مدیر رادیو سلامت درباره رویکردها و برنامه های این شبکه رادیویی با محوریت موج هفتم کرونا خبر داد و اعلام کرد مردم با رعایت پروتکل های بهداشتی می توانند از موج هفتم عبور کنند.
صدیقه اعتمادسعید، مدیر رادیو سلامت درباره برنامه های این شبکه رادیویی با توجه به اینکه شاهد گسترش بیماری کرونا در کشور هستیم؟ می گوید: همانطور که حتما از اخبار و رسانه های مختلف متوجه شدید بیماری کرونا دوباره در حال گسترش است و آمار بیماران نه تنها در کشور ما بلکه در همه جای دنیا روند افزایشی دارد و این موضوع البته چندان دور از ذهن و عجیب هم نیست.
وی ادامه می دهد: ضمن اینکه برای متخصصان علم اپیدمیولوژی، ویرووس شناسی و متخصصان عفونی این بازگشت کاملا قابل پیش بینی بود و به همبن دلیل هم هنوز در هیچ جای دنیا پایان عالم گیری کرونا اعلام نشده است. بنابراین نباید شیوه نامه رو فراموش کرد و از مراقبت های لازم غافل شد. اعتماد، سرمایه ای اجتماعی است که به سختی به دست می آید و اگر بخوبی از آن صیانت نشود، به سرعت از دست می رود. رادیو سلامت با شفافیت و بر اساس مستندات علمی، این پیش بینی را کرده بود که با کاهش رعایت شیوه نامه ها قطعا شاهد اوج گیری ویرووس و برگشت موجها خواهیم بود.
مدیر رادیو سلامت می افزاید: لذا از اواسط خرداد ماه در برنامه مخاطب خاص با حضور متخصصان حوزه های مختلف مربوطه، اوج گیری دوباره بیماری را هشدار دادیم و از سوی دیگر در برنامه های کوتاه، آنونسها و پیامهای بهداشتی چگونگی و لزوم رعایت شیوه نامه ها بهداشتی مورد تاکید قرار گرفت. توصییه اکید ما استفاده از ماسک، شستن دست ها عدم حضور در اجتماعات الا به ضرورت و رعایت فاصله اجتماعی است. زدن دوز یادآور واکسن یک توصییه بین المللی است که در همه کشورهای جهان از سوی متولیان سلامت و نیز سازمان جهانی بهداشت برآن تاکید شده و طبیعی است که مردم کشور ما هم به این مسئله اهتمام لازم را داشته باشند.
اعتمادسعید با اشاره به دیگر برنامه های رادیو سلامت عنوان می کند: رویکرد رادیو سلامت در همه برنامه ها توجه به سبک زندگی سالم شامل تغذیه مناسب، فعالیت فیزیکی، رعایت اصول بهداشتی، بهداشت روان و تمامی مواردیست که در زیست کرونا باید به آن توجه شود و دوباره همچون گذشته کارشناسان و متخصصان حاضر در برنامه ها پاسخگوی سوالات مخاطبان در خصوص کرونا، علائم، عوارض و رعایت های لازم در مواجهه با آن خواهند بود.
مدیر رادیو سلامت بیان می کند: در حال حاضر چیزی به نام سرماخوردگی نداریم. علائمی چون تب ،لرز،بدن درد سرفه، آبریزش بینی، علائم گوارشی و… نشانه ابتلا به یکی از سویه های کووید۱۹ است. بنابراین از همه عزیزان درخواست داریم با مشاهده این علائم از سایرین فاصله بگیرند، قرنطینه را رعایت کنند و با استراحت و تغذیه مناسب دوره بیماری را بدون خطر طی کرده و از ابتلا دیگران جلوگیری کنند.با رعابت صد درصدی شیوه نامه ها حافظ سلامت خود،افراد خانواده و همشهریان و هموطنان و یاریگر کادر درمان در برابر این بیماری باشیم.
لینک کوتاه
مطالب مرتبط
نظر شما
پربازدیدترین ها
آخرین ها
- چگونه سینمای فرانسه در انتخاباتِ ریاست جمهوری۲۰۲۷ تاثیر میگذارد؟
- زنی گرفتار در ساختاری آسیبزننده/ تحلیل اجتماعی فیلم «زن و بچه»
- از باغ تا غیاب، خوانش هرمنوتیکی از «بدون ایرج»
- تحلیل ششلایهای فضا در «در حال و هوای عشق»/ فضا بهمثابه آخرین نگهبانِ راز
- «بیداد»؛ ضربه هفتاد و پنجم
- فوت بازیگر «نشویل» و «جیغ»؛ هیدن پنتییر درگذشت
- نمایش و بررسی «جیببر» در سینماتوگراف اهواز؛ رستگاری یک دزد!
- درنگی در فرم، فرهنگ و زیباییشناسیِ سینمای ایرانی/ در باغِ شیداییِ علی حاتمی
- جشنواره لوکارنو ۲۰۲۶ در ایستگاه پایانی؛ پلنگ طلایی به فیلم فلورین شربان رسید
- دفاع امیریوسفی از سینمای زیرزمینی/ پاسخ نایب رییس خانه سینما به مدیرعامل
- «رُز» نماینده اتریش در اسکار شد
- مارک رایدل درگذشت
- بدرقه پهلوان آواز ایران به خانه ابدی؛ «ایرج» عاشق ایران بود
- تجربه زیسته و نقد فیلم: حق سخن گفتن یا معیار داوری؟
- نود و نهمین دوره جوایز اسکار؛ پنج کشور نمایندگان خود را به آکادمی معرفی کردند
- ایرج درگذشت
- برای شرکت در پنجاه و یکمین جشنواره تورنتو؛ «یک روز شیرین» راهی کانادا شد
- جادوی تدوین در «اودیسه» نولان
- نشانهشناسی «صد سال به این سالها»؛ از اندوه بیپایان ایران تا احیای حس نوستالژی
- شهاب حسینی؛ بازیگر مؤلف و قائم به اراده
- نمایش نسخه مرمتشده «دلشدگان» در موزه سینمای ایران
- پنجاه و یکمین جشنواره فیلم تورنتو؛ نمایش فیلم بهمن قبادی همراه با ۳ اثر ایرانی دیگر در کانادا
- ۲ رکورد مهم در گیشه؛ «اودیسه» پرفروشترین فیلم نولان و اکران آیمکس شد
- پروانه ساخت حذف میشود؟/ نامهنگاری برای تعویق جشنواره جهانی فجر
- «استاکر»؛ آستانهای بیپایان برای مواجهه با خویشتن
- «یخ بستگی»؛ برف روی کاجها
- نشست خبری رئیس سازمان سینمایی / گزارش تصویری
- نگرانی مدیر عامل خانه سینما/ اسعدیان: باید سینمای زیرزمینی را روی زمین بیاوریم تا قابل کنترل باشد
- در نشست خبری سیمافیلم مطرح شد؛ آخرین وضعیت تولید و پخش «پایتخت۸»، «مرد سه هزار چهره»، «سلمان فارسی» و…
- فیلم مهرداد اسکویی بهترین مستند جشنواره دوربان شد





