تاریخ انتشار:۱۳۹۹/۰۹/۰۴ - ۱۸:۲۸ تعداد نظرات: ۰ نظر کد خبر : 145684

تاکنون ۷۰ کشور فیلم های منتخب خود را برای شرکت در شاخه بهترین فیلم بین المللی جوایز سینمایی اسکار ۲۰۲۱ معرفی کرده اند.

به گزارش سینماسینما، در فاصله یک هفته ای تا پایان مهلت معرفی آثار برای رقابت در شاخه بهترین فیلم بین المللی (غیرانگلیسی زبان) جوایز سینمایی اسکار، سه کشور برزیل، شیلی و مجارستان نیز فیلم های منتخب خود را به آکادمی معرفی کردند.

سینمای برزیل در اسکار ۲۰۲۱ با مستند «بابنکو: به من بگو چه زمانی می میرم» شانس خود را برای پنجاهمین بار در شاخه بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان جوایز سینمایی اسکار محک می زند.

این فیلم به کارگردانی «باربارا پاز» روایتی مستند از زندگی «هکتور بابنکو» فیلمساز برزیلی-آرژانتینی است که فیلم هایش در جشنواره های بین المللی حضور داشت و سابقه همکاری با ستاره های هالیوودی چون «مریل استریپ» و «جک نیکلسون» را نیز در کارنامه داشت.

این فیلم اولین نمایش جهانی خود را در بخش مستندهایی درباره سینمای بخش کلاسیک جشنواره ونیز تجربه کرد. سینمای برزیل تاکنون چهار بار به جمع نامزدهای نهایی این شاخه راه یافته اما هنوز موفق به کسب جایزه نشده است.

«عامل جاسوس» ساخته «مایت آلبردی» نیز سینمای شیلی در جوایز اسکار ۲۰۲۱ را نمایندگی می کند. این فیلم اولین اثر مستندی است که به عنوان نماینده شیلی در اسکار رقابت می کند و داستان آن درباره کاراگاه خصوصی است که فردی را برای جاسوسی در یک آسایشگاه سالمندان استخدام می کند.

مستند «عامل جاسوس» در جشنواره ساندنس رونمایی شد، جشنواره ای که سابقه درخشانی در معرفی مستندهای موفق در جوایز اسکار دارد و در یک دهه گذشته نزدیک به ۵۰ درصد از نامزدهای شاخه بهترین مستند، اولین بار در جشنواره ساندنس رونمایی شده اند. این بیست و پنجمین باری است که سینمای شیلی در شاخه اسکار بین المللی شرکت می کند و یک بار نیز در سال ۲۰۱۸ با فیلم «یک زن شگفت انگیز» ساخته «سباستین للیو» موفق به کسب جایزه شد.

ونزوئلا، لوکزامبورگ و رومانی نیز آثار مستند را به عنوان نماینده خود در اسکار ۲۰۲۱ انتخاب کرده اند.

تاکنون ۷۰ کشور از جمله مکزیک با فیلم «من دیگر اینجا نیستم» ساخته «فرناندو فریاس»، روسیه فیلم «رفقای عزیز» به کارگردانی «آندری کونچالوفسکی»، ترکیه فیلم «معجزه در سلول شماره ۷» ساخته «مهمت ادا اوزتکین»،  ژاپن فیلم «مادران حقیقی» ساخته «نائومی کاواسه»، اسپانیا فیلم «خندق بی انتها» به کارگردانی مشترک «آیتور آریگی»، «ژان گارانو» و «خوزه ماری گوئناگا»،  لهستان فیلم «هرگز دوباره برف نمی‌بارد» اثر «مالگوژاتا شوموفسکا»، سوئیس فیلم «خواهر کوچک من» به کارگردانی مشترک «استفنی شوات» و «ورونیک ریموند»،   ساحل عاج (شب پادشاهان)، بوتان (لونانا) و بوسنی و هرزگوین (کو وادیس آیدا)، اوکراین (آتلانتیس) به کارگردانی «ولنتین واسیانوویچ»، لوکزامبورگ (قصه رودخانه) ساخته «جولی شرول»، الجزایر (هیلیوبولیس) به کارگردانی «جعفر قاسم»، سنگاپور (فصل خیس) ساخته «آنتونی چن»، ونزوئلا (روزی روزگاری در ونزوئلا) به کارگردانی «آنابل رودریوگوئز ریوس»، فلسطین (غزه عشق من) از «تازان ناصر» و «عرب ناصر»  نمایندگان خود را برای اسکار ۲۰۲۱ انتخاب کرده اند.

فیلم «خورشید» به کارگردانی مجید مجیدی نیز نماینده سینمای ایران در اسکار ۲۰۲۱ خواهد بود.

سال گذشته، ۹۳ کشور در رقابت شاخه اسکار بین المللی حضور داشتند که در نهایت فیلم «اَنگل» ساخته «بونگ جون هو» از کره جنوبی موفق به کسب جایزه شد.

آخرین مهلت معرفی فیلم از سوی کشورها برای شرکت در شاخه بهترین فیلم بین المللی اسکار ۲۰۲۱ روز اول دسامبر (۱۱ آذرماه) اعلام شده است.

فهرست نامزدهای نهایی اسکار ۲۰۲۱ روز ۱۵ مارس (۲۵ اسفند) اعلام می شود و مراسم پایانی نود و سومین دوره جوایز سینمایی اسکار نیز ۲۵ آوریل ۲۰۲۱ (۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ ) برگزار خواهد شد.

منبع: ایسنا

لینک کوتاه

مطالب مرتبط

نظر شما


آخرین ها