱۷۷ میلیون تومانی داشته و در مجموع پس از ۶ هفته نمایش در ۱۸۲ سالن سینما به فروش ۱۳میلیارد و ۷۲۸ میلیون تومان رسیده است.
«آینه بغل» با بازی هنرمندانی چون محمدرضا گلزار، جواد عزتی، یکتا ناصر، نازنین بیاتی، سیامک صفری، مه لقا باقری، رضا نیکخواه و بهاره رهنما در خلاصه داستانش آمده است: قیمت آینه بغل ماشین بعضی ها معادل زندگی خیلی هاست.
فیلم سینمایی «دختر عمو و پسر عمو» که در ژانر کمدی – اجتماعی تولید شده نیز دیگر فیلم پرفروش هفته بعد از «آینه بغل» است که فروش هفتگی ۲۶۵ میلیون تومانی داشته است.
این فیلم به کارگردانی روح انگیز شمس و تهیه کنندگی مشترک محمود غلامی و قربان محمدپور در مجموع پس از سه هفته نمایش در ۱۱۴ سالن سینما فروش ۸۸۷ میلیون تومانی داشته است و به نظر می رسد تا قبل از تعطیلی نمایش فیلم ها برای برگزاری جشنواره به جمع میلیاردی های سینما اضافه شود.
مجید صالحی، نیوشا ضیغمی، لاله مرزبان، فاطمه گودرزی، مریم امیرجلالی، محمود عزیزی، مهدی صبایی و نسیم فروغ و معصومه محمدپور بازیگران فیلم سینمایی «دختر عمو و پسر عمو» هستند.
داستان این فیلم درباره زندگی یک پسر عمو و دختر عمو است که در زندگی خانوادگی شان اختلافات زیادی به وجود میآید. آنها با دستور و راهنماییهای پدربزرگ خود مجبور میشوند تمامی اختلافات خانوادگی شان را حل کنند.
فیلم سینمایی « سد معبر» به کارگردانی محسن قرایی دیگر فیلم سینمایی اکران این روزهاست که در آستانه میلیاردی شدن قرار دارد.
این فیلم پس از سه هفته نمایش در ۷۹ سالن سینما فروش هفتگی ۲۲۱ میلیون تومانی داشته است و در مجموع نیز ۹۲۰ میلیون تومان فروش کرده است.
حامد بهداد، باران کوثری، نادر فلاح، اکبر رحمتی، آوا شریفی، عرفان ناصری، مرتضی آقاحسینی، بهرام سروری نژاد، مهدی میری و نگارعابدی، علیرضا کمالی نژاد، گیتی قاسمی، حسام محمودی و محسن کیایی بازیگران فیلم سینمایی «سد معبر» هستند.
این فیلم داستان قاسم کارمند اداره سد معبر شهرداری را روایت می کند که در تلاش است وضعیت زندگی خود را بهبود ببخشد اما در این راه با نرگس همسرش اختلافِ نظر دارد.
فیلم سینمایی «عشقولانس» به کارگردانی محسن ماهینی از دیگر آثاریست که به تازگی اکران خود را در سینماهای کشور آغاز کرده است.
این فیلم پس از یک هفته نمایش در ۵۳ سالن سینما فروش ۲۰۹ میلیون تومانی داشته است و در مجموع نیز ۴۶۷ میلیون تومان فروش کرده است.
اکبرعبدی، سحر قریشی، علی صادقی، بهاره افشاری، لعیا زنگنه، فریبا کوثری، چنگیز وثوقی، محمود پاک نیت، فریبا متخصص، شیرین بینا، نیما شاهرخ شاهی، محسن افشانی، آرش نوذری، یحیی بهرامپور، آوا دارویت، حدیثه تهرانی، رانا قیصر نژاد هنرمند خردسال: عرفان برزین و با معرفی محمدعلی محمدی تیم بازیگران این فیلم سینمایی را تشکیل می دهند.
