ابوالفضل پورعرب معتقد است: در حال حاضر فضای بازیگری بهتر شده است و ما بازیگران باید شهامت تعریف از همکاران خود را داشته باشیم.
به گزارش سینماسینما، ابوالفضل پورعرب در ویژه برنامه خندوانه که به مناسبت عید غدیر خم پخش شد، حضور یافت و درباره بیماری خود گفت: من مدتی بیمار بودم اما بیماری من خوشخیم بود و خوب شدم. روحیه من خوب نیست به دلیل اینکه پنج سال از این بیماری صدمه خوردم و خدا به مادر و پسرم که آرزو داشتم او را داماد کنم، رحم کرد.
او با اشاره به کارهای اخیر خود در سینما و تلویزیون اظهار کرد: اهل بازی در فیلم و سریال نیستم و میخواهم به سمت فیلمسازی بروم به دلیل اینکه دیگر توانایی برای بازیگری ندارم و خسته شدهام. در حال حاضر در نقشهایی بازی میکنم که دوستانم پیشنهاد میدهند. در واقع بازیگری برای من دلمشغولی است و دغدغه مالی در این مسیر ندارم. در حال حاضر در یک سریال به کارگردانی کیانوش عیاری بازی میکنم.
پورعرب با بیان اینکه در دانشگاه رشته تئاتر خوانده است، گفت: پدرم دوست داشت که من ویالون بزنم به همین دلیل وارد رشته موسیقی شدم اما بعد از مدتی آقای فخیمی استادم به من گفت به سمت سینما و تئاتر برو که علاقه توست. من در آن زمان دو آهنگ یاد گرفتم که برای پدرم میزدم و بعد به سمت سینما و تئاتر رفتم. من مدتی تئاتر کار کردم و در یکی از کارهایم با خسرو شکیبایی همکار شدم. من از خسرو شکیبایی مسائل بسیاری را آموختم و او بسیار هنرمند بود. سال ۶۴ در فیلمی به نام «دزد و نویسنده» دستیار کارگردان بودم و خسرو شکیبایی و علی نصیریان در این فیلم همکار شدم. من برای اینکه بتوانم از علی نصیریان تجربهای کسب کنم به دنبال او میرفتم تا او را به محل فیلمبرداری بیاورم. او همیشه سر ساعت حاضر میشد و هیچوقت کسی را معطل خود نمیکرد حتی در سریال شهرزاد هم که با او همکاری داشتم، این ویژگی را دیدم.
این بازیگر سینما و تلویزیون افزود: من بیشتر به الفت هنرمندان در عرصه بازیگری نظر دارم. برای مثال استاد محمد هیچگاه بیاحترامی و بیادبی به کسی نمیکرد. فضای کار بازیگری در حال حاضر بهتر شده است و ما از همدیگر تعریف میکنیم. ما باید شهامت تعریف از همکاران خود را در این حرفه داشته باشیم. آتیلا پسیانی یک بازیگر خوب است که هیچگاه ادعایی ندارد. در حال حاضر هم در این عرصه کمکار شده است اما از ارزشش کم نخواهد شد. رضا رویگری هم با اینکه بیمار است اما هنوز انرژی خود را دارد و این بسیار بااهمیت است.
او در پاسخ به این پرسش که درباره نام او و فریبرز عربنیا جکهایی ساخته میشود، بیان کرد: عربنیا یک بازیگر بزرگ است و من خوشحالم که با این انسان بزرگ مقایسه میشوم. من ۵۶ سالم هست و مهربانی را بلدم و اشکالی ندارد که این جکها ساخته میشود.
پورعرب درباره فیلم سینمایی «عروس» و «نرگس» که در آن ایفای نقش کرده بود، اظهار کرد: فیلم سینمایی عروس ۳۴ میلیون تومان در آن زمان فروش داشت و حدود ۱۵ میلیون تومان هزینه ساخت این فیلم شده بود. من در فیلم «نرگس» با خانم فریماه فرجامی همکار بودم و در مقابل او بازی کردن کار سختی بود و همچنین برای من بااهمیت بود که کنار فردی مثل او کار کنم. به یاد دارم که من خالی بر روی صورتم داشتم و برای اینکه خانم فرجامی هم در آن نقش باید خالی روی صورتشان گریم میشد، به بیمارستان رفتم و خال خود را جراحی کردم. فیلم و سینما در آن زمان اهمیت بسیاری داشت. سکانسهایی که من با خانم فرجامی و رضوی داشتم بسیار سخت بود. رخشان بنیاعتماد برای ساخت این فیلم خیلی زحمت کشید به دلیل اینکه این فیلم غیرمتعارف بود. من به بهروز افخمی برای فیلم «عروس» و رخشان بنیاعتماد برای فیلم «نرگس» زحمت دادم تا به اینجا رسیدم و در خدمت مردم هستم.
