ویژه برنامه سحرگاهی رادیو سلامت با نام بارانی ترین ماه به تهیه کنندگی موسی نظری هر روز صبح ساعت ۳ و ۳۰ دقیقه روانه آنتن می شود.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، موسی نظری، تهیه کننده در این باره توضیح داد: ویژه برنامه سحرگاهی هر روز در قالب فضای عرفانی، نیایشی و مناجاتی از رادیو سلامت از ساعت ۳ و ۳۰ دقیقه بامداد تا ۵ و ۳۰ دقیقه بامداد روانه آنتن می شود و تا ساعت ۵ و ۳۰ دقیقه ادامه دارد. با توجه به اینکه ما در فصل بهار با تغییرات رو به رو هستیم، به همین دلیل به مبحث تغییر در برنامه می پردازیم. ما در این برنامه دو طیف مباحث را در نظر گرفته ایم و به آن می پردازیم. به عنوان مثال وقتی به غرور و کبر می پردازیم در مقابلش به آزادگی و سرافراز بودن هم خواهیم پرداخت. یا موضوع همدلی را مورد بررسی قرار می دهیم درباره تک شخصیت بودن هم خواهیم گفت.
وی ادامه داد: مجری و گوینده برنامه هم محمد مطلب است و سعی می کنیم با حضور او لحظات معنوی را در کار پدید بیاوریم. برنامه سحرگاهی بارانی ترین ماه شامل آیتم های متنوع از جمله روزنه امید است که در این بخش خیرین حوزه سلامت را معرفی خواهیم کرد. سارا اکبری گزارش هایی در این باره می گیرد و به سمع شنوندگان می رسد. به عنوان نمنونه او با خیرینی صحبت می کند که دستگاه هایی برای دیالیز به بیمارستان اهدا کردند و … در این بخش هم با خیر تماس تلفنی برقرار می شود و هم اینکه با بیماری صحب خواهد شد.
این تهیه کننده با اشاره به دیگر بخش های برنامه گفت: بخشی از برنامه هم به صحبت دکتر امید نژادکاظم درباره سلامت معنوی اختصاص دارد. همچنین شیوا اسدی بخشی به نام نبض سلامت را به عهده دارد که در این بخش با پزشکانی که هنگام سحر شیفت هستند و به دلیل مراقبت از بیماران فرصت ندارند سحری بخورند، صحبت می شود و آنها درباره حال و هوای سحرگاهی بیمارستان خواهند گفت. در بخش میهمان خاص، انیشه چراغعلی با روزه اولی ها صحبت می کند. همچنین در بخش روایت نهج البلاغه هم روایت های امیر المومنین گفته می شود. این بخش با روایت علی الله دانه پخش می شود. بخش دیگری در برنامه به نام داستان شب داریم که اختصاص به داستان های آموزنده دارد که مهدی رستمی به عهده دارد. خواندن دعای سحر و نیایش هم از بخش های اصلی برنامه محسوب می شود. همچنین در بخش سی شب سی مسجد هم گزارشگر مراکز استان ها به سراغ مساجد می رود و به تاریخچه مساجد در استان های مختلف می پردازد. که هر کدام چه تاریخی داشتند و چگونه فعالیت می کردند.
لینک کوتاه
مطالب مرتبط
نظر شما
پربازدیدترین ها
آخرین ها
- مریم قربانینیا مدیر روابط عمومی انجمن منتقدان سینما شد
- «آرش» در «بیضاییخوانی»
- «تاکسی»؛ ۱۲ مسیر کوتاه، ۱۲ قصه ماندگار
- در هفتادمین دوره برگزاری؛ فیلمهای بخش مسابقه جشنواره لندن معرفی شدند
- بازگشت به زبان مادری؛ فیلمنامه بعدی فرهادی به زبان فارسی خواهد بود
- چگونه سینمای فرانسه در انتخاباتِ ریاست جمهوری۲۰۲۷ تاثیر میگذارد؟
- زنی گرفتار در ساختاری آسیبزننده/ تحلیل اجتماعی فیلم «زن و بچه»
- از باغ تا غیاب، خوانش هرمنوتیکی از «بدون ایرج»
- تحلیل ششلایهای فضا در «در حال و هوای عشق»/ فضا بهمثابه آخرین نگهبانِ راز
- «بیداد»؛ ضربه هفتاد و پنجم
- فوت بازیگر «نشویل» و «جیغ»؛ هیدن پنتییر درگذشت
- نمایش و بررسی «جیببر» در سینماتوگراف اهواز؛ رستگاری یک دزد!
- درنگی در فرم، فرهنگ و زیباییشناسیِ سینمای ایرانی/ در باغِ شیداییِ علی حاتمی
- جشنواره لوکارنو ۲۰۲۶ در ایستگاه پایانی؛ پلنگ طلایی به فیلم فلورین شربان رسید
- دفاع امیریوسفی از سینمای زیرزمینی/ پاسخ نایب رییس خانه سینما به مدیرعامل
- «رُز» نماینده اتریش در اسکار شد
- مارک رایدل درگذشت
- بدرقه پهلوان آواز ایران به خانه ابدی؛ «ایرج» عاشق ایران بود
- تجربه زیسته و نقد فیلم: حق سخن گفتن یا معیار داوری؟
- نود و نهمین دوره جوایز اسکار؛ پنج کشور نمایندگان خود را به آکادمی معرفی کردند
- ایرج درگذشت
- برای شرکت در پنجاه و یکمین جشنواره تورنتو؛ «یک روز شیرین» راهی کانادا شد
- جادوی تدوین در «اودیسه» نولان
- نشانهشناسی «صد سال به این سالها»؛ از اندوه بیپایان ایران تا احیای حس نوستالژی
- شهاب حسینی؛ بازیگر مؤلف و قائم به اراده
- نمایش نسخه مرمتشده «دلشدگان» در موزه سینمای ایران
- پنجاه و یکمین جشنواره فیلم تورنتو؛ نمایش فیلم بهمن قبادی همراه با ۳ اثر ایرانی دیگر در کانادا
- ۲ رکورد مهم در گیشه؛ «اودیسه» پرفروشترین فیلم نولان و اکران آیمکس شد
- پروانه ساخت حذف میشود؟/ نامهنگاری برای تعویق جشنواره جهانی فجر
- «استاکر»؛ آستانهای بیپایان برای مواجهه با خویشتن