فیلم سینمایی «پل خواب» به کارگردانی اکتای براهنی و تهیه کنندگی جهانگیر کوثری نیز پس از یک هفته نمایش در ۲۷ سالن سینما ۱۱۳ میلیون تومان فروش داشته است و به مجموع ۲۶۳ میلیون تومان فروش رسیده است.
در این فیلم ساعد سهیلی، هومن سیدی، اکبر زنجانپور، آناهیتا افشار، علیرضا ثانی فر و حسام شجاعی ایفای نقش می کنند.
در خلاصه داستان فیلم سینمایی «پل خواب» آمده است: شهاب در آستانه ازدواج با نامزدش است. شرایط اقتصادی و مالی او باعث می شود به اتفاق دوستش وارد یک معامله تجاری شود اما در کمال ناباوری پولهای او را بالا می کشند. شرایط سختی بر زندگی او حاکم می شود. پول بهرهای می گیرد و از پرداخت اقساط آن هم عاجز می شود. طلبکاران او را راحت نمی گذارند. پدرش که دبیر مدرسه است وارد ماجرا می شود. نامزدش نیز او را تحت فشار قرار می دهد. شهاب تحت تاثیر این فشارها دست به کار عجیبی می زند.
فیلم سینمایی «خانه کاغذی» به کارگردانی مهدی صباغ زاده که حالا چهار هفته از نمایش آن می گذرد فروش هفتگی ۹۸ میلیون تومانی داشته است.
این فیلم به تهیه کنندگی تینا پاکروان در مجموع با اکران در ۳۵ سالن سینما فروش ۵۳۲ میلیون تومانی را پشت سر گذاشته است.
پرویز پرستویی، تینا پاکروان، ثریا قاسمی، ستاره اسکندری، مهدی پاکدل، علیرضا کمالی، حسین پاکدل، محسن قاضیمرادی، ارد زند و شقایق فراهانی بازیگران فیلم سینمایی «خانه کاغذی» هستند.
از دیگر آثاری اکران این روزهای شلوغ سینما می توان به آثاری چون حریم شخصی (احمد معظمی)، خالتور (آرش معیریان)، قاتل اهلی (مسعود کیمیایی)، ثبت با سند برابر است (بهمن گودرزی)، انیمیشن فهرست مقدس (محمد امین همدانی)، آذر (محمد حمزه ای)، اشنوگل (هادی حاجتمند و علی سلیمانی سرندی)، آرمانشهر (حسن ناظر)، وقتی برگشتم (وحید موسائیان) اشاره کرد.
منبع: ایرنا

لینک کوتاه
مطالب مرتبط
- انتقادات صریح اکتای براهنی از تهیه کننده فیلمش/ این کارت تهیه کنندگی مثل عوارضی سر راه فیلمسازی است
- مهرداد فرید در گفتوگو با سینماسینما/ با حاکمیت سالنداران در سینما طرف هستیم
- فروش ۴۶ میلیاردی سینمای ایران در زمستان ۹۶/ گزارش تحلیلی
- «بدون تاریخ بدون امضا» سه میلیاردی شد / فروش فیلمها در هفتهای که گذشت
- حضور چشمگیر سینمای ایران در بنگلور هند
- فروش «هاری» رضایتبخش است/ شیطنت در روند اکران فیلم ها
- فروش «بدون تاریخ، بدون امضا» به ۱٫۷ میلیارد تومان رسید
- فروش ۶۵۰ میلیونی«بدون تاریخ، بدون امضا» در دو روز/ «آینه بغل» به مرز ۱۹ میلیارد رسید
- «پل خواب» به ونکوور می رود
- از یک فیلم ۱۸+ تا برنده دو جایزه جشنواره ونیز در سینماهای تهران
- ادامه اکران «پل خواب» در سینماهای ایران/رونمایی از تیزر متفاوت
- «پل خواب» نیم میلیارد را رد کرد/ رونمایی از جدیدترین تیزر
- برف گیشهی سینماها را سرد کرد
