به گزارش سینماسینما، سیروس الوند کارگردان باسابقه سینما گفت: فیلم «خروج» از آثاری بود که در زمان جشنواره دیدم و دوست داشتم. بنظرم این فیلم اثری تازه و متفاوت در کارنامه آقای حاتمیکیا است.
الوند باتوجه به قاچاق فیلم خروج اظهار داشت: امیدوارم مردم این فیلم را به شکل قانونی تماشا کرده باشند و به سواستفاده کنندگان اجازه ندهند حقوق فیلم را ضایع کنند. همچنین امیدوارم فیلم دستکم سرمایه اولیه را بازگرداند چراکه با این پول باز هم فیلم تولید خواهد شد و به گردش سرمایه در در سینما کمک خواهد کرد.
او افزود: منتظرم اگر شرایط مساعد باشد من نیز فیلمم را به همین شیوه اکران کنم.
کارگردان فیلم «دستهای آلوده» گفت: سینما رفتن و فیلم دیدن یک عادت است و باید در سالن سینما شکل بگیرد و این عادت نباید از زندگی حذف شود اما فعلاً که شرایط به گونهای است که مردم نمیتوانند به سالنهای سینما بروند، باید عادت فیلم دیدن همچنان حفظ شود. همچنین ما چیزی حدود صد فیلم اکران نشده داریم که معلوم نیست کی فرصت امکان نمایش پیدا کنند و یا حتی هرگز چنین فرصتی را به دست نیاورند. سرمایه عظیمی برای تولید این فیلمها هزینه شده و در صورت اکران این سرمایه به سینما بازخواهد گشت. چرخه تولید در سینما با نمایش فیلمها در گردش خواهد بود بنابراین میتوان از اکران آنلاین در جهت نمایش این آثار نیز بهره برد.
الوند اظهار کرد: در کشور هند بسیاری از فیلمها پیش از نمایش عمومی در فروشگاهها و به صورت ویدئویی نمایش داده میشوند و هیچ واهمهای از اکران به این صورت وجود ندارد چراکه مردم وقتی فیلم را تماشا میکنند اگر دوستش داشته باشند ترغیب میشوند که در سالن سینما نیز آن را تماشا کنند. در هند فیلم دیدن در سالن سینما هنوز یک عادت است. البته سینماها نیز مجهز و مدرنند و مردم را برای رفتن به سینما ترغیب میکنند.
او در ادامه گفت: شرایط تماشای فیلم با یک جمع چندصد نفره بسیار لذتبخش است و حس جمعی زیبایی دارد. اما حالا که اکران به این شکل وجود ندارد میتوان از تکنولوژی بهره برد و فیلمها را به صورت آنلاین اکران کرد.
الوند در پایان گفت: با تعطیلی سینما گروه بیشماری از هنرمندان، کارگران، کارشناسان فنی و… بیکار خواهند شد. امیدوارم با اکران آنلاین بخشی از ضرری که به سینما وارد شده جبران شود و مردم نیز از این شیوه اکران استقبال کنند.