او با بیان اینکه بازیگری در گذشته تا حدی یک بعدی پیش میرفت، گفت: من آدم جدیای هستم و اصولا اهل شوخی در هیچ جمعی نیستم. من در آن زمان برای کارم کتابهایی درباره تئاتر و سینما خواندم و از بسیاری مطالب اجتماعی دور بودم. در واقع کار ما باعث شد به بسیاری از جاها نرویم و فقط کار کنیم اما در حال حاضر وضعیت تغییر کرده است.
این بازیگر سینما و تلویزیون با اشاره به فرزند خود بیان کرد: من پسری به نام پوریا دارم و تلاش کردم که از هنر دور باشد. به این دلیل که میدانستم در این کار احساساتش جریحهدار خواهد شد. یک هنرمند باید در نقشی که بازی میکند احساساتی بروز دهد که در خانه هم با همسر خود به آن شکل برخورد میکند. این امر باعث میشود که حتی خانواده هنرپیشهها بگویند که احساست واقعی نیست و هنرپیشه هستی. همچنین پسر من در این مدت میدید که لحظات سختی دارم. برای مثال ما به مهمانی یا عروسی نمیرفتیم و با عکس گرفتن در مهمانیها مشکل داشتیم.
پورعرب با اشاره به شایعاتی که درباره او در زمان بیماریاش شده بود، اظهار کرد: زمانی که من بیمار بودم شایعه شد که من اعتیاد یا ایدز دارم به همین دلیل من مجبور شدم که مدارک پزشکی خود را چاپ کنم و نشان دهم و بگویم که بیمار بودهام. من نمیخواستم که مادرم از بیماری من مطلع شود اما زمانی که سر فیلمبرداری سریال «وضعیت سفید» بودم خانم افسانه بایگان به من گفتند که قیافهات عوض شده است به همین دلیل آقای نعمتالله دکتری را آوردند و او گفت که من مریض هستم. یک روز از سرکار به دلیل حال بدی که داشتم به بیمارستان رفتم و بستری شدم. بعد از آن نیز نتوانستم سر فیلمبرداری سریال «وضعیت سفید» بروم و از آقای نعمتالله عذرخواهی کردم.
او اضافه کرد: گاهی افرادی که به شما نمیرسند میخواهند که تو را پایین بیاورند و این مساله بسیار بدی است. زمانی مرگ من را شایعه کردند اما من گوشی خود را خاموش کردم. در آن زمان پسرم به برخیها جواب میداد و برای من این سوال ایجاد شده بود که پسر من یک دانشجو است آیا میخواهید او را به این شکل وارد اجتماع کنید؟ گناه ما چیست که باید به این شکل تنبیه شویم. اگر فردی مانند جمشید مشایخی یا علی نصیریان از کار من ایراد میگرفتند من میپذیرفتم اما بیماری دست من نیست و اتفاق میافتد.