- رونمایی از اولین تیزر پشت صحنه «پل خواب»
- “آینه بغل” از مرز ۱۴ میلیارد تومان فروش گذشت
نظر شما
پربازدیدترین ها
- تاریخچه سریالهای ماه رمضان از ابتدا تاکنون/ در دهه هشتاد ۴۰ سریال روی آنتن رفت
- نگاهی به «عروج» به بهانه زادروز لاریسا شپیتکو/ لحظه روبرو شدن با «خود»
- «بیگانه» کامو مقابل دوربین کارگردان فرانسوی میرود
- چهره تلخ عشق یک سویه/ نگاهی به فیلم «در دنیای تو ساعت چند است؟»
- حقایقی درباره فیلم یک تکه نان به بهانه پخش آن از شبکه نمایش
آخرین ها
- یک واکنش دیرهنگام؛ بیانیه آکادمی داوری در پی خشونت علیه برنده اسکار
- پس از ۴ دهه برگزاری در یوتا؛ جشنواره ساندنس به کلرادو میرود
- فرشته سقوط کرده/ نگاهی به فیلمنامه «هیات منصفه شماره ۲» با بررسی عناصر مشترک درامهای دادگاهی
- «داستان سلیمان»؛ یک داستان واقعی از هزاران پناهجوی جهان
- «یک نبرد پس از دیگریِ» دیکاپریو کوتاهتر شد!
- یک عشق بی رحم،مجازات اعدام را در بریتانیا لغو کرد
- اکران آنلاین «زودپز» در شبکه نمایش خانگی
- نتفلیکس با «صد سال تنهایی» به یک رمان کلاسیک «غیرقابلاقتباس» جان میبخشد
- «ذهن زیبا»؛ اتفاقی زیبا در تلویزیون
- اسرائیل، کارگردان برنده اسکار را بازداشت کرد
- یک جایزه برای مجری اسکار؛ کونان اوبراین، جایزه مارک تواین را گرفت
- برای دستاوردهای یک دهه فعالیت حرفهای؛ بالاترین تجلیل سینمایی بریتانیا از تام کروز
- داوری فیلمساز ایرانی در جشنواره مورد تایید اسکار
- نگاهی به «اکنون»/ هنرِ شنیدن
- «بیگانه» کامو مقابل دوربین کارگردان فرانسوی میرود
- «روایت ناتمام سیما» قاچاق شد/ علیرضا صمدی: خواهش میکنم نسخه غیرقانونی را نبینید
- نقدچیست؟ منتقدکیست؟
- نوروز موسیقایی با فیدیبو؛ برنامه فستیوال موسیقی «گوشه» اعلام شد
- دارن آرونوفسکی میسازد؛ اقتباس سینمایی از رمان «کوجو»
- «بیصدا حلزون»؛ تلخی میان تصمیم و تسلیم
- «سلب مسئولیت»؛ کابوسی پنهانشده پشت نور
- خبرهای اختصاصی سینماسینما از جشنواره کن؛ مجیدی و فرهادی نمیرسند/ در انتظارِ روستایی، پناهی، مکری، کاهانی و اصلانی
- اختصاصی سینماسینما- کنفرانس خبری؛ ۱۰ آوریل/ احتمال حضور جارموش، لینکلیتر، اندرسن، مالیک و برادران داردن در جشنواره کن
- تبعات کرونا و اختلافات حقوقی با برادران وارنر؛ اعلام ورشکستگی شرکت تولیدکننده فیلمهای «ماتریکس» و «جوکر»
- به هر سازی رقصیدیم غیر از ساز دل خویش/ این بهاریه نیست، نامهای است برای امیروی امیر نادری
- تفاوت ساعت «۶ صبح» و «۵ عصر»
- پوستر بخش ۱۵ روز کارگردانان جشنواره کن منتشر شد
- یادداشت علیرضا داود نژاد برای مهدی مسعود شاهی
- هدیه نوروزی سوینا؛ انتشار نسخه ویژه نابینایان «پدرخوانده (۲)» با صدای فرهاد اصلانی
- یک جایزه دیگر برای «دانه انجیر معابد»/ برندگان جوایز فیلم آسیایی معرفی شدند