تاریخ انتشار:1404/06/14 - 16:06 تعداد نظرات: ۰ نظر کد خبر : 211025

سینماسینما، محمد حقیقت – ونیز

۱۸ فیلم از ۲۱ فیلم بخش مسابقه جشنواره فیلم ونیز تا روز پنجشنبه، چهارم سپتامبر، به نمایش در آمد و در جدول (جنگ ستارگان- به روایت منتقدین) فیلم تونسی «صدای هند رجب» ساخته کوثر بن هنیه، بیشترین امتیاز را به‌دست آورده است . شش منتقد بالاترین امتیاز، یعنی پنج ستاره را به این فیلم اختصاص داده‌اند و نظر بقیه نیز بسیار قابل توجه است.

همچنین در جدول ارزشگذاری منتقدین ایتالیایی به‌طور جداگانه هم این فیلم بالاترین امتیاز که ۴٫۱ از پنج ستاره است را به خود اختصاص داده است و نقدهای نوشته شده در مطبوعات نیز از این اثر ستایش کرده‌اند. حال باید دید ۳ فیلم باقیمانده مسابقه می‌توانند از نظر امتیازات، بر این فیلم برتری پیدا کنند؟

در ضمن همه این‌ها به یک طرف، آیا هییت داوران جشنواره روز شنبه در مراسم اختتامیه جایزه مهمی به این اثر خواهند داد؟ آیا قادر است شیر طلا را به خانه ببرد؟ آنچه به‌نظر ما می‌آید این است که به طور قطع «صدای هند رجب» شایسته جایزه مهمی از جشنواره ونیز است و به احتمال قوی، می تواند در اسکار ۲۰۲۶ نیز به خوبی مورد توجه قرار گیرد، زیرا از طرف تونس این اثر به آکادمی اسکار پیشنهاد شده است. البته برای برنده شدن «اسکار بهترین فیلم بین‌المللی» رقیب‌های قدرتمندی از آلمان، اسپانیا، نروژ، و غیره را در مقابل خواهد داشت.

لینک کوتاه

مطالب مرتبط

 

آخرین ها