منبع: ایسنا
لینک کوتاه
مطالب مرتبط
- رامبد جوان با یک رئالیتیشو در شبکه نمایش خانگی/ انتشار دوبله «ترنسفورمرز»
- اکران «زودپز» رامبد جوان به تعویق افتاد
- فیلمهای رامبد جوان، بهرام افشاری و گزینه احتمالی اسکار در راه اکران
- همکاری مشترک رامبد جوان و عاطفه تهرانی
- در افتتاحیه جشنواره فیلم فجر چه گذشت؟
- ادعای عجیب مدیر شبکه۴؛ مدیری، علیخانی، جوان و صحت جرأت نمیکنند به تلویزیون بروند
- سرنوشت «کلاه قرمزی» در انتظار «جناب خان»؟
- پایان اکران فیلم پرفروش سال/ «چپ، راست» به سینماها میآید
- آینده مبهم «خندوانه» از نگاه رامبد جوان
- رامبد جوان و پله فوتبالیست افسانهای
- رامبد جوان تهیهکننده فیلم کوتاه «فقط مه واقعی است!» شد
- ابوالفضل پورعرب: همه زورشان به هنرمندان رسیده که از آنها مطالبه کنند؟
- بازگشت «خندوانه» به تلویزیون از عید فطر
- گزارشی از واکنشها به ویدئوی اعتراضی مهرجویی/ اندوه عمومی سینماگران ایرانی
- فینالیستهای خندانندهشو۳ مشخص شدند
نظر شما
پربازدیدترین ها
- وقتی زن تبدیل به «ناموس» میشود/ نگاهی به فیلم «خورشید آن ماه»
- چهره تلخ عشق یک سویه/ نگاهی به فیلم «در دنیای تو ساعت چند است؟»
- اختصاص سینماسینما/ سه فیلم ایرانی در جشنواره فیلمهای برتر سال ۲۰۲۴ مجله تله راما
- گفتوگو با محمد مقدم درباره سینمای مستند/ فیلم مستند، جهانی است ساختگی؟
- تاریخچه سریالهای ماه رمضان از ابتدا تاکنون/ در دهه هشتاد ۴۰ سریال روی آنتن رفت
آخرین ها
- انتخاب هیات رییسه جدید انجمن تهیهکنندگان مستقل سینما
- رقابت ۲۸۵ فیلم در ۳ بخش انیمیشن، مستند و بینالمللی اسکار نود و هفتم
- حضورهای بین المللی فیلم کوتاه تامینا
- گلدن گلوب اعلام کرد؛ وایولا دیویس جایزه سیسیل بی دمیل ۲۰۲۵ را میگیرد
- درباره «قهوه پدری»؛ قهوه بیمزه پدری
- «کارون – اهواز» در راه مصر
- اختتامیه جشنواره «دیدار» ۱۷ دی برگزار خواهد شد
- اختصاص سینماسینما/ سه فیلم ایرانی در جشنواره فیلمهای برتر سال ۲۰۲۴ مجله تله راما
- ترجمه اختصاصی سینماسینما/ «مجمع کاردینالها»؛ موفقیت غیرمنتظره در گیشه و جذب مخاطبان مسنتر
- مدیر شبکه نسیم توضیح داد؛ مهران مدیری، جنابخان، فرزاد حسنی و چند برنامه دیگر
- تاکید بر سمزدایی از سینما و جشنواره فجر/ علیرضا شجاع نوری: ادغام جشنوارهی ملی و جهانی فجر سیاسیکاری بود
- ترجمه اختصاصی سینماسینما/ جادوی «شرور»؛ داستانی از دوستی، تفاوتها و مبارزه با تبعیض
- برای پخش در سال ۲۰۲۵؛ پسر شاهرخ خان برای نتفلیکس سریال میسازد
- ترجمه اختصاصی سینماسینما/ «گلادیاتور ۲»؛ بازگشتی باشکوه به کُلُسیوم و سنت حماسههای سینمایی
- اعلام نامزدهای چهلمین دوره جوایز انجمن بینالمللی مستند/ محصول مشترک ایران و انگلیس در شاخه بهترین مستند کوتاه
- اصغر افضلی و انیمیشن «رابینهود» در تازهترین قسمت «صداهای ابریشمی»
- جایزه جشنواره آمریکایی به پگاه آهنگرانی رسید
- چهل و سومین جشنواره فیلم فجر؛ از فرصت ثبت نام فیلمها تا داوری عوامل بخش نگاه نو
- نمایش بچه / گزارش تصویری
- اهمیت «باغ کیانوش» در سینمای کمدی زدهی این روزها
- برای بازی در فیلم «ماریا»؛ نخل صحرای پالم اسپرینگز به آنجلینا جولی اهدا میشود
- اکران فیلم علی زرنگار از اواخر آذر؛ «علت مرگ: نامعلوم» رفع توقیف شد
- مانور آمادگی همراه اول برای رویارویی با بحران؛ تمرینی برای پایداری ارتباطات
- بررسی هزینه و درآمد تولیدات ۳ سال اخیر؛ حساب کتاب فارابی جور است؟
- در اولین روزهای اکران بینالمللی؛ «گلادیاتور۲»، ۸۷ میلیون دلار فروخت
- اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم فجر معرفی شدند
- نامزدی ۲ جایزه آمریکایی برای «دوربین فرانسوی»
- «شهر خاموش» بهترین فیلم جشنواره نوستالژیا شد
- فروغ قجابگلی بهترین بازیگر جشنواره ریچموند شد
- «تگزاس ۳»؛ کمدی از نفس افتاده یا موفقیت تکراری؟